Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Matiz E
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Chivu
Pasionat

Data înscrierii: 21/Mar/2007
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu se arde nimic.....dar cand vei monta amplificatoru o sa arate difuzoarele ce pot
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai23

Data înscrierii: 01/Sep/2007

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc mult! Cred ca saptamana viitoare dau comanda. Very Happy
Sus
mihai23

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai am o intrebare: Daca in viitor pun si un subwoofer, pot sa-l conectez la acest amplificator?
Sus
szabika4

Data înscrierii: 07/Aug/2007
Locație: Sighisoara / Cluj-Napoca

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai23 a scris:
Mai am o intrebare: Daca in viitor pun si un subwoofer, pot sa-l conectez la acest amplificator?

Cele mai multe amplificatoare au doua iesiri (o iesire stereo, cum ar veni), deci poti lega doua difuzoare la el (left+right). Sau poti lega un singur difuzor "in punte", adica legi iesirile in serie si la difuzor. Insa in cazul asta numai acel singur difuzor (de ex. un subwoofer) poate fi legat la amp si altele nu.

Insa sunt si ampuri cu mai multe iesiri (probabil mai scumpe). Eu insa nu am vazut pe nimeni legand difuzoare mici si subwoofer in acelasi timp la un amp. Daca nu ma insel, in cazurile astea se instaleaza un amp separat pentru woofer si un alt amp (de 2xstereo iesiri) la care se leaga difurile fata si spate.

mihai23

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 9:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai si acela de care e? Ca sunt cam afon la electronica. Wink
Sus
mihai23

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 10:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am mai vazut un amplificator, http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/Rock/Rock_8000/ e mai bun ca celalalt?
Sus
Chivu
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 11:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vrei subwoofer se schimba treaba........nu are rost sa mai pui difuzoare spate......si incearca asa ceva ca subwoofer: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Focal/BombA_20-A1/
o sa ai HU,difuzoare fatza,subwoofer(activ......nu are nevoie de amplificator ca are deja)si un amplificator cu 2 canale pt difuzoarele fatza,iar mai tarziu o insonorizare pt usi(obligatorie)
Sus
mihai23

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 3:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am decis sa nu pun subwoofer si sa pun boxe in spate. Daca nu mai face nimeni alta configuratie, luni sau marti voi da comanda.
Sus
mihai23

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai sariti cu configuratii, mai astept 1-2 zile Very Happy

PS: Nimeni? Hai, hai ! Smile
Sus
mihai23

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 6:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iar m-am razgandit, vreau sa pun sub woofer. Astept o configuratie Wink
Sus
Chivu
Pasionat

MesajTrimis: Mar Sep 04, 2007 12:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te rog sa te interesezi.....daca merg puse in usi dif de 13 sau 16,5 si cam are ar fi adancimea maxima....si acum
HU: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P4900IB/
subwoofer(suficient pt matiz....e si mic...nu v-a ocupa prea mult spatiu): http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Focal/BombA_20-A1/
dif fatza......ar fi mai multe variante.....vezi dimensiunile si vb apoi
si ar mai fi un amplificator pt difuzoarele fatza.....vedem in functie de difuzoare
Sus
mihai23

MesajTrimis: Mar Sep 04, 2007 2:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Difuzoare fata intra usor de 13, de 16.5 intra greu, si nu am apuc de mesterit Smile De 13 sa fie.
Sus
robert

Data înscrierii: 08/Sep/2007

MesajTrimis: Sâm Sep 08, 2007 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut baieti ... si bine v`am gasit ... sunt nou pe aici pe la voi ...si a`si dori sa ma lamuriti cu cateva chestii dak se poate Smile ... am primit un cadou in urma cu 3 luni si a`si dori sa pun niste muzica in el .... cadoul se numeste matiz Very Happy . am tot citit pe aici cate ceva dar termenii necunoscuti ma baga in ceata... sper sa nu se supere mihai k postez pe topicul lui... da am zis k nu are rost sa mai deschid ink 1 pentru acelasi lucru.

Ce`mi doresc eu sunt niste boxe bune pe fata cat si pe spate care sa scoata si bass si sa si zbiere ... mentionez k am un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT410U/ ... astept niste pareri din partea cunoscatorilor cam ce mi s`ar potrivi la buburuza mea ...thx
Sus
robert

Data înscrierii: 08/Sep/2007

MesajTrimis: Sâm Sep 08, 2007 9:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nimeni ? Sad
Sus
szabika4

Data înscrierii: 07/Aug/2007
Locație: Sighisoara / Cluj-Napoca

MesajTrimis: Joi Noi 15, 2007 4:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

robert a scris:
Salut baieti ... si bine v`am gasit ... sunt nou pe aici pe la voi ...si a`si dori sa ma lamuriti cu cateva chestii dak se poate Smile ... am primit un cadou in urma cu 3 luni si a`si dori sa pun niste muzica in el .... cadoul se numeste matiz Very Happy . am tot citit pe aici cate ceva dar termenii necunoscuti ma baga in ceata... sper sa nu se supere mihai k postez pe topicul lui... da am zis k nu are rost sa mai deschid ink 1 pentru acelasi lucru.

Ce`mi doresc eu sunt niste boxe bune pe fata cat si pe spate care sa scoata si bass si sa si zbiere ... mentionez k am un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT410U/ ... astept niste pareri din partea cunoscatorilor cam ce mi s`ar potrivi la buburuza mea ...thx

Cam tarziu am observat, dar totusi...
Vezi un pic ce am pus eu (am aproape acelasi player):
http://www.be-loud.ro/forum/dacie-berlina-sistem-entry-level-t3653.html

M-a costat 300 si ceva de lei (difurile), si zic eu, la pretul asta e bomba. Very Happy Ii recomand cu caldura.

Eu am dacie, deci nu e sigur ca difurile vor intra si la tine, trebuie sa masori (si eventual sa tai ceva tabla Razz ).

Succes!

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum