Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Mp3 cu aliniere temporala

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Mihai Cimpoeru
Pasionat

Data înscrierii: 03/Mar/2011

MesajTrimis: Mar Noi 20, 2012 11:11 am    Titlul subiectului: Mp3 cu aliniere temporala Răspunde cu citat (quote)

Salutare !
Problema mea sta in felul urmator : amplificatorul de pe medii si inalte este clasa AB ( parca ) iar cel de pe bas este clasa D ceea ce face ca sunetul din subwoofer sa fie in urma sunetului din difuzoarele de medii .
Asa ca sunt in cautarea unui player cu care sa aibe urmatoarele:

1) intrare auxiliara
2) port usb
3) o iesire rca pentru subwoofer
4) o iesire rca pt difuzoarele din usi
5) aliniere temporala pe iesirea de subwoofer
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
roberto2013
Pasionat

Data înscrierii: 22/Noi/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 29, 2012 1:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pioneer p88 are asa ceva,(port usb doar cu adaptor care mai costa 200ron) si mai era un alpine, dar nu mai stiu modelul
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Dec 02, 2012 11:22 am    Titlul subiectului: Re: Mp3 cu aliniere temporala Răspunde cu citat (quote)

Mihai Cimpoeru a scris:
Salutare !
Problema mea sta in felul urmator : amplificatorul de pe medii si inalte este clasa AB ( parca ) iar cel de pe bas este clasa D ceea ce face ca sunetul din subwoofer sa fie in urma sunetului din difuzoarele de medii .

Sa nu imi fie cu suparare, dar te-ai gandit putin ca subwooferul e putin mai departe de tine decat sunt difuzoarele ?

Sincer, e putin aberant ce spui tu, topologia sa adauge delay, dar fiecare cu ideile lui... Rolling Eyes

Sus
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Dum Dec 02, 2012 2:00 pm    Titlul subiectului: Re: Mp3 cu aliniere temporala Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
Mihai Cimpoeru a scris:
Salutare !

Sa nu imi fie cu suparare, dar te-ai gandit putin ca subwooferul e putin mai departe de tine decat sunt difuzoarele ?

Sincer, e putin aberant ce spui tu, topologia sa adauge delay, dar fiecare cu ideile lui... Rolling Eyes

Corect asa e..Bafta!!!!!!!!!

Mihai Cimpoeru
Pasionat

Data înscrierii: 03/Mar/2011

MesajTrimis: Lun Dec 24, 2012 10:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok atunci de ce cand pun subwooferul pe amplificatorul de medii inalte ( 2 canale in punte ) nu se mai simte lasa de mult intarzierea ?
Stiu ca e si din cauza distantei , dar mai este ceva ce imi baga o intarziere .

M-am mai jucat cu playerul si am constatat ca daca elimin filtrul de subwoofer din el nu se mai simte asa mare intarzierea , si am observat ca plafonul masinii este foarte moale si daca il imping cu mana , iar se observa o imbunatatire . Vreau la vara sa fac o mica insonorizare sa vad daca apare vreo diferenta ( daca nu apare macar mai scap de zgomotele din exterior )
Sus
yoiedi
Priceput

Data înscrierii: 22/Apr/2010

MesajTrimis: Lun Dec 24, 2012 2:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uitate la clarionul meu poate te intereseaza. aliniere timp pe 6 cnale, 3 way, usb...cam tot ce vrei tu.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum