|
|
|
Autor |
Mesaj |
Ciochy Pasionat
Data înscrierii: 17/Noi/2008 Mesaje: 187
|
Trimis: Mie Dec 02, 2009 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
10+ arata bine, poate pui odata si un filmuletz cu wooferu |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Mie Dec 02, 2009 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu placere,la cat suflet am pus eu in difuzorul ala abia astept sa il ascult si eu intr-un reflex ca totdeauna as fi vrut sa incerc dar nu am vrut sa renunt la sealed  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Dec 02, 2009 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Super, imi faceam putin griji ca nu incape. Pun si eu o poza din timpul constructiei incintei.
Sper sa ne intalnim o data la o competitie prin Ardeal sa ascult sistemul  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
snap88 Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 261 Locație: Oradea
|
Trimis: Joi Dec 03, 2009 2:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
si io sper sa ma intalnesc cu amandoi desi jlaudio stai tot in oradea , nu neam intalnit sa iti ascult sistemul , sunt tare curios cu iti suna , o sa imi fie si mie dor de JL , sal asculti sanatos si cat mai curand un amplif potent  |
|
Sus |
|
 |
jlaudio Pasionat
Data înscrierii: 08/Dec/2008 Mesaje: 105 Locație: Oradea
|
Trimis: Vin Dec 04, 2009 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Pana ajunge sistemul la un nivel competitiv mai am mult de lucru, mai ales la rigidizare, la reglaje, pozitionare tweetere... Adi, snap88 de intalnit precis o sa ne intalnim odata la mine problema principala este ca nu prea dispun de timp liber  _________________ /// Alpine 9855R - Audison LRX 1.400 - Audison LRX 4.5 - U-dimension JR comp - JL Audio 12W7 |
|
Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Dum Dec 27, 2009 5:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am citit acest thread si am ramas surprins de rafinamentul userului jlaudio de a compune un sistem car-audio cu componente atent selectionate, fiecare pe masura de a raspunde la un inalt nivel calitativ cerintelor unui audiofil. Incepind de la head unit, difuzoare pe componente si amplifuri de maestrie pina la subwoofer demential intr-o incinta superior gindita si rigidizata, totul pare a fi "o referinta" acelor posesori de Logan, caruia le mai place si frecventele modulate, numit muzica. Bravo, sanatate si spor la lucru in continuare!
Dupa cum recunosti si tu, lipseste insonorizarea portierelor si a portbagajului, si inca ceva: difuzoare de medii linga tweetere pe bord, dar la faza asta vorbeste invidia din mine, pentru ca nu am ascultat inca sistemul, deci nu te supara.
Bafta! |
|
Sus |
|
 |
jlaudio Pasionat
|
Trimis: Mie Dec 30, 2009 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi pt aprecieri, nu m-am suparat deloc, componentele sistemului au fost de mai multe ori schimbate pana a ajuns la faza actuala, fiind construit in 4 ani fara prea multi bani disponibili. Practic a fost de mai multe ori regandit si modificat plecand de la un HU Alpine entry cu un set de dif coaxiale pe fata, un amp GZ pe 2 canale si un sub Pioneer ajungand la faza actuala. Sau schimbat si pretentiile odata cu componentele Cu multe greseli si bani cheltuiti am ajuns la faza actuala si mai am mult de lucru. Incepand de la insonorizare, vreau un acumlator in plus, sa schimb cablul de alimentare de la 4awg la 0awg, un suport pt tweetere din fibra, as schimba si monoblocul cu unul mai potent la 3ohmi
Iar difurile de medii o sa lipseasca mult timp mai ales din motive financiare (amplif si difuzoare in plus sa nu mai vorbim de alt HU sau de un proc suplimentar)
Referitor la incinta pt JL este intradevar bine gandita si realizata, mersi incaodata Adi, o lucrare profesionala. Ramane sa realizez si o grila de protectie pt saracu.  _________________ /// Alpine 9855R - Audison LRX 1.400 - Audison LRX 4.5 - U-dimension JR comp - JL Audio 12W7 |
|
Sus |
|
 |
jlaudio Pasionat
|
Trimis: Mie Noi 24, 2010 7:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa mult timp revin cu cateva noutati
In sfarsit schimb cablul de alimentare cu 0awg, a sosit si bateria auxiliara, vreau sa montez si un distribuitor cu sigurante pe partea + , am inbunatatit si masa de la baterie cu unul sanatos de 0awg. O sa revin cu poze cand o sa termin lucrarea, am asteptat mult pana am facut rost de inele terminale de 0awg, a trebuit sa astept 10 zile pana a ajuns din germania Momentan nu stiu unde sa montez bateria? _________________ /// Alpine 9855R - Audison LRX 1.400 - Audison LRX 4.5 - U-dimension JR comp - JL Audio 12W7 |
|
Sus |
|
 |
jlaudio Pasionat
|
Trimis: Dum Dec 12, 2010 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am schimbat cablul de 4awg cu unul de 0awg, a curs apa pe mine in ciuda temperaturii scazute Acumlatorul am pus pe lateral langa aripa, acum caut o solutie sa le fixez ca lumea, am mai primit o pana si m-am chinuit 30 minute pana am reusit sa scot rezerva, din cauza subului (are vreo 50 kile) care statea un pic peste rezerva. Luni revin cu poze. _________________ /// Alpine 9855R - Audison LRX 1.400 - Audison LRX 4.5 - U-dimension JR comp - JL Audio 12W7 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|