| |
| Autor |
Mesaj |
Mihai Cimpoeru Pasionat

Data înscrierii: 03/Mar/2011 Mesaje: 140
|
Trimis: Mar Noi 20, 2012 11:11 am Titlul subiectului: Mp3 cu aliniere temporala |
|
|
Salutare !
Problema mea sta in felul urmator : amplificatorul de pe medii si inalte este clasa AB ( parca ) iar cel de pe bas este clasa D ceea ce face ca sunetul din subwoofer sa fie in urma sunetului din difuzoarele de medii .
Asa ca sunt in cautarea unui player cu care sa aibe urmatoarele:
1) intrare auxiliara
2) port usb
3) o iesire rca pentru subwoofer
4) o iesire rca pt difuzoarele din usi
5) aliniere temporala pe iesirea de subwoofer |
|
| Sus |
|
 |
roberto2013 Pasionat
Data înscrierii: 22/Noi/2012 Mesaje: 100 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 29, 2012 1:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pioneer p88 are asa ceva,(port usb doar cu adaptor care mai costa 200ron) si mai era un alpine, dar nu mai stiu modelul |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Dec 02, 2012 11:22 am Titlul subiectului: Re: Mp3 cu aliniere temporala |
|
|
| Mihai Cimpoeru a scris: | Salutare !
Problema mea sta in felul urmator : amplificatorul de pe medii si inalte este clasa AB ( parca ) iar cel de pe bas este clasa D ceea ce face ca sunetul din subwoofer sa fie in urma sunetului din difuzoarele de medii .
|
Sa nu imi fie cu suparare, dar te-ai gandit putin ca subwooferul e putin mai departe de tine decat sunt difuzoarele ?
Sincer, e putin aberant ce spui tu, topologia sa adauge delay, dar fiecare cu ideile lui...  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Dum Dec 02, 2012 2:00 pm Titlul subiectului: Re: Mp3 cu aliniere temporala |
|
|
| ssrli a scris: | | Mihai Cimpoeru a scris: | Salutare !
|
Sa nu imi fie cu suparare, dar te-ai gandit putin ca subwooferul e putin mai departe de tine decat sunt difuzoarele ?
Sincer, e putin aberant ce spui tu, topologia sa adauge delay, dar fiecare cu ideile lui...  |
Corect asa e..Bafta!!!!!!!!! _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
Mihai Cimpoeru Pasionat

Data înscrierii: 03/Mar/2011 Mesaje: 140
|
Trimis: Lun Dec 24, 2012 10:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Ok atunci de ce cand pun subwooferul pe amplificatorul de medii inalte ( 2 canale in punte ) nu se mai simte lasa de mult intarzierea ?
Stiu ca e si din cauza distantei , dar mai este ceva ce imi baga o intarziere .
M-am mai jucat cu playerul si am constatat ca daca elimin filtrul de subwoofer din el nu se mai simte asa mare intarzierea , si am observat ca plafonul masinii este foarte moale si daca il imping cu mana , iar se observa o imbunatatire . Vreau la vara sa fac o mica insonorizare sa vad daca apare vreo diferenta ( daca nu apare macar mai scap de zgomotele din exterior ) |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Lun Dec 24, 2012 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| uitate la clarionul meu poate te intereseaza. aliniere timp pe 6 cnale, 3 way, usb...cam tot ce vrei tu. |
|
| Sus |
|
 |
|