|
Autor |
Mesaj |
NoNameX Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 155 Locație: In Sound
|
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu cred ca acest difuzor este mult prea scump pentru ce poate oferii.
chiar daca poate cobora liniar pana la 15 hz zic eu ca nu se merita sa pui asa ceva in masina din cauza costurilor ridicate pentru al face sa functioneze ok.
ca statii doua ground-zero 1.8000 puse in punte lar face sa se miste destul de tare.
|
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 6:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu mi-ar displace unu daca l-as primi...dar ca sa dau atatia bani pe el nu as da...
pun pariu ca la mai putin de jumatate din puterea suportata de el(are 6kW RMS),cu doua jucarii mai mici,ai avea rezultate mai bune si in ceea ce priveste SPL-u cat si in ceea ce privest SQ-u...
in frecventa poate nu ajungi asa jos, liniar, dar oricum sub 20hz nu auzi nimic.cei de la MTX ii dau Frequency Response 20Hz - 150Hz
|
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 6:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:09 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
m.technik Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006 Mesaje: 100
|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 7:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acest subwoofer a fost construit sa umeasca mai mult prin aspect decat prin ceea ce poate sa faca.
|
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 7:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
a vazut/auzit careva de aici acest dif cum suna???
eu sunt curios din ce tre facuta incinta pt dita-i animalu'...palul/mdf-ul cred ca iasa din discutie...sau nu ?
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 7:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
oameni buni, dupa parerea mea jackhammer e un giumbusluc al departamentului de marketing al MTX.
E pentru intrebarea: Oglinda oglinjoara, cine are cel mai mare woofer din lume? MTX!
Vedeti filmuletul cu instalarea de la Pimp My Ride de anul trecut.
L-au instalat si amplificat corect si totusi parca nu suna pe masura.
Eu daca as primi unul de la Mos Craciun l-as tine de decor, de mobila. Arata extraordinar.
Cu 2 difuzoare de 15 din seria imediat urmatoare cred ca faci cam acelasi SPL la mai putin de jumatate de pret dar NU AI JACKHAMMER.
Oricum, trebuie sa ne inclinam in fata lui, e impresionant... Daca as avea o masina de 3 tone cu suficient spatiu nu m-ar deranja sa-l am doar de show off bineinteles, nu pentru sunet neaparat.
In concluzie, "jucaria" este disponibila si in Romania dar numai pe comanda si numai pentru cine vrea sa fie cel mai smecher din parcare.
|
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
...parerea mea este ca.... sa ai foarte multi bani si sa nu ai ce face cu ei ar merge sa iti pui asa ceva pe masina dar acei oameni cu foarte multi bani sigur nu sunt pasionati de CARAUDIO...Eu daca as avea bani mi-as pune asa ceva pe masina...oricum are un pret foarte mare si ca sa il amplifici corespunzator te mai duce tot atat...Astea raman vise frumoase...Proprietarul masinii din filmuletzul WWC era atat de disperat incat cred ca ascultase toata viata la TV-ul din 77' de la tzara...de un singur lucru esti sigur pe subwooferul ala...CA NU POATE SA IL FURE HOTII DIN MASINA
|
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 8:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
o&g a scris: | a vazut/auzit careva de aici acest dif cum suna???
eu sunt curios din ce tre facuta incinta pt dita-i animalu'...palul/mdf-ul cred ca iasa din discutie...sau nu ? |
INCINTA?????
1-scheletele din tubinc de 1 tzol
2-acoperit cu placi de beton
|
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 9:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:10 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
WOW incinta din beton
saracii hoti... o sa faca hernie cu monstru ala de dif+ incinta din beton
|
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
da-i naibii de hoti, cum ramane cu suspensiile...ramane cocosata masina. oricum asta e un sub dedicat SUV-urilor.
sincer ma mir ca MTX il produce in serie. la aparitie, (ca si acum) l-am considerat doar o incercare de afirmare a MTX-ului. uite ce putem noi...ceva mare, consumator imens de resurse...adica ceva pe masura masinilor americane.
|
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:10 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Sâm Dec 09, 2006 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
...Totusi eu vreau unul...SUV am...spatiu am...Cine sare cu banii aia multi
|
|
Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
Data înscrierii: 20/Aug/2006 Mesaje: 92 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Dec 09, 2006 2:54 am Titlul subiectului: CADOU !! |
|
|
Til fac eu cadou numa sa zici in ce format il vrei(jpg,gif,pdf) !!
|
|
Sus |
|
 |
|