|
Autor |
Mesaj |
preda_arycy

Data înscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 23 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 12, 2008 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
materialul nu stiu ce nume are este no name
este folosit la insonorizare si este anticondens in constuctii asa ca nu vad de ce nu ar merge si la mine . este un fel de burete , spuma , pe o parte are adeziv si pe alta foita de aluminiu si are grosimea de 1.5 cm
_________________ HU : CDX-GT410U , SPK : SONY XPLODE , AMP MAGNAT ROCK 4000 , SW : JBL CS 1204T - pe logan |
|
Sus |
|
 |
DeViAnS Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 154 Locație: Craiova
|
Trimis: Dum Ian 13, 2008 11:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca stiu despre ce e vorba.. am vazut si eu prin magazinele de materiale de constructii... insa din pacate, daca e ce cred eu.. nu te va ajuta decat cu atenuarea zgomotelor din afara. cu un subwoofer in portbagaj iti va vibra tabla, pentru ca materialul e foarte usor.. folia aia de aluminiu.. de fapt nu prea e din aluminiu..,deci mai bine, daca nu vrei sa dai banii pe insonorizantele speciale pentru portiere, tot de la materiale de constructii orieteaza`te spre produsele care contin ceva bitum...
si eu am cautat prin Praktiker, Baumax.. insa fara succes
_________________ ID: deviansey |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Lun Ian 14, 2008 2:57 am Titlul subiectului: |
|
|
preda asculta un sfat ! nu te carpi , strange bani si fa o treaba buna altfel o sa fi dezamagit ...eu am incercat multe variante si pana nu am folosit ceva de calitate nu am fost multumit (diversele incercari m-au costat mai mult decat daca as fi folosit ceva bun inca de la inceput )
bezz nu de clase era vorba (cu tot ca e discutabil si aici) ci pur si simplu de "motivatie" ...aproape toti o fac pe bani ,ca si beep...iar daca vrei sa ma contrazici poti sa o faci doar asa de dragul discutiei pentru ca oricum am cunoscut destule persoane implicate in lumea showbizului si stiu cum stau lucrurile destul de bine
_________________ no 92 |
|
Sus |
|
 |
ADI Priceput
Data înscrierii: 30/Noi/2007 Mesaje: 265
|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 10:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Il misti pe jbl cu statia aia asa am si eu tubul si statie tot jbl gto2060 dar nu stiu ce cd player sa-mi iau cred ca unul cu 4 volti la iesire la rca!! :lol: al tau cati volti are la iesire la rca si ce model este Sony si mai cum.. bafta cu el
|
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 1:10 am Titlul subiectului: |
|
|
asta ma intrece la nr de posturi fara sa vrea
Eu in locul tau as lua direct de la baterie,ca are 12v ! si cand o sal bag prin statia mea o sa se auda sigur mai mult decat jumate din puterea amplificatorului
Deci,cat e kilu de SONY?
|
 |
mihail
Data înscrierii: 29/Apr/2008 Mesaje: 15 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Aug 22, 2008 5:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
DeViAnS a scris: | cred ca stiu despre ce e vorba.. am vazut si eu prin magazinele de materiale de constructii... insa din pacate, daca e ce cred eu.. nu te va ajuta decat cu atenuarea zgomotelor din afara. cu un subwoofer in portbagaj iti va vibra tabla, pentru ca materialul e foarte usor.. folia aia de aluminiu.. de fapt nu prea e din aluminiu..,deci mai bine, daca nu vrei sa dai banii pe insonorizantele speciale pentru portiere, tot de la materiale de constructii orieteaza`te spre produsele care contin ceva bitum...
si eu am cautat prin Praktiker, Baumax.. insa fara succes  |
Am auzit multe vorbe bune despre Aluband de la Den Braven, un material hidroizolant, vine in role de 10 ml cu diferite latimi.Si contine si un soi de polimer/smoala bituminoasa
|
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Aug 25, 2008 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
L-am vazut folosit...fara probleme
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
fifivik
Data înscrierii: 17/Oct/2008 Mesaje: 2 Locație: MANGALIA
|
Trimis: Vin Oct 17, 2008 11:33 am Titlul subiectului: logan tunat |
|
|
am si eu un logan tunat de la caroserie pana la sis audio de 2x 500 w , cd player sony mex-bt 5100, difuzoare blaupunckt fata/spate, statie blaupunckt, condesator de putere, 2x basi de 750 w fiecare
|
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Oct 17, 2008 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa si?
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
Trimis: Vin Oct 17, 2008 2:59 pm Titlul subiectului: Re: logan tunat |
|
|
fifivik a scris: | am si eu un logan tunat de la caroserie pana la sis audio de 2x 500 w , cd player sony mex-bt 5100, difuzoare blaupunckt fata/spate, statie blaupunckt, condesator de putere, 2x basi de 750 w fiecare |
si eu am o dacie tunata din 70 si imi canta toate alea prin ea.....are cel putin 3000 de W
|
|
Sus |
|
 |
zenmaster Pasionat
Data înscrierii: 20/Sep/2007 Mesaje: 71 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 17, 2008 4:27 pm Titlul subiectului: Re: logan tunat |
|
|
fifivik a scris: | am si eu un logan tunat de la caroserie pana la sis audio de 2x 500 w , cd player sony mex-bt 5100, difuzoare blaupunckt fata/spate, statie blaupunckt, condesator de putere, 2x basi de 750 w fiecare |
ai grija ca il situatia ta tre' sa mergi cu maxim 30km/h, ca sa te observe tot targul. sper ca ai habtibilduri cu tribale si flames, da?
_________________ music matters |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Oct 17, 2008 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
condensator de putere? ce-i ala? iti da putere? explica-ne te rog, ca vad ca te pricepi, ai masina tunata misto mai tunere de tunezi masini tunate!
_________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Oct 17, 2008 8:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
razi tu razi harap alb, dar uite cum imbini utilul cu placutul si mai salvezi si planeta .
_________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
crazy_rider Pasionat
Data înscrierii: 26/Aug/2008 Mesaje: 72 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 19, 2008 11:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Puterea aia dp sistemul ala tunat, pardon logan, e PMPO sau RMS lamureste'ne si p noi
PS cred k PMPO
ontopic: sa o stapanesti sanatos si fara incidente; ar cam trebui sa faci niste investitii dak vrei ceva scule bune dar nu'i nik, asa am fost toti l'a inceput!
|
|
Sus |
|
 |
|