|
|
|
Autor |
Mesaj |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
Trimis: Dum Ian 06, 2008 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer la volumu care era nu imi dau seama. dar se auzea departe. la coborat in frecventa ... e ca un GZ ... coboara si gz fff bine. si un gz la volum puternic .. ma refer ca a lu baban_san suna cat el. marimea nu rezolva nimic. multi auzeam ca isi dadeau pe acolo cu parerea. si nu erau impresionati de puterea lui. deci plutonium vs MTX ... NU STIU DECI E CLAR CA NU E CHIAR ASA IMPRESIONANT. DOAR FRECVENTELE FOARTE JOASE... ALEA ITI DAU DURERI DE STOMAC... SI "MISCAREA AERULUI". si 2 la mana ... comparatie ... pret - putere ... nici gand ... nu se merita deloc. _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Ian 06, 2008 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
alexneo a scris: | si 2 la mana ... comparatie ... pret - putere ... nici gand ... nu se merita deloc. |
Ai pus punctul pe I.
De banii care ii dai pe un jackhammer iti poti pune la punct un sistem complet  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 1:26 am Titlul subiectului: |
|
|
asa e omule ... gandestete cu 300 de milioane cat e Jackhammeru ... iei de la GZ 3 PLUTONIUM ) SI FACI MASINA DE FLORICELE DIN MASINA TA NU SE MERITA... INCA MAI CAUT DUPA POZELE CE I LE-AM FACUT IN ITALIA. _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|