Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ms be-loud !

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
alexxandru123

Data înscrierii: 11/Aug/2007

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 6:22 pm    Titlul subiectului: ms be-loud ! Răspunde cu citat (quote)

....

Ultima modificare efectuată de către alexxandru123 la Mar Aug 14, 2007 1:19 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 6:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mi se par chiar aiurea aceste plangeri copilaresti... nu esti primul, si nici ultimul client nemultumit. nu se poate sa fie totul perfect. sa stii ca 99 % din clientii be-loud sunt multumiti. si oricum, din punctul meu de vedere, plangerile se fac la mailul lor, la telefonul lor, nu pe forum... eu daca as fi moderator, ti-as sterge topicul si te-as invita personal sa vii sa-ti ridici playerul...la adresa bine cunoscuta de langa piatza bobocica. Smile
scuze, nu am vrut sa te jignesc, si ce am scris nu a fost doar la adresa ta, ci la adresa tuturor care fac plangeri pe forum.
sper ca pe viitor sa fii multumit de serviciile baietilor Wink

alexxandru123

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 6:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

...

Ultima modificare efectuată de către alexxandru123 la Mar Aug 14, 2007 1:20 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
alexxandru123

MesajTrimis: Mar Aug 14, 2007 1:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi retrag cuvintele cu scuzele de rigoare ! Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc lui Stefan care mi-a livrat in mai putin de 25 de min Shocked de la telefonul dat .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum