| |
| Autor |
Mesaj |
berchy
Data înscrierii: 17/Iun/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: Dum Iun 17, 2007 6:04 pm Titlul subiectului: ma poate ajuta cineva? |
|
|
salut tuturor...de cateva zile ma tot plimb pe forum si pe link-urile pentru produsele pe care le recomandati.dar tot nu stiu ce ar fi bun; v-as ruga daca ma puteti ajuta cu o configurare, o sa fiu scurt:
- HU pe care l-as vrea, nu il am asa ca raman deschis si la alte pareri: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ578RUSB/
- masina: vectra B Berlina, boxe dotare 16,5 fata - spate + tweetere pe fata;
- bani: cam 9 milioane(fara HU)
- ma intereseaza sa se auda clar, frumos, nu neaparat f tare
- nu stiu: ce inseamna sistem difuzoare, ce boxe imi trebuie, ce amplificator, intra si un subwoofer in banii astia...ce mai nu stiu nimic.
astept cu nerabdare un pic de ajutor ca o sa raman fara bani in curand sau o sa iau niste prostii...va multumesc:) |
|
| Sus |
|
 |
berchy
|
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 4:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
dak ti-ai facut linie gz incearca sa t orientezi la woofer tot p gz... _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
berchy
|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 4:40 pm Titlul subiectului: salut |
|
|
mersi pentru sfat...dar gasesc ceva asa mic? sa intre sub scaun sau sub bancheta?porbagajul il am mereu plin cu obiecte de obicei tari si nu ar fi loc pentru el. e o problema mare daca e pioneer? (chiar nu ma pricep).
si am mai vazut ceva...http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Adaptoare_CD_Player/PC99-X06/
e compatibil cu HU? |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 7:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
poi din cate stiu yo d p forum, dak nu vrei sa-ti vibreze plamanii nu trebuie neaparat woofer.
iti trebuie un sistem de boxe in usi, coaxiale pe spate ( polita ) si toate 4 amplificate, si hu clarion la care ai dat u link este destul de destept si ar trebui sa sune bine !
+ mult insonorizant...
rog cunoscatorii sa ma corecteze dak gresesc  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ps: sistem de difuzoare inseamna medii separate de tweeter
coaxiale inseamna medii + tweeter in acelasi difuzor. _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
berchy
|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 7:36 pm Titlul subiectului: ai dreptate |
|
|
| nu sunt foarte hotarat sa-l iau. oricum e de putere mica din cate am vazut. ideea e sa sune frumos, nu tare. dar aplificatorul e copatibil cu boxele?merita sa iau configuratia asta? mersi pentru explicatii:) |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
am o intrebare...amplifu la care ai dat link e pentru woofeer sau pentru difuzoarele fata-spate? _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
berchy
|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 7:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pentru boxe. am inteles ca trebuie, da nush unde tre sa ma uit daca sunt compatibile si mi-e sa nu le gresesc.boxele cum ti se par? eu nu am casetofon nici in casa:D iar de 2 ani merg cu cassu original...philips car 400.cam asta e experienta mea in domeniul sunetului. iar la bass are incorporat...cred |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
nici yo nu prea am experientza, ink mai invat ( d 6 luni tot citesc p forum )
amplifu ar trebui sa mearga bine cu difuzoarele
difuzoarele sunt bune pentru entry level ( configuratie de inceput)
dar sunt sigur sigur k iti trebuie insonorizant dak sunt amplificate difuzoarele k altfel p langa bass o sa auzi si zdanganeli  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
berchy
|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 7:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ai dreptate mersi.e greu de facut? in ultima vreme imi place sa imi bag mainile in ea...nu neaparat din economie.la ce te referi cand spui "entry level"??? boxele le-am ales in primul rand pentru pret si ca am citit despre ele pe aici.dar nu stiu mare lucru despre ele.ar fi ceva mai bun?chiar si putin mai scumpe...de fire ce poti sa-mi spui?banuiesc ca trebuie inlocuite nu? |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
berchy
|
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 10:39 am Titlul subiectului: |
|
|
E destul de buna configuratia aleasa.
Mai bine lasi decat tweeter-ele de le sistemul de pe fata GZ, cele originale fiind sub rau de tot fata de GZ.
Daca esti din Bucuresti, esti invitatul meu sa asculti un sistem GZTC 16MK2.
Sunt foarte bune si GZTC 165T.
In principiu sunetul de pe fata este cel mai important, restul ce vine din spate fiind sunet de completare.
Ce subwoofer vei alege?
Banuiesc ca tot din gama Ground Zero ... |
|
| Sus |
|
 |
berchy
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 12:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
te salut Sharkky,
pe tine cred ca te-am copiat, sper sa nu te superi:D cred ca asa o sa-l las, nush daca mai modific ceva. bass nu o sa iau acum...nu sunt foarte hotarat oricum. de la gz nu am gasit nimic in genul acelui pioneer: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-WX11A/ ,
adica nu foarte puternic si mic sa-l bag sub scaun. dar crezi ca nu o sa se lege? imi place ca are si amplif intern. plus ca nu puterea ma intereseaza, din cate am inteles boxele sunt destul de puternice, nush daca o sa la amplificatorul mai mult de 70%. acum depinde.
pentru izolare ce imi recomanzi? nu foarte scump pls ca eu am plecat cu 450 la careffour sa iau un mp3 si uite unde am ajuns...
p.s. mersi pentru interventie |
|
| Sus |
|
 |
|