| |
| Autor |
Mesaj |
tuning Pasionat

Data înscrierii: 06/Dec/2009 Mesaje: 189 Locație: severin
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 12:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mr ciky a scris: | | incinta ce dimensiuni are ? ai facut-o asa la nimereala ? |
Nimic nu e la nimereala...am sa vin cu completari cat de curand. _________________ MOTO SAPIENS Drobeta Turnu Severin |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 3:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Portbagajul de Megane mi s-a parut cel mai neprietenos de insonorizat, ca sa nu mai zic de usi ...
Legat de traseul de 50, o sa ai mare bataie de cap ... Am stat cam 1h sa reusesc sa-l trag in compartimentul motor ... Bine ca am avut vaselina la mine
Eu am reusit sa-l trag pe langa manunchiul de cabluri de deasupra pedalelor, langa coloana de directie. Prin alt loc nu vad pe unde ai mai putea sa-l tragi ...
Spor la treaba in continuare si mai asteptam imagini din timpul instalarii. |
|
| Sus |
|
 |
tuning Pasionat

|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | Portbagajul de Megane mi s-a parut cel mai neprietenos de insonorizat, ca sa nu mai zic de usi ...
Legat de traseul de 50, o sa ai mare bataie de cap ... Am stat cam 1h sa reusesc sa-l trag in compartimentul motor ... Bine ca am avut vaselina la mine
Eu am reusit sa-l trag pe langa manunchiul de cabluri de deasupra pedalelor, langa coloana de directie. Prin alt loc nu vad pe unde ai mai putea sa-l tragi ...
Spor la treaba in continuare si mai asteptam imagini din timpul instalarii. |
Daca imi spunea cineva cat de greu este de lipit STP-ul in Megane,nu il credeam,dar acum,dupa ce m-am apucat,mi-am dat seama ca e munca de chinez batran dar, probabil ca numai asa apreciem munca pe care o facem
Cat despre cablul,cred ca mai sigur este sa il trag pe sub masina,pe stanga(asa e pozitzionata si "bacteria"),pe langa pragar si intr-o protectzie de aluminiu.Mi se pare cea mai buna metoda,plus ca o sa fie si un traseu mult mai scurt avand in vedere ca amplificatorul de clasa D este tot pe stanga in portbagaj.Ma mir cum ai putut strecura micutul cablu pe langa instalatzie,sincem mie mi-a fost teama ca deteriorez ceva pe acolo si m-am lasat pagubas.
Mai am un traseu de 20 tras pe langa stalpul de la sofer si pe sub aripa...a iesit fff bine si il las asa pt a alimenta VIBE-ul...
Poze or sa urmeze fara discutzie,avand in vedere ca dupa sarbatori se vor modifica fetzele de usi si voi mai pune 2 tw pe stalpi tot in fibra... _________________ MOTO SAPIENS Drobeta Turnu Severin |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
spor la lucru in continuare dar nu mai skrie k p mss plz ca nu da bine  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
tuning Pasionat

|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| otzy a scris: | spor la lucru in continuare dar nu mai skrie k p mss plz ca nu da bine  |
Ai mare dreptate,fiind o mare prostie asta si sincer incerc sa ma las
Merci mult pt. urare. _________________ MOTO SAPIENS Drobeta Turnu Severin |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
pune ceva poze si cu masinuta sa o vedem  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
felicitari pentru proiect ...
unul ambitios !
cablul de 0 il poti trage prin panoul ignifug .. iesind in spatele servei
nu este greu de bagat peacolo ... este mai greu de apucat si de tras
dar ... daca esti practic o rezolvi rapid !
spor in continuare ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
tuning Pasionat

|
Trimis: Mar Dec 22, 2009 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pt.urare!
Cu trecerea anilor sau succedat multe configuratii,cel putin la mine si dupa cum spunea cineva tot de pe forumul asta,urechea devine din ce in ce mai pretentioasa si mai fina.Singura problema sunt banii...eforturile sunt considerabile din multe puncte de vedere,dar,spre norocul meu Ionut Mocioiu e din oras cu mine si ma ajuta fff mult.
Cat despre cablu de 0,mai mult ca sigur am sa-l trag pe sub masina,cum am spus mai sus......
Inca o data multumesc ! _________________ MOTO SAPIENS Drobeta Turnu Severin |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Mar Dec 22, 2009 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu nu-ti recomand sa faci asta ... |
|
| Sus |
|
 |
tuning Pasionat

|
Trimis: Mar Dec 22, 2009 12:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | | Eu nu-ti recomand sa faci asta ... |
Parerile sunt impartite...stiu ce vrei sa spui,dar e fff bine protejat si pe acolo.Oricum e doar o idee pe care nu e obligatoriu sa o si pun in practica.
Daca aveti poze cu trecerea unui cablu de dimensiunea aia si pe o masina ca a mea,va rog sa o postati sa vad exact locul prin care ati strecurat .La mine e un manson fff mare deasupra pedalierului,prin care trece cam toata instalatia masinii in compartimentul motor.In general nu imi place sa fac modificari nereversibile,de asta aleg trasee cat mai "curate". _________________ MOTO SAPIENS Drobeta Turnu Severin |
|
| Sus |
|
 |
tuning Pasionat

|
Trimis: Mar Dec 22, 2009 12:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am vazut masini de teren carora li s-a tras cablurile pe sub ea,dar OBLIGATORIU protejate de acele tuburi flexibile de metal.
Oricum mai este pana sa ajung la traseul asta si totul ramane discutabil... _________________ MOTO SAPIENS Drobeta Turnu Severin |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Mar Dec 22, 2009 12:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Exact pe langa acel manson am tras, nu prin el ... |
|
| Sus |
|
 |
tuning Pasionat

|
Trimis: Mar Dec 22, 2009 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | | Exact pe langa acel manson am tras, nu prin el ... |
Sa nu uitam ca trebuie "lubrifiant"  _________________ MOTO SAPIENS Drobeta Turnu Severin |
|
| Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 22, 2009 5:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
atunci sa ti cont de preludiu...sa il faci cat mai calitativ ...interesant sistem.sa te bucuri de el  _________________ NAKAMICHI+all SPL Dynamics
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666 |
|
| Sus |
|
 |
tuning Pasionat

|
Trimis: Mar Dec 22, 2009 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mircea_ioan_25 a scris: | atunci sa ti cont de preludiu...sa il faci cat mai calitativ ...interesant sistem.sa te bucuri de el  |
Ma pricep si la asta ca am avut Honda PRELUDE  _________________ MOTO SAPIENS Drobeta Turnu Severin |
|
| Sus |
|
 |
|