| |
| Autor |
Mesaj |
dl_dr25 Pasionat
Data înscrierii: 03/Ian/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Lun Feb 19, 2007 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu stiu daca am voie sa spun la ce magazin dar sper sa nu supar pe nimeni acela este domo de acolo l am luat eu |
|
| Sus |
|
 |
Johnny_K
Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 10
|
Trimis: Lun Feb 19, 2007 7:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Merci frumos dl_dr25. Doar ca acu tre sa ma uit si la manualul acestuia .. sa vad cate fisiere mp3 vede, cate foldere, etc.
Dupa cum ai observat ma cam intereseaza si aspectul asta.
Apropo, tu ai incercat sa vezi cate fisere si directoare citeste Radio-ul tau de pe USB stick? Si cum e cu numele directoarelor si fisierelor daca depasesc o anumita lungime? Daca poti te rog sa-mi dai cateva detalii, ti-as fi recunoscator.
Oricum, merci frumos inca o data.  |
|
| Sus |
|
 |
dl_dr25 Pasionat
Data înscrierii: 03/Ian/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Mar Feb 20, 2007 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sincer nu am incercat fiindca am un stic de 256 si nu intra prea mult sa imi dau seama cu nr de foldere referitor la numele piesei sau artistului scrie tot numelese deruleaza daca am observat eu bine dar o sa ma uit mai atent in cartea lui si iti spun niste detali |
|
| Sus |
|
 |
sebitm
Data înscrierii: 25/Feb/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 11:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
pana la urma ce ti-ai luat?
si eu sunt foarte interesat de sony cdx-gtx410u. ideea e ca am un ipod nano pe care as vrea sa il conectez prin usb la masina. Se poate oare sau sa ma orientez catre playerele mai scumpe de la Alpine? |
|
| Sus |
|
 |
sebitm
Data înscrierii: 25/Feb/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Joi Mar 08, 2007 12:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
@Johnny_K ce HU ti-ai luat pana la urma? eu tot oscilez intre pioneer MP30 si Sony GTX cd410U. nu stie nimeni daca poti conecta un ipod intr-un aux-in?
Si cum se comporta? pot da comenzile de pe iPod? |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Joi Mar 08, 2007 1:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
aux in e o mufa jack in care intea semnal si atat