Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Mufa casetofon.

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Skippy
Pasionat

Data înscrierii: 02/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 5:05 pm    Titlul subiectului: Mufa casetofon. Răspunde cu citat (quote)

salut.....spuneti-mi si mie va rog cum sa fac? Am un Matiz iar pe el am casetofon original daewoo si as vrea sa-l conectez la magazia de cd-uri (SONY), problema e ca am mufa de la magazie dar nu am mufa cu care intru in caset deoarece eu am pt sony iar mie imi trebuie daewoo, spuneti-mi cum sa o conectez......sau ce sa fac?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
NoNameX
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: In Sound

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 8:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fugi la un atelier specializat cred ca o sa iti dea un raspuns sigur...si acela o sa fie ca nu merge...pe cd-playerele cu intrare magazie cd sunt comenzile magaziei si multe alte nebunii care tu nu le ai pe HU-ul de la matiz...chiar daca merge eu cred ca nu se merita sa pui o magazie sony pe un HU daewoo...strange ceva bani 3-4-5 mil si cumpara un HU cu intrare pentru magazie....sau cea mai ieftina varianta VITAN BUCURESTI hu la mana a 2....
am raspuns deoarece am intalnit problema pe o solenza (tot adaugarea un magazii la HU din fabrica)....si nu a mers
Sus
Leutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mie Dec 20, 2006 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exact acelasi lucru ti-l recomand si eu ... strange ceva bani si cumperi un cd player mp3 compatibil cu magazie cd si o sa ai si un plus de calitate al muzicii
Sus
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Dec 21, 2006 2:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

casul original daewoo nu suporta magazie de cd. incercarea ta in acest scop este in zadar. strange bani si va o investitie intr-un mp3 http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-281MP/ sau o varianta sony dar sant mai slabe fata de pioneer.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum