|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
alexxandru123
Data înscrierii: 11/Aug/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 6:22 pm Titlul subiectului: ms be-loud ! |
|
|
....
Ultima modificare efectuată de către alexxandru123 la Mar Aug 14, 2007 1:19 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 6:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi se par chiar aiurea aceste plangeri copilaresti... nu esti primul, si nici ultimul client nemultumit. nu se poate sa fie totul perfect. sa stii ca 99 % din clientii be-loud sunt multumiti. si oricum, din punctul meu de vedere, plangerile se fac la mailul lor, la telefonul lor, nu pe forum... eu daca as fi moderator, ti-as sterge topicul si te-as invita personal sa vii sa-ti ridici playerul...la adresa bine cunoscuta de langa piatza bobocica.
scuze, nu am vrut sa te jignesc, si ce am scris nu a fost doar la adresa ta, ci la adresa tuturor care fac plangeri pe forum.
sper ca pe viitor sa fii multumit de serviciile baietilor  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
alexxandru123
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
...
Ultima modificare efectuată de către alexxandru123 la Mar Aug 14, 2007 1:20 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
alexxandru123
|
Trimis: Mar Aug 14, 2007 1:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
imi retrag cuvintele cu scuzele de rigoare ! Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc lui Stefan care mi-a livrat in mai putin de 25 de min de la telefonul dat . |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|