Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Matiz audio-virgin

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
LeppeRMessiaH

Data înscrierii: 07/Aug/2011
Locație: IaÂși

MesajTrimis: Dum Aug 07, 2011 2:21 am    Titlul subiectului: Matiz audio-virgin Răspunde cu citat (quote)

Salut,
De ceva timp ma uit 'sfios' prin detaliile despre sisteme audio in Matiz. Al meu este destul de virgin din punctul asta de vedere, adica are doar boxele din fabrica pe spate si am apucat sa le folosesc doar de 2-3 ori anul trecut. Ele nu-s moarte dar n-am mai avut player instalat, poveste lunga..

Ok, acum posed un Sony CDX-GT39U 45Wx4 si trebuie sa cumpar difuzoare si alte necesare, iar din acest motiv apelez la voi. Am atasat mai jos poze cu carcasa si rama cu care a venit HU-ul si un detaliu din locasul unde se pune in bord.

Acum urmeaza intrebarile:
●Presupun ca trebuie sa cumpar o rama pentru matiz ca asta nu prea vad unde as putea s-o insurubez; care din cele disponibile trebuie (M463109 sau M463083 ) ?

●Nu planuiesc sa cumpar amplificator si nici woofer, exista sisteme cu tweeter care merg si fara crossover sau nu merita complicatia si sa aleg niste coaxiale?

●Inteleg ca la portierele din fata merg puse difuri de 10cm dar cu un inel adaptor se pot pune si de 13/16. Avand in vedere ca pe be-loud se gasesc inele pentru 16 e bun sa merg pe Alpine SXE-1750S sau sa ma limitez la SXE-1350S ori altele mai mici?

P.S.- Cineva mi-a recomandat si SPG-13CS

De insonorizare am sa ma ocup dupa instalarea componentelor dar nu am buget pentru dynamat sau alte scule profesionale. Am vazut ca lumea mai foloseste folie PEE, e buna la ceva?

Avand in vedere ca e totusi un simplu Matiz, nu ma intereseaza sa zbarnaie tabla sau sa ma auda lumea de afara ci doar un sunet placut, clar care sa acopere zgomotul de fond macar.

Multumesc anticipat

GEDC0270.jpg
 Description:
 Filesize:  271.83 KB
 Viewed:  266 Time(s)

GEDC0270.jpg

GEDC0278.jpg
 Description:
 Filesize:  196.21 KB
 Viewed:  280 Time(s)

GEDC0278.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
LeppeRMessiaH

MesajTrimis: Lun Aug 08, 2011 10:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nimeni cu Matiz?
Sus
iulian.dumitru

Data înscrierii: 09/Aug/2011
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2011 2:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua,in legatura cu configuratia dvs. se pot pune difuzoare de 13[cele de 16,5 se pot monta dar e posibil sa loveasca geamul in difuzor,depinde de adancimea de montaj]iar pe spate sunt difuzoare de 4/6.Mentionez ca o sa va trebuiasca si o rama de montaj+mufa adaptoare.Masina are antena din fabrica?Daca nu se poate monta o antena electronica[lipita pe parbriz].
Sus
LeppeRMessiaH

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2011 6:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc de raspuns.
Din informatiile mele adancimea maxima ca sa se poata deschide geamul complet este de 35mm. Cele de 16 au in jur de 42mm, cu tot cu distantier cred ca n-ar fi probleme, iar daca nici asa nu se deschide complet asta este, nu e o problema majora.
Sus
LeppeRMessiaH

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2011 10:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate cineva sa-mi zica macar daca Alpine-urile vin cu sita de protectie?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum