| |
| Autor |
Mesaj |
Ratonul Pasionat

Data înscrierii: 28/Aug/2006 Mesaje: 81 Locație: moreni
|
Trimis: Mar Sep 19, 2006 3:09 pm Titlul subiectului: mac Audio Hyper Bass 230 |
|
|
as vrea sa cumpar de la voi un mac Audio Hyper Bass 230...
si m-ar interesa ce amplificator sa iau pt el.. in jur de 7 mil... si cam ce amplificator ar fi cel mai potrivit pt el? ca daca nu e mare diferenta de la 7 mil in sus poate mai stau si mai strang...
si alta chestie.. chiar e un monstru al frecventelor joase sau la banii aia pot sa iau ceva mai bun? am un passat 2003 (portbagaj izolat de habitaclu) |
|
| Sus |
|
 |
Ratonul Pasionat

|
Trimis: Mie Sep 20, 2006 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
prea grea intrebarea??  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Sep 20, 2006 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ar merge CLASSIC CA12, JBL GTO 301.1, etc... in principiu un amplificator mono care sa dea in 2 ohmi intre 300 si 400W RMS.
Problema e ca mac Audio nu s-a mai importat la noi in tara de prin februarie si momentan nu avem nimic pe stoc.
Daca vrei ceva cu 2 difuzoare cu care sa rupi masina iti recomand JBL 1204BP-D:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/GTO_1204BP-D/
Pentru monstruletul asta ti-ar trebui o statie gen JBL GTO 601.1 |
|
| Sus |
|
 |
Ratonul Pasionat

|
Trimis: Mie Sep 20, 2006 1:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| wow.. acu am vazut ca l-ati bagat pe site... arata bestial.. cred ca o sa mai fac foamea o luna sa strang bani pt asta.. GTO 601.1 nu e cam slab pt el? ca e pacat sa nu scot tot din el daca tot dau atatia bani... |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Sep 20, 2006 9:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
tinand cont ca are 580 W RMS x 1 la 2 ohmi si ≤ 1% THD + N si ca subwooferu are 2 difuzoare pe care le poti lega in 2 ohm nu e slabut _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
Ratonul Pasionat

|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si care e diferenta intre un ohm ,2 ohmi si 4 ohmi ? ca nu ma pricep... care se aude mai bine? |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 1:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| se aud cam la fel. difera rezistenta. astfel, de la aceeasi sursa de tensiune, pe 2 ohmi obtii o putere mai mare decat pe 4 ohmi. deci un ampli de 100W rms la 4 ohmi, ai cam 150W la 2 ohmi. tu ai in 1204BP-D, 2 suburi de 4 ohmi fiecare. le poti lega in serie>8ohmi, sau in paralel>2ohmi. daca le legi in serie, iti trebuie un amplificator capabil de 600Wrms la 8 ohmi....nu te chinui sa cauti ca o sa te doara capul. in schimb la 2 ohmi, gasesti destule care sa scoata in jur de 600W. |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 1:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
In caz ca te intereseaza exista si alte diferente. Spre exemplu pe 2 ohm este mai slab calitativ sunetul decat pe 8 ohm, dar iti zic sigur ca nu-ti dai seama de diferenta. Spre exemplu de aceea ai sa vezi la casti klumea impedante de 50ohm. Acolo (urechea fiind f aproape) iti dai seama de diferentele de calitate a sunetului.
Alta chestie este ca pe 2 ohm statiile se incalzesc un pic mai tare, dar iarasi nu e o problema pentru ca tu iti zic ca nu o sa rezisti cu ea data la maxim prea mult timp si nici nu ar fi sanatos. Incalzirea statie duce la pierderea calitatii sunetului si a puterii debitate, dar iarasi nu o sa-ti dai seama de diferenta.
Ceea ce am scris acum sunt cazurile negative, pe care tu ca incepator nu o sa le observi decat daca stii ce sa urmaresti cand asculti. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
Ratonul Pasionat

|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ati ascultat vreunu GTO_1204BP-D sau mac audio hyper bass 230? chiar daca nu il au ei as putea sa-l fac rost din alta parte... ideea e daca merita aia 2 mil in pls jbl-ul ?? nu de alta dar nu ii am... |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai daca nu-i ai ce mai intrebi?
acuma....nu prea e termen de comparatie intre cele 2...unu are 94dB celalalt are 98...unul are 350W, celalalt 600...eu zic ca merita jbl 2 mil...merita chiar mai mult. nu-ti dai seama ce inseamna 4dB in plus |
|
| Sus |
|
 |
Ratonul Pasionat

|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 9:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai nu-i am dar daca e diferenta intre ele o sa mai mananc o luna covrigi si o sa-l iau pana la urma... sicer la mac m-a fascinat descrierea aia cu "un monstru al frecventelor joase" ... |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
marketing.... covrigii mei sunt mai fragezi....asta nu-nseamna ca, chiar sunt. sincer, n-am avut onoarea sa ascult 120BP-D, dar fiind familiarizat cu jumatate din el (1204BP), pot spune ca mac-ul e "un monstrulet mai mic", si JBL e shrek  |
|
| Sus |
|
 |
Ratonul Pasionat

|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 10:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
scuze, am gresit, ti-am raspuns tie la intrebarea altcuiva
L. edit:...eu as alege jbl-ul, la 2 ohmi ai aproape 600W rms, despre magnat personal n-am o parere extraordinara....poate ma insel...mai asteapta si alte opinii |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar aveti nevoie de atat putere sa va macine urechile? Creste puterea, creste si pretul, dar sunetul scos in plus nu stiu daca poate motiva atatia bani cand nu prea ii ai la indemana. Intr-adevar jbl 120bp-d este ceva ce numai cand te uiti la el te lasa fara cuvinte dar si pretul e la fel.
Eu sincer iti recomand:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_DELUXE/
Daca ai cum sa faci rost de de inca pe atatia bani cat pachetul asta iti spun "sa le folosesti bucuros !".
P.S. Oricat ar fi, JBL e mai bun decat MacAudio. Daca nu la chestiile evidente atunci la altele mai putin vizibile (liniaritati in special -> hifi). _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
|