Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

mac Audio Hyper Bass 230
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Sep 22, 2006 1:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Apropo de cine ce a ascultat. Eu am ascultat HyperBass, daca ai de unde sa-l iei (de unde ca-s curios?) si daca vei avea si cu ce sa-l amplifici corect RUPE.
BP-D nu am ascultat personal inca dar am ascultat BP simplu si pot numai sa-mi imaginez ce inseamna x2...
Pentru ambele, cea mai buna alegere pentru statie ar fi un monobloc care va merge pe 2 ohmi. Pentru BP-D, GTO 601.1 ar fi perfecta.
Pentru un woofer cu 2 difuzoare si cu o impedata finala a sistemului < 4 ohmi cum e in cazul asta nu poti folosi o statie stereo legata in punte.

Intrebare: pe ce masina ai de gand sa pui un asemenea woofer si cat vei mai fi dispus sa investesti in insonorizare ? Smile crede-ma ca va zdrangani totul...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ratonul
Pasionat

Data înscrierii: 28/Aug/2006
Locație: moreni

MesajTrimis: Vin Sep 22, 2006 3:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hyper bass 230 l-am gasit cu google si la alte firme care il vand in romania (daca il mai au pe stoc nu stiu). masina este un passat din 2003. player stock (e d-ala cu navigatie nu pot sa-l schimb) si boxele originale 4 + 4 tweetere. (o sa le schimb si pe alea cand o sa strang bani... pt ca se aud destul de bine iar cand le schimb sa pun ceva scump si bun). cat despre "rupt masina" cu jbl-ul asta.. nu cred... eu sunt genu care daca nu curge sange pe urechi nu e suficient.. probabil de aceea nici nu mai aud bine.. Smile
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Sep 22, 2006 7:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

crede-ma, ca amplificat corect, oricare din ele va suna ca naiba daca nu pui si niste medii si inalte pe masura, cat de curand. majoritatea HU originale scot undeva in jur de 16W pe canal, dar tu bagi 600Wrms la basi...nu-i cam mare diferenta?
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Vin Sep 22, 2006 11:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile credeam ca ai vazut hyperbass-ul in vreun magazin clasic... stai linisit, pe net apare in mai multe locuri dar nu-l are nimeni, nu s-a mai importat din primavara...
Sus
Ratonul
Pasionat

MesajTrimis: Vin Sep 22, 2006 2:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma gandeam sa strang bani pt un Infinity REF_611A sau un GTO 1201.1
dar daca voi ziceti ca GTO 601.1 euficient il iau p-ala... si daca nu mai aveti anumite produse pe stoc si nici posibilitatea sa mai aduceti de ce nu le scoateti de pe site?
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Vin Sep 22, 2006 2:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai n-am zis ca nici n-o sa mai fie vreodata...
Poate firma respectiva isi revine si reia importul maine sau poate poimaine importa altcineva mac Audio etc...
Sus
Ratonul
Pasionat

MesajTrimis: Vin Sep 22, 2006 8:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@asus pai subu o sa stea in portbagaj si nu cred ca o sa se auda cine stie ce in masina... e doar asa sa vibreze un pic masina...
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Sep 22, 2006 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shocked daca tu crezi ca subul ala nu se va auzi in masina....si sa dai 11mil doar ptr zbarnaiala...atunci ia un sal.
Sus
Ratonul
Pasionat

MesajTrimis: Vin Sep 22, 2006 9:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai o sa se auda dar nu asa tare incat sa-mi acopere mie toate boxele...
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Sep 22, 2006 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai linistit ca vei ajunge la vb mea, vei avea un sunet disproportionat, un bass mult prea puternic fata de medii si inalte. cu monstrul ala, nici un sistem dls, pus direct pe player nu-mi pare de-ajuns. si ma refer la difuri de 50W rms, puse pe HU de 26Wrms.
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Sep 22, 2006 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O sa-ti vibreze timpanele asa de tare ca nu o sa-ti mai dai seama ca exista difuzoare de medii sau inalte. Timpanul (o mambrana si ea ca un difuzor) daca excitata prea tare de bass restul sunetului tinde sa ti-l ofere denaturat. Deci din cei 16W*4 canale nu o sa intelegi nimic bun, crede-ma.
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Vin Sep 22, 2006 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ratonul a scris:
pai o sa se auda dar nu asa tare incat sa-mi acopere mie toate boxele...

Smile Smile Smile vorbim aici de JBL BP-D??? daca-i dai sa pape cat cere nu mai stai in masina! ce difuzoare, n-o sa mai auzi nici cum zdrangane tabla...
cateva zile o sa fii un zambet continuu...
Sus
Ratonul
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 2:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inca o data . raman pe 601.1 sau strang bani pt Infinity REF_611A, Reference RA10 sau GTO 1201.1. daca tot iau JBL BP-D vreau sa scot tot din el Smile
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 6:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1021.1 e prea mare. tu la sub ai 600W rms la 2 ohmi. ala are peste 1000.
daca nu vrei 601.1, ia http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/DLS/CLASSIC_CAD11/
Sus
Ratonul
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu e vb ca nu-l vreau. ideea e sa iau cea mai buna alegere pt sub-ul asta... daca tot dau un ban gramada sa merite. sapt viitoare vin sa-l iau. pana atunci mai astept pareri in legatura cu ce sa-l amplific mai bine.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum