|
Autor |
Mesaj |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 2:09 am Titlul subiectului: |
|
|
ce nu intelegi ?
Citat: | Nu stiu daca e bine sa il faci pe om manelist ca poate nu e chiar asa..mai stii... cat despre look who's talking nu am intzeles legatura...
Salutar |
Citat: | look who's talking!
un sistem bun de ascultat manele la colt de strada (doar o presupunere nevinovata vis a vis de y-cii din nick-ul tau) daca gresesc, mea culpa...
si daca tie-ti place cum suna sistemul din componente no-name, sony si jbl, parerile altora putin mai conteaza... |
Bezz cauta raca
are si el dreptate ...e cam multa plictiseala  |
|
Sus |
|
 |
preda_arycy

Data înscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 23 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 11:12 am Titlul subiectului: |
|
|
trebuie sa precizez ca asta e doar inceputul iar pe parcurs va evalua sistemul;pe fata cred ca le voi schimba cat de curand ca nu sunt multumit deloc de cum se aude,se aude f f incet ;de fapt nu prea se aude
cat despre "manelist"ce pot spune :ascult radio deea si activ efem 10 ore pe zi la servici dar mai scapa si cate o manea la un gratar sau un party _________________ HU : CDX-GT410U , SPK : SONY XPLODE , AMP MAGNAT ROCK 4000 , SW : JBL CS 1204T - pe logan |
|
Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
rautaciosi mai sunteti....daca asculta manele ce ? aici e vb de prezentat sisteme....si nu e vb de unde le are cumparata...tot sistem e....k si cel al lui dgdgaby ....intentia conteaza....
@borsy : puteai fi mai politicos cu el...nu e chiar o crima ce a facut ba chiar din contra...e mandru de ce a facut  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
Sus |
|
 |
Florian Pasionat
Data înscrierii: 15/Oct/2007 Mesaje: 50 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi aduc aminte ca eram si eu fan SONY, asta era acum multi ani si-au creat o imagine prin aparatura de calitate dar de ceva timp au ramas numai cu imaginea si inca sunt multi care avand inca produsele lor tind sa cumpere in continuare de la ei, oricum puteti sa o luati ca o parere, dar clar nu se compara de ex. cu Pioneer, Alpine vorbind de playere sau DLS, Focal, GZ..la difuzoare.
Tubul de la JBL e chiar Ok gandindune ca ar fi putut fi doar playerul + 2 difuzoare si oricum acest tub este printre cele mai rasarite la categoria asta de subwoofer tip tub-bass. Amplificatorul e ok si el.
Tweeterele alea naspa de care ziceti voi daca sunt inseriate cu un condensator MKT de valoare mica spre mirarea voastra se pot auzi destul de bine fara sa "sssie". Oricum venind vorba despre niste Tweetere piezzo nu se poate vorbi de calitate sonora pe parte de inalte.
Ai ceau. _________________ Under construction... |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 10:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
@barsy ce vroiam sa spun e ca pe hartie sistemul tau nu prea ii da clasa celui prezentat aici...posibil sa se inrudeasca pe la sepeleu ...
@mgm misto expresia preferam "bezz racaie lumea" samd
@moga_mihai: ascultatul manelelor=poluare fonica by my book
am numai vecini manelari si ei mi-au insuflat sentimentele calde care le port...in plus nu prea vad pe strada pustani sa asculte la telefon house, metale sau hip hop, in schimb azi erau doi cu supeeeer reghetonu' lu' copilu de haur... _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
De data asta tin cu tine bezz, fii fara frica !
Vroiam sa imi spun ceva legat de comentariu tau, Barsy, dar am zis ca mai bine ma abtin  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
Barsy Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 284 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 1:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fiecare ne spunem parerea, iar daca va plictisitzi intradevar si cautatzi raca cautatzi mai bine in alta parte !
Cat despre partea de inrudit SPL intre CS1204T care este un tub si GTO1502D in incinta vented de 100l(unul 12" 250W unul 15" 300W clase diferite,incinte diferite, etc etc), ,.care sunt 2 woofere total diferite, poate daca le-ati fi avut pe ambele sau macar ascultat(nu pun asta la indoiala..cu toate ca din ce aud..) ati fi vazut diferentza,...
Afirmatzia spune mult despre cunostintzele in acest domeniu a unora... nu mai dau nume pe aici ca io unu nu caut raca
P.S. am crezut ca facem schimb de idei si legam anumite relatzii de colaborare si prietenie aici nici de cum nu ne atacam ca sa para mai interesant.. daca stiam cum se merge pe aici poate ca abandonam forumu asta...
In fine..fiecare cu treaba lui
Hai bafta! |
|
Sus |
|
 |
Barsy Priceput

|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si inca ceva ce nu am observat si am omis si vroiam neaparat sa intreb,neaparat legat de o afirmatzie facuta...
Pe langa woofer de care am vorbit deja cu un post mai sus..
Domnule "Bezz" de cand se "inrudesc" sau "da clasa" MAGNAT ROCK 4000 la JBL GTO 75.2 ? Interesant ce zici u pe aici ...
No coment ce ai zis mai sus spune tot
Macar apreciez ca ai spus "pe hartie" ..dar nu scuza treaba asta...
Gata..ma opresc aici..si nu te supara doar mai gandeste-te i u o data la ce ai zis  |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca o sa participi pe la niste concursuri de spl o sa vezi cum se pot inrudi doua difuzoare atat de diferite,amplificate diferit,in cutii diferite,multi au facut si au avut surprize pe term lab,cat despre critici,nu am ce critica,se vede ca esti la inceput si iti urez bafta si spor in continuare la formarea urechii muzicale,ca acolo e diferenta
p.s.barsy nu tin minte sa te fi vazut la cheia,desi acolo chiar puteai vedea si primi live sfaturi si pareri legate de sisteme audio,si chiar nu era departe de brasov  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Barsy a scris: | Fiecare ne spunem parerea, iar daca va plictisitzi intradevar si cautatzi raca cautatzi mai bine in alta parte !
Cat despre partea de inrudit SPL intre CS1204T care este un tub si GTO1502D in incinta vented de 100l(unul 12" 250W unul 15" 300W clase diferite,incinte diferite, etc etc), ,.care sunt 2 woofere total diferite, poate daca le-ati fi avut pe ambele sau macar ascultat(nu pun asta la indoiala..cu toate ca din ce aud..) ati fi vazut diferentza,...
Afirmatzia spune mult despre cunostintzele in acest domeniu a unora... nu mai dau nume pe aici ca io unu nu caut raca
P.S. am crezut ca facem schimb de idei si legam anumite relatzii de colaborare si prietenie aici nici de cum nu ne atacam ca sa para mai interesant.. daca stiam cum se merge pe aici poate ca abandonam forumu asta...
In fine..fiecare cu treaba lui
Hai bafta! |
pfuai...psshhh...clase diferite !
Ma amuzi la maximum. Mai astepata cateva zile ca o sa apara poze cu o "clasa" aparte. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 4:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce sensibili mai sunt unii?!
mareeee diferenta intre cs si gto (mie-mi par entry amandoua), si mai mare diferenta intre rock si gto (tot entry), mare diferenta intre doua masini umplute cu difuzoare (multe multe multe si amplificate din HU, c-asa-i cel mai bine, sa sune tare, sepeleu la greu). chestiile mai fine nu conteaza (ca de exemplu un cablu de alimentare bun sau o insonorizare)...
ssrli, chiar sunt curios cu ce ne ameninti . _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
Sus |
|
 |
Barsy Priceput

|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Providius imi pare tare rau ca nu am putut sa vin la intalnirea de la cheia deoarece din pacate nu am fost in zona in acea perioada . Inca imi pare foarte rau ca nu am putut sa vin sa discutam si sa va mai cer cate un sfat in legatura cu viitorul meu sistem la care o sa incep sa lucrez in viitorul apropiat..
Poate o sa mai stam de povesti pe aici pe forum. Multa bafta! |
|
Sus |
|
 |
preda_arycy

Data înscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 23 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 9:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
baieti eu va rugasem sa imi dati si mie cu parerile , bune sau rele , despre "sistemul" pe care il am nu sa va atacati paici sau sa cautati " raca " vb unora .
ce ziceti revenim la topic ?  _________________ HU : CDX-GT410U , SPK : SONY XPLODE , AMP MAGNAT ROCK 4000 , SW : JBL CS 1204T - pe logan |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 11:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
bezz a scris: |
ssrli, chiar sunt curios cu ce ne ameninti . |
Toate la timpul lor..toate la timpul lor  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
ontopic nu-mi place nimic la sistemul tau: nu-mi place cum suna difurile sony (exact HU-ul si difurile tale le are un amic pe masina lui) si colac peste pupaza nu agreez tunurile de bass si cu atat mai putin tweeter-ele de vitan, montate langa difuzoarele coaxiale (nu prea le mai vad rostul).
daca astea-s ideile tale legate de car audio no problem, ai tot timpul sa inveti, daca asta ti-a fost recomandat la vreun atelier car audio (unde in primul rand obtii impresii sfaturi si opinii) atunci cred ca ar fi bine sa eviti acel atelier.
uita-te si pe la celelalte sisteme prezentate in sectiunea aceasta
spune-ne ce-ai vrut sa obtii de fapt si ce planuri de viitor ai  _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
Sus |
|
 |
|