Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Matiz E
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
mihai23

Data înscrierii: 01/Sep/2007

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 6:45 pm    Titlul subiectului: Matiz E Răspunde cu citat (quote)

Salut! Am primit cadou de ziua mea (18 ani Laughing ) un Matiz E. Din fabrica are cablurile trase in usi si pentru HU. As vrea oconfiguratie cuprinsa din HU, boxe fata si spate. Boxele sa se poata instala fara modificari. Pe fata am inteles ca merg sigur de 10 cm. Cele de 13 cm pot fi montate fara distantiere? Cele din spate am inteles ca trebuie sa fie de 4x6". Nu vreau amplificator sau subwoofer. Configuratia sa fie in jur de 20 milioane. 10x
Mentionez ca ascult muzica house si putin hip-hop.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Chivu
Pasionat

Data înscrierii: 21/Mar/2007
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 9:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

HU: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P4900IB/
difuzoare fatza(de 13cm....nu stiu daca trebuie modificari sau nu): http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_MS5A/
difuzoare spate poti pune si 6x9(faci gauri pe placa aia): http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Reference_R964/
un amplificator(ca sunt bani Laughing )si o sa sune foarte bine : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX_4500/
in jur de 20 de mil.......si o sa mai trebuiasca un kit de cabluri pt amplificator,iar in viitorul apropiat poti insonoriza usile(o sa coste 3-4 mil)
Sus
Chivu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 9:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca deja te-ai uitat pe post-ul anterior......vezi ca am modificat ceva
Sus
mihai23

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce cabluri mi-ar mai trebui? 10x ptr configuratie
Sus
Chivu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 9:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz/Kit_amplificator_20mm_(23089)/
Sus
mihai23

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 9:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Problemae ca as vrea sa montez eu componentele, si ma gandesc ca daca cumpar si amplificator trebuie sa iau si cabluri, si e dificil. Nu stiu daca il pot monta, e dificil? Daca imi face cineva un sistem fara amplificator... ma gandesc sa e mai usor de montat. Confused
Sus
Chivu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 9:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar daca o sa fie mai greu de montat.......rezultatele nu vor intarzia sa apara.....tu ai zis ca ai un buget de 20 de mil....ar fi pacat sa cumperi niste difuzoare scumpe si sa nu le amplifici.....foarte bine ai putea sa cumperi un PIONEER P88RS: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P88RS/ si de 3 mil sa iti iei dif fatza si spate (daca nu vreai sa amplifici)
Sus
mihai23

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 9:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy Nu as face nici asta. Intrebarea e: Daca nu am experienta in montarea unui sistem audio, pot sa-l montez? De ce scule am nevoie? Nu mi-e frica sa desfac bordul&restul, problema e sa nu fie necesar ceva de genul ciocan de lipit... Laughing
Sus
Chivu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 10:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai pt prima configuratie n-ar fi indicat sa ti le faci tu acasa daca nu ai experienta....mai bine apelezi la cineva cu experienta
Sus
mihai23

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 10:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chestia e ca am MAX 20 de milioane, si montajul costa... Daca cumpar componentele, pot sa le montez fara amplificator, pentru vreo luna? Ca mai fac rost de bani si gasesc pe cineva sa mi-l instaleze.
Sus
Chivu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pui pe cineva sa iti monteze HU-ul.....amplificatoru-l(legat la HU...alimentarea lui si firele duse la difuzoare)....difuzoarele o sa ti le montezi u apoi(dupa ce termini treaba.......treci pe la cineva sa iti regleze amplificatoru)...eu asa am facut(HU-ul l-am montat la un garaj de car audio cu 5RON Laughing ) si difuzoarele mi le-am pus eu Very Happy
Sus
mihai23

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 10:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chestia e ca vreau sa merg la un service specializat, nu la toti "meseriasii", si in orasul meu nu e nici unul Sad De asta ziceam, daca montez HU si difuzoarele , fara amp, o ssa functioneze? Macar 2-3 saptamani.
Sus
szabika4

Data înscrierii: 07/Aug/2007
Locație: Sighisoara / Cluj-Napoca

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 10:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai23 a scris:
Chestia e ca am MAX 20 de milioane, si montajul costa... Daca cumpar componentele, pot sa le montez fara amplificator, pentru vreo luna? Ca mai fac rost de bani si gasesc pe cineva sa mi-l instaleze.

Sal!

Eu mi-am cumparat un sistem fara amplificator (hu + fata + spate ~ 7 mil), si le-am instalat usor singur (nu aveam nici eu experienta). Singura problema era taierea tablei pentru difurile spate (flex si chestii), aia mi-a facut un prieten. Daca mergi fara amp cablarea e simpla ca buna ziua. Playerul trebuie aiba o schita buna si in rest trebuie sa ai grija la +-.

Eu zic ca poti lega difurile direct la HU insa nu vei scoate maximu din ei.

Cheers!

Chivu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 10:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da o sa functioneze.....dar te cam complici...mai bine ast 2-3 sapt si le pui pe toate odata...uitate ce preturi au cei de la be-loud pt instalarea HU,difuzoare,amplificator........eu zic ca sunt accesibile.....asteapta si parerile altora
Sus
mihai23

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e vorba doar de preturi, eu stau departe de Bucuresti, pe la 65 de km de Craiova. Deci nu se arde nimic daca nu leg amplificatorul 2-3 saptamani? Mai astept parerile altora.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum