|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
LeppeRMessiaH

Data înscrierii: 07/Aug/2011 Mesaje: 4 Locație: IaÂși
|
Trimis: Dum Aug 07, 2011 2:21 am Titlul subiectului: Matiz audio-virgin |
|
|
Salut,
De ceva timp ma uit 'sfios' prin detaliile despre sisteme audio in Matiz. Al meu este destul de virgin din punctul asta de vedere, adica are doar boxele din fabrica pe spate si am apucat sa le folosesc doar de 2-3 ori anul trecut. Ele nu-s moarte dar n-am mai avut player instalat, poveste lunga..
Ok, acum posed un Sony CDX-GT39U 45Wx4 si trebuie sa cumpar difuzoare si alte necesare, iar din acest motiv apelez la voi. Am atasat mai jos poze cu carcasa si rama cu care a venit HU-ul si un detaliu din locasul unde se pune in bord.
Acum urmeaza intrebarile:
●Presupun ca trebuie sa cumpar o rama pentru matiz ca asta nu prea vad unde as putea s-o insurubez; care din cele disponibile trebuie (M463109 sau M463083 ) ?
●Nu planuiesc sa cumpar amplificator si nici woofer, exista sisteme cu tweeter care merg si fara crossover sau nu merita complicatia si sa aleg niste coaxiale?
●Inteleg ca la portierele din fata merg puse difuri de 10cm dar cu un inel adaptor se pot pune si de 13/16. Avand in vedere ca pe be-loud se gasesc inele pentru 16 e bun sa merg pe Alpine SXE-1750S sau sa ma limitez la SXE-1350S ori altele mai mici?
P.S.- Cineva mi-a recomandat si SPG-13CS
De insonorizare am sa ma ocup dupa instalarea componentelor dar nu am buget pentru dynamat sau alte scule profesionale. Am vazut ca lumea mai foloseste folie PEE, e buna la ceva?
Avand in vedere ca e totusi un simplu Matiz, nu ma intereseaza sa zbarnaie tabla sau sa ma auda lumea de afara ci doar un sunet placut, clar care sa acopere zgomotul de fond macar.
Multumesc anticipat
| Description: |
|
| Filesize: |
271.83 KB |
| Viewed: |
266 Time(s) |

|
| Description: |
|
| Filesize: |
196.21 KB |
| Viewed: |
280 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
LeppeRMessiaH

|
Trimis: Lun Aug 08, 2011 10:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nimeni cu Matiz?
|
|
| Sus |
|
 |
iulian.dumitru
Data înscrierii: 09/Aug/2011 Mesaje: 4 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 09, 2011 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Buna ziua,in legatura cu configuratia dvs. se pot pune difuzoare de 13[cele de 16,5 se pot monta dar e posibil sa loveasca geamul in difuzor,depinde de adancimea de montaj]iar pe spate sunt difuzoare de 4/6.Mentionez ca o sa va trebuiasca si o rama de montaj+mufa adaptoare.Masina are antena din fabrica?Daca nu se poate monta o antena electronica[lipita pe parbriz].
|
|
| Sus |
|
 |
LeppeRMessiaH

|
Trimis: Mar Aug 09, 2011 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc de raspuns.
Din informatiile mele adancimea maxima ca sa se poata deschide geamul complet este de 35mm. Cele de 16 au in jur de 42mm, cu tot cu distantier cred ca n-ar fi probleme, iar daca nici asa nu se deschide complet asta este, nu e o problema majora.
|
|
| Sus |
|
 |
LeppeRMessiaH

|
Trimis: Joi Aug 11, 2011 10:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Poate cineva sa-mi zica macar daca Alpine-urile vin cu sita de protectie?
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|