Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

MVH-170ui sau KMM-261
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
AnDrUx

Data înscrierii: 31/Mar/2015

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2015 11:11 pm    Titlul subiectului: MVH-170ui sau KMM-261 Răspunde cu citat (quote)

Salut si bine v-am (re)gasit.
din cauza ca nu am mai modificat demult nimic la sistemul audio nu sunt foarte la curent cu noile modele de playere.
Am schimbat de curand masina cu un smart forfour si am luat-o cu un player sony g1000u (de care daca sunteti interesat dati-mi un PM). masina a venit cu mids hertz energy in usile din fata (atat. fara filtre, fara tweetere). am pus filtrele de la dieci 13cm si tweeterele la locul lor si difuzoarele in usile din spate (daca tot au ramas).
in fine.
ce ma intereseaza pe mine:
oare de ce e plin de recomandari de alpine si kenwood?
va rog sa nu o luati personal si sa nu va simtiti atacati (aviz VanIIa Smile ), sunt constient ca e foarte posibil ca aceste marci mai nou sa fie printre cele mai bune, doar ca acum cativa ani pioneer mereu era o alternativa. (da, sunt fan pioneer Very Happy)
chiar atat de mult s-a dus pioneer in jos?
stiu ce inseamna SQ, atat cat ma multumeste pe mine, si sony nu a fost niciodata printre cei ma buni la asta. (stiu, exista modele high-end care sunt de laudat, dar deja vorbim de sume in 4 cifre)
kenwood are hpf? pentru ca daca nu, cum se poate recomanda orice player fara hpf pentru SQ?
da, am putea considera ca pune in usi niste difuzoare foarte scumpe/bune si ca insonorizeaza usile cum nicio usa nu a mai fost insonorizata, dar cine face asta cu siguranta pune si un subwoofer, nu? sau putem presupune ca asculta muzica doar incet si de fiecare data cand da mai tare intra repede in egalizator si taie basii Smile
vreau sa schimb playerul pentru ca sunetul se aude.. modest. inaltele sunt prea stridente, le tin cu mult pe minus, de cate ori schimb volumul subwooferului sunetul se intrerupe, nu incarca device-uri pe usb, nu are hpf, nu reda flac.
in concluzie, as vrea sa aud pareri despre cele doua si nu numai de la cei care ce-l putin le-au auzit, daca nu le detin neaparat, pro si contra la fiecare, cat mai obiectiv.
probabil ca e prea lung postul ca sa prezinte interes, dar orice parere m-ar ajuta Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2015 1:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca ar fi bn sa mergi pe kenwood pt ca stie flac. Am avut pioneer un model 2014 si nu pot sa zic ca s.au dus mult in jos dar oricum nimic nu mai e la fel. Cj toate astea mi.a placut mult acel pioneer.Nici alpine nu mai e ce.a fost..am auzit ca momentan kenwood au aparate bune si ieftine care ofera multe la bani putini. Seria kmm se aude ca e f reusita. Asa ca..mergi p kenwood
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2015 8:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acu am vazut ca si pio stie flac..dar tot pe kenwood as zice s mergi. Sau daca esti fan pioneer mergi pe pioneer dar cand iti ajunge modelul recomand mai intai sa.l testezi fara sa.l montezi si fara sa.i dai folia jos de pe display..practic sa nu lasi urme de folosinta ca sa.l poti returna in caz de esti dezamagit.
AnDrUx

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2015 12:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta am de gand doar ca vroiam sa aud niste pareri inainte Smile
mersi pentru a ta
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2015 7:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai era pe aici cineva mai demult care se plangea de modelul ala de pioneer cum ca ar avea un bass spart.. altii sunt multumiti..probabil depinde pe ce difuzoare canta. oricum il testezi si daca nu-ti convine in trimiti si ceri un kenwood sau chiar alpine.
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2015 7:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea acelui individ prea putin conteaza, avea alta masina, alta portiera, alt set de difuzoare, alt egalizator. Situatie total diferita. Poate si modul de exprimare e fortat si cel care citeste aici (in acest caz, tu) este indus in eroare. Probabil Question

Chiar nu am inteles de ce ai scris in mesaj sa nu ma simt atacat? Daca mie-mi place mai mult kenwood in comparatie cu alte playere asta nu inseamna ca te fortez sa cumperi neaparat un hu de la firma asta, alegerea e a ta. Sunt doar simple pareri. Pioneer nu am testat, nici nu am de gand decat cu un model mai rasarit. Intre Kenwood-ul care-l detin acum si Alpine-ul 183BT care l-am testat pe masina mea diferenta a fost clara. E decat un Panasonic rebranduit si nu vreau sa am de aface cu ele, cel putin nu la bugetul meu limitat.

AnDrUx

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2015 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru ca am vazut inn semnatura ta si am vaazut ca ai recomandat la umu-altul, nimic mai mult Smile
maine imi ajung 170ui si kmm-264 (261 nu era pe stoc), vom vedea care va ramane Smile
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2015 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

L-am recomandat la multa lume pt. ca este un player cu raport pret/calitate maxim. Si l-au achizitionat si cativa prieteni care de asemenea sunt multumiti de el. Ai plecat de la o premiza extrem de proasta.
AnDrUx

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2015 10:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

VanIIa a scris:
L-am recomandat la multa lume pt. ca este un player cu raport pret/calitate maxim. Si l-au achizitionat si cativa prieteni care de asemenea sunt multumiti de el. Ai plecat de la o premiza extrem de proasta.

uff, te-ai atacat Smile)
vad ca esti destul de activ pe forum si dai impresia ca stii ce vorbesti. tocmai de aia, am zis sa nu o iei tu personal. daca aveai 3-4 mesaje nu ma interesa cat de personal o iei Smile
tu nu ai de unde sa stii ce astept eu de la un player, corect? la fel cum nu ai de unde sa stii daca fac parte sau nu din categoria oamenilor care spun "se aude si sony asta bine, de ce vrei sa il schimbi?"
nu m-am uitat la modele mai scumpe pentru ca nu am nevoie de chestiile care costa: nu prea o sa folosesc CD, nu ma intereseaza BT, nu am nevoie de multe preouturi pentru ca nu o sa le folosesc, etc.
deci, scuza-ma daca nu imi este suficient argumentul ca "e ieftin, deci se aude bine la cat e de ieftin". daca as vedea commenturi de la "cunoscatori" sau cei cu multe posturi care afirma "e bun doar pentru ca e ieftin categoric nici nu m-as mai uita la el. dar, pentru ca nu am mai schimbat nimic la sunet in ultimii.. 7 ani, cred, chiar nu sunt la curent cu noile playere si abilitatile lor.
in concluzie, scuza-ma daca te-am suprat in vreun fel, pur si simplu aveam nevoie de parerea ta ca .. experimentat, mai putin ca.. proprietar de kenwood.
caut un player care sa faca chestii de baza si sa le faca bine, de aia nici nu ma uit la unele scumpe, si da, raportat la cat am dat pe un player acum 7 ani astea sunt iefine.
again, imi cer scuze pentru pomenirea ta in primul post
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2015 11:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa inteleg ca ai comandat 2 playere si pe unul il returnezi..iar banii ii primesti napoi? Se poate si chestia asta? Sau cum ai facut?
AnDrUx

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2015 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, legislația RomĂąniei ma ajuta Ăźn acest sens, pentru comerțul la distanta, deși perioada eligibila pentru returnare și costurile transportului sunt uneori la latitudinea vĂąnzĂŁtorului.
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2015 11:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai probleme cu atacurile astea, pur și simplu nu poți face diferența Ăźntre asta și niște banale explicații.

Trebuia sĂŁ comanzi și-un alpine, ca sĂŁ fie treaba treabĂŁ. Tu te aștepți ca Energy sĂŁ sune bine direct pe player? Mai ales cĂŁ sunt folosite cu filtre de Dieci? Difuzoarele spate vor fi conectate direct la player? Vai mama lui de sistem. DacĂŁ Ăźncep cele de pe spate sĂŁ baraie sĂŁ știi cĂŁ sunt de la frecventele prea mici pe care tu le bagi Ăźn ele...

AnDrUx

MesajTrimis: Joi Apr 02, 2015 12:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai dreptate, eu sunt cel care ar trebui sa ma atac la comentariile tale.
nu ma intereseaza alpine, vreau sa aleg intre cele doua.
da, ma astept sa sune bine energy pe player, astept sa ma contrazici tu cum ca daca ele suporta pana la 100w rms sau cat o fi, la 10-15 de watti ele suna execrabil.
da, filtre de dieci, pe energy. iarasi, astept sa imi explici tu care este principiul de functionare dpdv electronic al unui filtru si cum gama dieci nu face nici 10% lucrul pe care il face gama energy.
da, difuzoarele din spate sunt legate pe player, pentru un oarecare plus pentru pasagerii din spate. sa le amplific? sau.. sa le dau jos pentru ca automat calitatea sunetului s-a dus pe apa sambetei?
daca ma uit la componentele din semnatura ta si la componentele din fosta mea masina, cu tot respectul, nu stiu cine e mai in masura sa spuna "vai mama lui de sistem". ce ma multumeste pe mine nu trebuie sa te multumeasca pe tine si vice-versa
daca baraie cele din spate este din cauza frecventelor mici care nu sunt taiate de un high pass filter care lipseste la laudatul kenwood. noroc ca nu mai am 20 de ani sa ascult muzica la maxim in masina si deci foarte rar o sa baraie alea din spate sau alea din fata. dar tot mi-ar placea un hpf.
haide sa acceptam ca suntem la "clase" diferite si s-o lasam asa
Sus
AnDrUx

MesajTrimis: Joi Apr 02, 2015 12:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca esti curios de sistem, cauta in semnatura userului AnDrU
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Dum Apr 05, 2015 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PĂąnĂŁ la urmĂŁ ce ai pĂŁstrat? Asta dacĂŁ nu le-ai returnat pe amĂąndouĂŁ Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum