|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Mada91g Pasionat

Data înscrierii: 26/Sep/2009 Mesaje: 50 Locație: Sibiu
|
Trimis: Mie Dec 23, 2009 2:58 pm Titlul subiectului: My Configuration! |
|
|
Vreau sa-mi pun urmatorul sistem pe masina mea,adica un Opel Omega am luat carnetul de o luna si am strans ceva bani,aprox. 17 milioane.Am decis urmatorul sistem :
MP3 Player http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-111R/
Difuzoare fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/
Woofer http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SBE-1243BP/
Amplificator http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX_4500/
Insonorizare http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Vibroplast_M1_-_8_folii/
Ce ziceti,merita investititia sau mai trebuie schimbat ceva din lista mea ? Nu vreau un sistem extraordinar,vreau ceva care sa se auda bine si frumos,deci daca aveti alte sugestii sau parerei,le ascult.
Multumesc pentru ajutorul acordat,
Madalin.
Ultima modificare efectuată Mada91g la Dum Dec 27, 2009 8:36 pm, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Dec 23, 2009 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu nu vad rostu acelui pachet de insonorizant
la 50 de lei iti iei o rola de aluband si faci treaba mai buna decat cu acel dynamat. _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Mie Dec 23, 2009 4:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut.
Cauta un player care are control subwoofer prin RCA, iesiri RCA FRONT-REAR, ca sa-l poti lega la amplif, si ca insonorizant ti-ar trebui un "door kit" pentru toata suprafata portierei. Pentru acel amplif iti ajunge un sub de 150 watzi, si mai poti amplifica si sistemul de difuzoare cu ea. |
|
| Sus |
|
 |
Mada91g Pasionat

|
Trimis: Mie Dec 23, 2009 6:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| blacired a scris: | Salut.
Cauta un player care are control subwoofer prin RCA, iesiri RCA FRONT-REAR, ca sa-l poti lega la amplif, si ca insonorizant ti-ar trebui un "door kit" pentru toata suprafata portierei. Pentru acel amplif iti ajunge un sub de 150 watzi, si mai poti amplifica si sistemul de difuzoare cu ea. |
Deja trece peste buget.
Multumesc oricum!  |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Joi Dec 24, 2009 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
"Deja trece peste buget."
Nu te descuraja. Cumpara-ti macar difuzoarele de nou(mai sigur!!!), apoi iti poti lua un player si un amplif second hand la o treime de pret, ca nu au nimic daca functioneaza perfect dar sunt putin zgiriate! Antifonarea usilor se poate face cind mai aduni "malai", subwooferul nu e chiar asa important(e complectare la frecvente joase). |
|
| Sus |
|
 |
Mada91g Pasionat

|
Trimis: Mar Dec 29, 2009 3:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-am gandit sa fac in urmatorul fel sa fie legate :
MP3 Player-ul cu difuzoarele si woofer-ul (are doar 1 RCA)
Amplificatorul - 2 canale pe woofer si 2 canale pe cele 2 difuzoare.
Merge sa fac asa ?  |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Mar Dec 29, 2009 4:11 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
ar fi mai bine sa te reorientezi un pic la player..poate un clarion http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DB288RUSB/ are pre-outuri si pt sub[volum separat pt sub] cat si pt boxele fata.
Cu alpine-ul de la tn iti trebuie un splitter rca..un y.
Difurile fata sunt f bune pt banii astia..eu le-am avut, tweeterul e f bun ..oricum nu rezista la amplificare serioasa, da nici mac-ul ala nu cred k are 80 rms continuu..
Opelul omega e destul de bine antifonat in spate..ar fi bine sa faci niste gauri in spate, la polita aia..sau sa scoti difurile din spate ca sa treaca basul prin gaurile alea..
Cu insonorizarea ..sunt de acord cu otzy..nu prea ai ce face cu 8 folii ..de banii aia ia cativa metri buni de aluband ..dai 2 straturi si gata.
bafta! _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
Mada91g Pasionat

|
Trimis: Mar Dec 29, 2009 7:18 pm Titlul subiectului: Re: sal |
|
|
| tonu_adrian a scris: | ar fi mai bine sa te reorientezi un pic la player..poate un clarion http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DB288RUSB/ are pre-outuri si pt sub[volum separat pt sub] cat si pt boxele fata.
Cu alpine-ul de la tn iti trebuie un splitter rca..un y.
Difurile fata sunt f bune pt banii astia..eu le-am avut, tweeterul e f bun ..oricum nu rezista la amplificare serioasa, da nici mac-ul ala nu cred k are 80 rms continuu..
Opelul omega e destul de bine antifonat in spate..ar fi bine sa faci niste gauri in spate, la polita aia..sau sa scoti difurile din spate ca sa treaca basul prin gaurile alea..
Cu insonorizarea ..sunt de acord cu otzy..nu prea ai ce face cu 8 folii ..de banii aia ia cativa metri buni de aluband ..dai 2 straturi si gata.
bafta! |
Ce zici de playerul asta http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-102Ri/ , eu zic k ii mai bun ca Clarion-ul acela
Nu am inteles partea cu insonorizatul , nu-mi ajung cele 8 folii ?
Mersi. |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

|
Trimis: Mar Dec 29, 2009 7:20 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
intradevar poate e mai bun..da ai mai pus 1 milion.. asa poate recomandam si eu celalalt clarion cu 3 pre-out- uri  ,,, nu totul tine de luminite rosii etc
>> http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ588RUSB/ asta k sa iti scot alpine-ul din cap
3 pre-out
dac 24 bit
hpf, lpf
8 folii nu iti ajung nici la o usa...dapai la 2 _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
Mada91g Pasionat

|
Trimis: Mar Dec 29, 2009 8:54 pm Titlul subiectului: Re: sal |
|
|
| tonu_adrian a scris: | intradevar poate e mai bun..da ai mai pus 1 milion.. asa poate recomandam si eu celalalt clarion cu 3 pre-out- uri  ,,, nu totul tine de luminite rosii etc
>> http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ588RUSB/ asta k sa iti scot alpine-ul din cap
3 pre-out
dac 24 bit
hpf, lpf
8 folii nu iti ajung nici la o usa...dapai la 2 |
Daca ma crezi, habar nu am ce inseamna 'hpf , lpf , dac 24 bit" is cam pe langa , btw stii cumva de unde sa gasesc ALUBAND ,adica pe la ce magazine "MARI" mai renumite stau in Sibiu
Oricum pentru mine ALPINE e peste CLARION la mp3 player , nu am ce face cu 3 preout-uri, 2 zic k sunt deajuns.
Mersi. |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 29, 2009 10:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu zic mai bine sa cumperi [/url=http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9882Ri/] 9882ri [url], sau ceva asemanator(de la alpine, am vazut ca iti plac) , oricum un hu midle sau high level si sa cumperi 4 difuzoare cu o putere peste 50w rms + 4 tweetere, apoi o statie pentru difuzoare si uiti de subwoofer un timp.
Orice boxe ai pune pe masina, daca nu le amplifici, dai kix, pt ca puterea rms a unitatilor este mica, deci amplificare din hu canci, iar tu pui boxe de 70w rms si nu ai decat 27rms, => bani aruncati.
Dupa ce ai deja un sistem bun calitativ pe masina te poti gandi daca mai merita si sw.
Filtrele HPF (inalte) si LPF (bass), nici eu nu prea stiu ce inseamna, dar stiu ca sunt necesare sa reglezi din hu, atunci cand ai un sw, deci cauta un hu cu filtrele acelea.
Cred ca ar trebuie cineva priceput sa faca un topic si sa explice ce inseamna hpf,lpf, 24bit dac, si multe altele necesare unui hu bun, sw si amplificator, dar sa o faca ca pt prosti, asa babeste .
Ps. pune boxe de calitate+amplificator si hu bun pt un sistem decent!!!
Ultima modificare efectuată de către ekofresh la Mar Dec 29, 2009 10:16 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

|
Trimis: Mar Dec 29, 2009 10:16 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
pt aluband incearca la bricostore...practiker..
>>ekofresh..nu ai fost atent, ampu e pe 4 canale, 2 in punte merg la sub si 2 pe difurile fata....nici nu au fost pomenite difurile spate [cred..] In legatura cu 9882 ..dak tot ai mai pus 2 00 ron in plus..hai mai pune ink 1-2 si ia un clarion cu time alignment, nu sunt fan clarion, dar fata de alpine cred k ofera un raport pret-performanta mai bun.
HPF- high pass filter..adik lasa doar mediile si inaltele sa treaca, e bun pt difuzoarele din usi, nu le mai stresezi prea tare cu basu'
LPF-low pass filter ..lasa doar basu sa treaca...bun pt subwoofer
Bafta! _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 29, 2009 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
am vazut ca e vorba de 2 difuzoare, dar m-am gandit ca daca tot face pasul pt un sistem bun, macar sa fie si complet, de aceea cred ca mai bine cumpara 4 dif + 4 tweetere.
@Mada91g am vazut ca merge si ca e cam decis pt alpine, de aceea m-am uitat la ceva de la alpine.
Stiu de clarion ca e o firma foarte buna si despre ei numai lucruri bune am auzit, ce m-a surprins e ca nu sunt fiabile, asta citind aici pe forum si ca stau prost la partea de service. |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

|
Trimis: Mar Dec 29, 2009 10:36 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
ce sa zic..din auzite asa stiu si eu k nu-s fiabile..dar detin un clarion si nu am avut nici o probl pana acuma...Un sunet de calitate vin dintr-un sistem fata si un subwoofer..eu am avut si spatele amplificat si acuma le-am scos d p amp. 2x100 rms + 500 rms _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Mar Dec 29, 2009 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ekofresh a scris: | | Stiu de clarion ca e o firma foarte buna si despre ei numai lucruri bune am auzit, ce m-a surprins e ca nu sunt fiabile, asta citind aici pe forum si ca stau prost la partea de service. | eu dupa ce am trimis 958-ul in garantie inapoi(player de max 2 luni)fiind cheia primului meu sistem activ am ramas cu doua coaxiale in usi si un bas sa pot asculta muzica,dupa 4 luni tot ei erau revoltati ca ii tot pistonez,ca de ce ma agit ca imi prelungesc oricum garantia.......si as mai putea spune destule dar sincer nu merita pt mine sa ma agit,parerea mea despre ei este foarte proasta,si nu e vb doar de un produs.... _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|