Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Nelamurire alimentare Amplificator Hifonics Brutus BXi 4000D
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Apr 23, 2011 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai omule...chiar nu intelegi ca nu faci nimic cu cacaturile alea frumoase si care "dau bine" in portbagaj?te superi degeaba cand ti se dau niste sfaturi bune.cea mai buna varianta ar fi sa vinzi rahaturile alea de condeuri si sa iti iei dreaq un deep sau inca o baterie+releu de separare si rezolvi problema cu consumul.cum spunea un om batran ..."e simplu ca o Labish,taica.." Laughing ...apropo...daca ai timp sa navighezi pe forumuri...uita-te la orice sistem de competitie si cu mii de w putere..ceea ce probabil nu o sa ai tu vreodata..si daca vezi vreun condensator in peisaj ...imi schimb total punctul de vedere si ma aplec in fata ta Wink
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Apr 23, 2011 12:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adytza_star a scris:
mgm2000ro a scris:
adytza_star poti monta in orice pozitie vrei tu condensatoarele, regula este sa fie cit mai aproape de consumator, nu exista intaietate in aranjarea lor, fiind vorba de condensatoare legate in PARALEL !

Citat:
Cand o sa aveti si voi ceea ce am eu pe masina

aici cam miroase Laughing Laughing Laughing
nu miroase dar probabil ca nu ati avut de-a face cu un amplif de 2000 w sa vedeti care sunt pb care apar. Eu am cerut un sfat si voi aĂŸi dat-o in diverse. Urat... Indiferent de ce intrebam puteq fi un raspuns clar si la obiect nu cu alte detalii si pareri.

tati...uite aici amplif putin mai mare de 2000w(de vreo 4-5 ori mai mare ), proprietatea lui MGM, cred ca omu o avea habar despre ce vorbeste:

Bigu
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009
Locație: Heldsdorf

MesajTrimis: Dum Apr 24, 2011 7:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu prea cred ca o sa scoti nici 1000w din acel amplif de 2000, in fine, vinde/fa cadou/arde condensatoarele, pune inca o baterie la roata de rezerva sau in portbagaj si probabil ca unele probleme iti vor fi rezolvate
Sus
adytza_star

Data înscrierii: 17/Sep/2006

MesajTrimis: Dum Apr 24, 2011 11:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bigu a scris:
nu prea cred ca o sa scoti nici 1000w din acel amplif de 2000, in fine, vinde/fa cadou/arde condensatoarele, pune inca o baterie la roata de rezerva sau in portbagaj si probabil ca unele probleme iti vor fi rezolvate

De vandut sigur nu il vand si prea putin ma intereseaza ce power scot din el atata timp cat sunt multumit de cum se aude... Iar in portbagaj nu mai am loc sa pun nici mĂŁcar o sticla de 2 litri iar la roata de rezerva este pus ampliful, deci nu am unde sa o pun asa ca ma limitez la inca un condensator sau un condensator mai mare...alte propuneri?
Sus
Dj Dog
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Lun Apr 25, 2011 1:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu de ce mai intrebi daca tot nu vrei sa intelegi ce ti se spune pe aici
mai pune 2-3-5 condensatori, sa ne spui si noua cum se comporta sistemul de sunet, dar defapt nu ne mai spune ca noi stim deja
Sus
adytza_star

MesajTrimis: Lun Apr 25, 2011 1:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dj Dog a scris:
nu stiu de ce mai intrebi daca tot nu vrei sa intelegi ce ti se spune pe aici
mai pune 2-3-5 condensatori, sa ne spui si noua cum se comporta sistemul de sunet, dar defapt nu ne mai spune ca noi stim deja

Am inteles dar da-mi tu o rezolvare unde sa pun cea de a 2-a baterie, si dupa mai vb.
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

MesajTrimis: Lun Apr 25, 2011 8:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adytza_star a scris:
M-am gandit si eu la asta dar ce crezi ca se intampla cu alternatorul? eu zic ca nu o sa poata incarca 2 baterii si asa asta de 90 este prea mare pentru el... deci cade partea cu schimbarea alternatorului si cu cea de a 2-a baterie

..hmmmm...intre timp ti-a intrat portbagaju la apa?..parca nu era problema de "imi incape un caca de 2 L si atat(vorba grea in randul manelistilor cu tub jebeleu in portbagaj)....ci de faptu ca nu iti incarca tie alternatoru 2 bacterii..."....sincer..mie dupa ce am vazut ce replici dai..si dupa ce id "unic" si "pe sistem" ai...mie imi mirosi a manelar....si consider ca baietii care sunt in masura sa dea un sfat..si chiar se pricep si au habar de ceea ce zic si-au pierdut timpul postand pe topicul tau...sa moara gibilan... Laughing

Sus
adytza_star

MesajTrimis: Lun Apr 25, 2011 10:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mircea_ioan_25 a scris:
adytza_star a scris:
M-am gandit si eu la asta dar ce crezi ca se intampla cu alternatorul? eu zic ca nu o sa poata incarca 2 baterii si asa asta de 90 este prea mare pentru el... deci cade partea cu schimbarea alternatorului si cu cea de a 2-a baterie

..hmmmm...intre timp ti-a intrat portbagaju la apa?..parca nu era problema de "imi incape un caca de 2 L si atat(vorba grea in randul manelistilor cu tub jebeleu in portbagaj)....ci de faptu ca nu iti incarca tie alternatoru 2 bacterii..."....sincer..mie dupa ce am vazut ce replici dai..si dupa ce id "unic" si "pe sistem" ai...mie imi mirosi a manelar....si consider ca baietii care sunt in masura sa dea un sfat..si chiar se pricep si au habar de ceea ce zic si-au pierdut timpul postand pe topicul tau...sa moara gibilan... Laughing

sa moara nicu piticu daca nu e asa cum zici tu nebunu meu salam la maxim sa moarfa ce-am mai scump. Stai linistit ca nu ascult manele, si nu inteleg daca ar asculta cineva manele ce legatura ar avea cu ceea ce se discuta aici? Uiti in plm ca la inceput cand au aparut manelele te rupeai pe ele... acum suferi ca asculti dubstep nebunu meu ''daca vrei s-o dau in tiganeala cu tine, o dau. Si vorbeste frumos nu-mi jigni portbagaju`,bulangiule Smile) si cu ''aidiu'' sau contul pe Be-Loud il am din 2006 cand tu nu prea aveai habar de muzica, ascultai la ''combina'' Ce va mai place sa va certati cu lumea pe forumuri . Nu credeti ca e mai ok sa dati fiecare un raspuns si atat? va place voua sa fiti nebunii din porumb.
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Apr 25, 2011 11:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adytza_star a scris:
mircea_ioan_25 a scris:
adytza_star a scris:

sa moara nicu piticu daca nu e asa cum zici tu nebunu meu salam la maxim sa moarfa ce-am mai scump. Stai linistit ca nu ascult manele, si nu inteleg daca ar asculta cineva manele ce legatura ar avea cu ceea ce se discuta aici? Uiti in plm ca la inceput cand au aparut manelele te rupeai pe ele... acum suferi ca asculti dubstep nebunu meu ''daca vrei s-o dau in tiganeala cu tine, o dau. Si vorbeste frumos nu-mi jigni portbagaju`,bulangiule Smile) si cu ''aidiu'' sau contul pe Be-Loud il am din 2006 cand tu nu prea aveai habar de muzica, ascultai la ''combina'' Ce va mai place sa va certati cu lumea pe forumuri . Nu credeti ca e mai ok sa dati fiecare un raspuns si atat? va place voua sa fiti nebunii din porumb.

Nebunul din porumb ai fost tu, cu figurile de sistem nemaintalnit.

Cu asa atitudine nu te mira daca nu primesti raspunsuri.

Sus
adytza_star

MesajTrimis: Lun Apr 25, 2011 11:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
adytza_star a scris:
mircea_ioan_25 a scris:
adytza_star a scris:

Nebunul din porumb ai fost tu, cu figurile de sistem nemaintalnit.

Cu asa atitudine nu te mira daca nu primesti raspunsuri.

Cu siguranta daca citeau topicul de la inceput nu mai dadeau alte raspunsuri decat la intrebarile in care aveam o nedumerire,dar asa e romanu tre sa se dea el mare ca stie ce si cum ''mai pune ba o baterie acolo'' ca merge alternatorul baga curent pana crapa, altu` schimba alternatoru pune de Q7 ca merge frate, daca am zis in topic ca nu ma intereseaza alte alternative de ce le mai dati? Da nah romanul trebuie sa se dea si el in spectacol,sa scrie doar de dragul de a scrie sa faca multe post-uri. Probabil daca ati vazut ca nu am asa multe posturi ca voi ce ati zis asta e nou p-aici si sa il luam putin la misto. Ma-ntelegi domnule Lucifer?
Sus
Bigu
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009
Locație: Heldsdorf

MesajTrimis: Lun Apr 25, 2011 11:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raspunsul il primisei cu ceva posturi in urma, atata timp cat se leaga in paralel nu are importanta care e primul si ultimul, si ca fapt divers, degeaba te dai ..star.. de atatia amar de ani pe forum daca nu ai reusit sa dobandesti niste cunostinte elementare...
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Apr 25, 2011 11:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce vrei tu sa faci se numeste scarpinat la urechea dreapta cu mana stanga.
Lumea ti-a oferit solutii calumea, nu bandaje (condensatoare).
Ti s-a raspuns si la legatul condensatoarelor.

Leaga inca un condensator de 8F si spune-ne ce se intampla.

Sus
mircea_ioan_25
Priceput

MesajTrimis: Lun Apr 25, 2011 12:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cat despre partea cu "bulangiule" Laughing ...lumea e mica mica...si nu se stie cum se vede om cu om...si o sa-ti ofer mai direct o definitie a cuvantului "bulangiu"... Laughing Wink
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Apr 25, 2011 6:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, in masina sau acasa

asta spune tot, tu nu ai ce cauta aici .
administratorul ar trebui sa scoata functia "sign up" de mult timp.
pasionatii car audio in romania se numara pe degetele a 3-4 maini
Sus
adytza_star

MesajTrimis: Lun Apr 25, 2011 11:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mircea_ioan_25 a scris:
cat despre partea cu "bulangiule" Laughing ...lumea e mica mica...si nu se stie cum se vede om cu om...si o sa-ti ofer mai direct o definitie a cuvantului "bulangiu"... Laughing Wink

Vad ca deja incepi sa ma ameninti si nu imi place. Nu sunt genul dar sa stii ca ma pot adapta. Smile Iti doresc o seara cat se poate de frumoasa si te rog sa vorbesti frumos,asa cum spuneai si tu, niciodata nu se stie ce se poate intampla.O seara placuta incontinuare.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 3 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum