Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

loudness

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
nemo15
Pasionat

Data înscrierii: 29/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 7:24 pm    Titlul subiectului: loudness Răspunde cu citat (quote)

Am pe masina playeru original pt ca nu il pot schimba, cu o statie cu sub si urmeaza sa mai pun inca una pt boxele din usi.
Intrebarea mea este: la player am optiunea " loudness corection", daca il activez se aude mai puternic bassu, afecteza cu ceva la statii?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 9:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai treaba e ca pana la un anumit nivel e tolerat, dar sa nu te gandesti ca dai la difuzoare puterea nominala cu loudnesul activat si nu iasa fum dupa un sfert de ceas... Very Happy
Sus
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Feb 20, 2007 4:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da dai loudness sau ca dai din EQ inaltele si bassul mai sus tot aia, practic asta face Loudness , dar odata cu corectiile astea baga si foarte multe "mizerii" in sunet. Nu iti recomand sa dai tare cu functia Loudness activata pt mult timp. Poti arde difuzoare, statii si ce mai prin drum...
Sus
nemo15
Pasionat

Data înscrierii: 29/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Feb 20, 2007 4:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pt sfaturi. Deci asa mi-am ars subwooferu Crying or Very sad
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 8:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Woofer-ul s-a ars cel mai probabil nu din cauza semnalului din player ci din cauza statiei subdimensionata care nu a mai facut fata.
Nu puterea curata arde un difuzor chiar daca e mai mare ci distorsiunile, curentul continuu. Cu loudness-ul activat statia trebuia sa munceasca de cel putin 2 ori mai mult si saraca a facut ce-a putut... ti-a dat puterea ceruta dar in clipping.
tot de la loudness s-a tras probabil dar am zis ca nu strica precizarea... asa se poate intampla si cu bass boos-ul de pe statii, reglajul ala nu ar trebui atins mai deloc.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum