| |
| Autor |
Mesaj |
Skippy Pasionat
Data înscrierii: 02/Noi/2006 Mesaje: 115
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 5:05 pm Titlul subiectului: Mufa casetofon. |
|
|
| salut.....spuneti-mi si mie va rog cum sa fac? Am un Matiz iar pe el am casetofon original daewoo si as vrea sa-l conectez la magazia de cd-uri (SONY), problema e ca am mufa de la magazie dar nu am mufa cu care intru in caset deoarece eu am pt sony iar mie imi trebuie daewoo, spuneti-mi cum sa o conectez......sau ce sa fac? |
|
| Sus |
|
 |
NoNameX Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 155 Locație: In Sound
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
fugi la un atelier specializat cred ca o sa iti dea un raspuns sigur...si acela o sa fie ca nu merge...pe cd-playerele cu intrare magazie cd sunt comenzile magaziei si multe alte nebunii care tu nu le ai pe HU-ul de la matiz...chiar daca merge eu cred ca nu se merita sa pui o magazie sony pe un HU daewoo...strange ceva bani 3-4-5 mil si cumpara un HU cu intrare pentru magazie....sau cea mai ieftina varianta VITAN BUCURESTI hu la mana a 2....
am raspuns deoarece am intalnit problema pe o solenza (tot adaugarea un magazii la HU din fabrica)....si nu a mers |
|
| Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Exact acelasi lucru ti-l recomand si eu ... strange ceva bani si cumperi un cd player mp3 compatibil cu magazie cd si o sa ai si un plus de calitate al muzicii |
|
| Sus |
|
 |
chris Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006 Mesaje: 220 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
|