Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

My Configuration!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Mada91g
Pasionat

Data înscrierii: 26/Sep/2009
Locație: Sibiu

MesajTrimis: Mar Dec 29, 2009 11:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru inceput am sa-mi cumpar doar MP3 player-ul si difuzoarele :

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-102Ri/

si

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/

Si niste ALUBAND sa-mi insonorizez, dupa mai vad ce fac.
Multumesc pentru ajutor!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Mie Dec 30, 2009 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ah, ce greseli faci si dupa nenumerate indrumari primite!
Playerul ales nu are control subwoofer(iti va trebui cu timpul cind pui sub), iar ca difuzoare alegeti ceva la 60-80 Watzi RMS, ca sa le poti amplifica separat de player ulterior, ca in primul post al acestui thread ai vrut sa iti pui si amplificator(idee buna).
Deci recapitulare cele importante: player cu preout RCA pentru front speaker si subwoofer control, difuzoare pe fata de 16.5cm sistem(componente mid-tw) de 60-80W RMS, rigidizare portiere(nu conteaza cu ce material, doar sa-si faca treaba), inele adaptoare MDF, amplificator doua canale 80-100W RMS pentru difuzoare fata. Bugetul tau(1700) iti va ajunge daca-l folosesti bine.
Dupa ce instalezi sistemul prinzi microbul audiofil si iti aduni din nou niste banuti pentru un sub+incinta+amplificator+condensator+set cabluri+insonorizare portbagaj.....
Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Mie Dec 30, 2009 11:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aici are dreptate putin, Mada91 decat sa dai 650 lei pe acelm player mai bine iti cumperi de la alpine 9813 sau 9853 care erau si sunt pe bursa undeva si diferentele sunt enorme(parerea mea).
Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Mie Dec 30, 2009 11:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Doar ca fapt divers...am avut si eu un player mai vechi panasonic...si tot am investiti asa cate putin in restu si suna destul de bine pana cand cel de la care am achizitionat sculele mi-a spus "clar si raspicat Smile " sa renunt la panasonic si sa trec la alpine ....fapt ce am si facut si doar prin schimbarea playerului am castigar enorm pe sunet....si chiar nu este cine stie ce playerul ce-l am acum, inca aspir si eu la ce ti-am recomandat mai sus. Nu fa greselli la sumele astea ca totusi is ceva bani....chiar nu mai tzin minte daca a vandut sau nu Adi (Ssrli) playerul, dar oricum cred ca te poate ajuta cu un player bun de la Alpine fara sa treci peste bugetul tau.
Sus
Mada91g
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 30, 2009 7:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acuma chiar numai stiu ce sa fac .. Sad

Ultima modificare efectuată Mada91g la Mie Dec 30, 2009 9:20 pm, modificat de 4 ori în total
Sus
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Mie Dec 30, 2009 7:37 pm    Titlul subiectului: s Răspunde cu citat (quote)

ma baieti nu va mai raciti gura de pomana.. dupa nenumarate posturi in care i se explica ce si cum...el face tot k el.. nu inteleg pt ce a mai deskis topicul.
Mada91g
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 30, 2009 9:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred k o sa iau acest mp3 player

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ388RUSB/

+

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/

Din cate am citit pe forum sunt cele mai bune boxe in acest pret,toti sunt multumiti de ele.
Nu vreau sa se auda tare,vreau CLARITATE - cat mai 'curat' sa se auda.
Ce ziceti ?
Sus
zeusrazvy
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Cluj

MesajTrimis: Mie Dec 30, 2009 9:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am eu un alpine 9853 la 600 ron daca esti itneresat...
Sus
Mada91g
Pasionat

MesajTrimis: Lun Ian 04, 2010 4:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

zeusrazvy a scris:
am eu un alpine 9853 la 600 ron daca esti itneresat...

Este zgariat ? Functioneaza tot la el ? Multumesc.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum