| |
| Autor |
Mesaj |
Chivu Pasionat

Data înscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 105 Locație: Pitesti
|
Trimis: Sâm Sep 01, 2007 10:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu se arde nimic.....dar cand vei monta amplificatoru o sa arate difuzoarele ce pot |
|
| Sus |
|
 |
mihai23
Data înscrierii: 01/Sep/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: Sâm Sep 01, 2007 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult! Cred ca saptamana viitoare dau comanda.  |
|
| Sus |
|
 |
mihai23
|
Trimis: Sâm Sep 01, 2007 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mai am o intrebare: Daca in viitor pun si un subwoofer, pot sa-l conectez la acest amplificator? |
|
| Sus |
|
 |
szabika4

Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 40 Locație: Sighisoara / Cluj-Napoca
|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 12:45 am Titlul subiectului: |
|
|
| mihai23 a scris: | | Mai am o intrebare: Daca in viitor pun si un subwoofer, pot sa-l conectez la acest amplificator? |
Cele mai multe amplificatoare au doua iesiri (o iesire stereo, cum ar veni), deci poti lega doua difuzoare la el (left+right). Sau poti lega un singur difuzor "in punte", adica legi iesirile in serie si la difuzor. Insa in cazul asta numai acel singur difuzor (de ex. un subwoofer) poate fi legat la amp si altele nu.
Insa sunt si ampuri cu mai multe iesiri (probabil mai scumpe). Eu insa nu am vazut pe nimeni legand difuzoare mici si subwoofer in acelasi timp la un amp. Daca nu ma insel, in cazurile astea se instaleaza un amp separat pentru woofer si un alt amp (de 2xstereo iesiri) la care se leaga difurile fata si spate. _________________ Sony CDX-GT414U; Coustic CS502; Coustic CX693
Dacia Berlina, an 2000 |
|
| Sus |
|
 |
mihai23
|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai si acela de care e? Ca sunt cam afon la electronica.  |
|
| Sus |
|
 |
mihai23
|
|
| Sus |
|
 |
Chivu Pasionat

|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 11:25 am Titlul subiectului: |
|
|
daca vrei subwoofer se schimba treaba........nu are rost sa mai pui difuzoare spate......si incearca asa ceva ca subwoofer: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Focal/BombA_20-A1/
o sa ai HU,difuzoare fatza,subwoofer(activ......nu are nevoie de amplificator ca are deja)si un amplificator cu 2 canale pt difuzoarele fatza,iar mai tarziu o insonorizare pt usi(obligatorie) |
|
| Sus |
|
 |
mihai23
|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 3:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| M-am decis sa nu pun subwoofer si sa pun boxe in spate. Daca nu mai face nimeni alta configuratie, luni sau marti voi da comanda. |
|
| Sus |
|
 |
mihai23
|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai sariti cu configuratii, mai astept 1-2 zile
PS: Nimeni? Hai, hai !  |
|
| Sus |
|
 |
mihai23
|
Trimis: Lun Sep 03, 2007 6:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iar m-am razgandit, vreau sa pun sub woofer. Astept o configuratie  |
|
| Sus |
|
 |
Chivu Pasionat

|
|
| Sus |
|
 |
mihai23
|
Trimis: Mar Sep 04, 2007 2:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Difuzoare fata intra usor de 13, de 16.5 intra greu, si nu am apuc de mesterit De 13 sa fie. |
|
| Sus |
|
 |
robert
Data înscrierii: 08/Sep/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Sâm Sep 08, 2007 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut baieti ... si bine v`am gasit ... sunt nou pe aici pe la voi ...si a`si dori sa ma lamuriti cu cateva chestii dak se poate ... am primit un cadou in urma cu 3 luni si a`si dori sa pun niste muzica in el .... cadoul se numeste matiz . am tot citit pe aici cate ceva dar termenii necunoscuti ma baga in ceata... sper sa nu se supere mihai k postez pe topicul lui... da am zis k nu are rost sa mai deschid ink 1 pentru acelasi lucru.
Ce`mi doresc eu sunt niste boxe bune pe fata cat si pe spate care sa scoata si bass si sa si zbiere ... mentionez k am un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT410U/ ... astept niste pareri din partea cunoscatorilor cam ce mi s`ar potrivi la buburuza mea ...thx |
|
| Sus |
|
 |
robert
Data înscrierii: 08/Sep/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Sâm Sep 08, 2007 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
nimeni ?  |
|
| Sus |
|
 |
szabika4

Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 40 Locație: Sighisoara / Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi Noi 15, 2007 4:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| robert a scris: | Salut baieti ... si bine v`am gasit ... sunt nou pe aici pe la voi ...si a`si dori sa ma lamuriti cu cateva chestii dak se poate ... am primit un cadou in urma cu 3 luni si a`si dori sa pun niste muzica in el .... cadoul se numeste matiz . am tot citit pe aici cate ceva dar termenii necunoscuti ma baga in ceata... sper sa nu se supere mihai k postez pe topicul lui... da am zis k nu are rost sa mai deschid ink 1 pentru acelasi lucru.
Ce`mi doresc eu sunt niste boxe bune pe fata cat si pe spate care sa scoata si bass si sa si zbiere ... mentionez k am un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT410U/ ... astept niste pareri din partea cunoscatorilor cam ce mi s`ar potrivi la buburuza mea ...thx |
Cam tarziu am observat, dar totusi...
Vezi un pic ce am pus eu (am aproape acelasi player):
http://www.be-loud.ro/forum/dacie-berlina-sistem-entry-level-t3653.html
M-a costat 300 si ceva de lei (difurile), si zic eu, la pretul asta e bomba. Ii recomand cu caldura.
Eu am dacie, deci nu e sigur ca difurile vor intra si la tine, trebuie sa masori (si eventual sa tai ceva tabla ).
Succes! _________________ Sony CDX-GT414U; Coustic CS502; Coustic CX693
Dacia Berlina, an 2000 |
|
| Sus |
|
 |
|