Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ma poate ajuta cineva?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
berchy

Data înscrierii: 17/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 12:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Adaptoare_CD_Player/PC99-X06/
nu imi poate spune nimeni daca este compatibil cu HU? in caz ca e sa nu mai fiu nevoit sa mai desfac tot sa pot sa-l pun, sa-l iau acum...un moderator, o parere, cineva... va rog:)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 12:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e nici o suparare, stai linistit.
Referitor la subwoofer, eu zic sa iti cumperi mai intai difuzoarele fata, respectiv spate, le montezi si vezi cum se aude si daca vrei sa mai adaugi si un sub.
Nivelul amplificatorului nu stiu daca va fi de 70% ...
Astea se regleaza dupa ce ai totul montat, si nu ai avea cum sa dai amplificatorul la 70% si sa fii multumit de sunet.
Sistemul de pe fata ar trebui sa il montezi cu ajutorul inelelor de MDF
Legat de insonorizare, iti va trebui sigur ceva serios, mai ales ca vrei sa amplifici sistemul de pe fata ...
Legat de adaptor, cred ca merge, ar fi bine sa il probezi la fata locului ...
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 12:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam nasoala ideea de subwoofer sub scaun... si 6 mil.. Shocked
pai de 6 mil imi iau ditai 1200B-ul plus statie la el si o sa se auda de 10 ori mai bine.
te inteleg ca vrei sa faci economie de spatiu, dar sincer, 6 mil ai putea sa-i folosesti pt a-ti lua niste boxe mai bune si sa insonorizezi calumea usile si o sa ai bass cat cuprinde si o sa ai si spatiu Smile
parerea mea Smile

berchy

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 12:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

problema e ca deja am ramas fara bani...o sa mai fac rost da nu chiar acum ca mai vine si vacanta, mai plec pe undeva, stii si tu cum eSad...insonorizarea vreau sa o fac oricum dar nu stiu ce ce. imi poti recomanda ceva te rog?
Sus
berchy

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sharkky scuze acum am vazut ce ai scris nu te-am ignorat:D...ti-am zis ca nu ma pricep, o sa ii las pe cei cu instalarea sa-l seteze cel mai bine ca io...si pe spate nu trebuie amplificat (sincer nush...)????
am plecat la service, e pacat sa am muzica si sa imi scartaie masina:D
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 12:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu esti din Bucuresti?
Sus
berchy

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 6:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ba da din bucuruesti sun. uitasem. am masurat acum boxele...sunt de 13 pe spate:( bine ca m-am uitat, mi se pareau mai mici. nush unde citisem ca sunt de 16 si pe spate...
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 6:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ti-am spus, daca vrei sa asculti 16MK2 te astept Smile ...
Cred ca daca te chinui un pic intra si de 16 pe spate.
Sus
berchy

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 6:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da mersi pentru invitatie.poate in week-end...sa vedem cum stam cu programul:)nu trebiue sa madific nimic in tabla de la portiere??? am vrut sa le desfac dar e prea cald. poate mai pe seara sau maine cand o duc iar la mecanic. poti te rog sa-mi spui ce contine sistemul:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_2165T/
acum sstiu ca boxele vin la pereche...dar sa ma lamuresc si cu astea:)
Sus
berchy

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 11:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Hushmat/Door_Kit__(A_200)/
ar merge asa ceva????. ma gandesc mai mult sa renunt la boxe spate momentan, sa raman pe cele originale si sa fac un upgrade la sistem si la amplificator. e o idee buna? cu ce nu stiu exact...ma uit...poate primesc si vreo sugestie:D
Sus
berchy

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 10:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_2165T/
puteti sa-mi spuneti va rog ce contine sistemul? si daca la banii astia gasesc boxe fata - spate mai bune?m-am gandit sa imi fac isonorizarea si sa iau HU si boxele, boate si adaptoru ptr comenzile volanului, sa vad cu banii...iar amplificatorul putin mai incolo.va rog putin ajutor luni plec din bucuresti si vreau sa plec cu muzica:D
p.s. :isonorizarea o fac acum sau dupa ce instalez boxele?acum nu?ca vreau sa ma apuc...o recomandare nu ar strica:-p
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum