Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

LPF,HPF...
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
sor
Pasionat

Data înscrierii: 11/Iul/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 12:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am Pio 5800, l-am folosit pe fata atat cu amplificare cat si pe finalii proprii. In ambele cazuri, HPF-ul se aplica. Undeva in manual, scrie si ca filtrele se aplica si pe fata si pe spate, afara de cazul in care pe spate pui subwoofer (fie pe pre, fie in punte pe finalii HU). Momentan, nu am amp pe fata si difurile sunt legate pe HU, filtrul HP functioneaza, il folosesc destul de des.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai atunci asa o fi... Sad(
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 9:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cauta pe siteul de la pioneer user manualu de la pioneer si vezi acolo ... insa iti zic 100% ca HPF e activ in ambele cazuri !
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 9:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai daca zici tu ELNA si altii ca are efect si asupra RCA-ului nu mai are rost sa caut si io de nebun...

merci mult de raspunsuri
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 10:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cate stiam eu:
HPF:high pass filter este activ pe iesirile pt difuri fata spate si pe preoutu pentru dif-uri...
Sus
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai sa inteleg si eu, nu sunt expert deci intreb Very Happy, daca pui HPF pe 100 rezulta ca taie toate frecventele sub 100. iar daca afecteaza RCA , statia ce frecvente primeste ...pt a folosi subwoferul in scopul cu care a fost creat.. (din cate stiu eu subwoferul reda frecvente sub 50-60 hz in jos)

PS: Nu dati cu paru ... intreb Shocked

ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 12:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai nu afecteaza RCA`ul pe care este iesirea subwoofer Wink ce model de player ai ?

acum am vazut ca ai 4800mp ... asta are 4 iesiri parca ? 2 front si 2x subwoofer !

daca setezi HPF pe 100HZ taie toate frecventele sub 100HZ(adica basu) de pe FRONT

daca setezi LPF pe 100HZ taie toate frecventele peste 100HZ de pe Subwoofer OUT practic pe acolo iese numai bas

la mine la deh-P6700 puteai sa setezi pe Subwoofer out sa scoti iesirea de REAR sau pe canalele amplificate de player (rear) sa pun subwooferul caz in care aplica LPF`u ! practic ei spuneau sa conectezi un singur subwoofer de 2 ohmi pe o singura iesire !
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 7:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci nu taie de pe iesirea de sub ????????????????????????

ce naiba sa inteleg ?
Sus
iceteam
Priceput

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 10:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Elna, saracutu 4800mp nu are decat 2 iesiri , un rear si un sw, si eu l-am conectat pe sw , deci parerea mea e ca HPF nu afecteaza iesirea sw (la rear nu l-am conectat, poate o sa fac un experiment Twisted Evil )
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 12:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La playerele Pioneer cu 2 preout-uri (4 canale) cum sunt 30MP sau 4800, unul e FRONT si este afectat de HPF, celalalt este ORI REAR ORI SUBWOOFER... se poate selecta din meniul player-ului. Cand e setat pe REAR este si el afectat de HPF, este iesire de difuzoare. Cand e setat pe subwoofer NU este afectat de HPF si in schimb iti apar in meniu reglajele de subwoofer: volum subwoofer si LPF.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 3:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aha,bun,am iteles cum sta treaba Very Happy
ma gandeam io ca nu erau asa ingusti la minte cei de la pioneer,si nu numai, sa afecteze HPF iesirea de sub Smile

inseamna ca ai o groaza de nebunii in meniu playerele astea noi... tre sa ma apuc de lectii pana in iarna Laughing

hai noroc
Sus
iceteam
Priceput

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 4:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

timp sa ai sa te tot joci cu setarile, si da cum a zis mihai, e front si celalat il selectezi (cazu meu e sw)
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum