Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Nelamurire: Sony CDX-GT410U vs. Clarion DB568RUSB
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Johnny_K

Data înscrierii: 14/Feb/2007

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 11:49 am    Titlul subiectului: Nelamurire: Sony CDX-GT410U vs. Clarion DB568RUSB Răspunde cu citat (quote)

Salutare!
As vrea si eu sa-mi cumpar un Radio CD cu MP3 Player.
Masina pe care vreau sa-l montez este un VW Golf IV Variant din 2002.
Produsele avute in vedere sunt cele din titlul topic-ului.
Acum as vrea sa imi dati un sfat care sa ma ajute sa-l aleg pe cel mai bun.
Printre caracteristicile tehnice ale Clarion-ului am intalnit o precizare legata de device-urile introduse in USB:
The system supports a maximum of 255 files, 255 folders, 28-character file names and 16-character folder names.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Daca bag un USB Stick cu mai mult de 255 fisiere si 255 directoare + fisere si directoare a caror nume depaseste dimensiunea mentionata ce se intampla? Aparatul mai citeste muzica de pe Stick sau imi da eroare?
2. Sony ul nu are aceasta specificatie. Oare se aplica si la el aceasta limitare sau nu?
3. Ce capacitate maxima pe USB Stick accepta cele doua aparate?
4. Aceste doua aparate se pot monta (separat, nu amandoua odata, bineinteles Wink ), din punct de vedere tehnic, pe o masina ca cea de mai sus? Daca da, este nevoie de ceva modificari speciale?

Va multumesc frumos pentru atentie si astept cu nerabdare raspunsurile voastre! Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Johnny_K

MesajTrimis: Joi Feb 15, 2007 10:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu are nimeni nici o idee? Sad
Sus
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Joi Feb 15, 2007 11:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

as merge pe clarion pentru simplul motiv ca sony e o firma "cu de toate pentru toti..." pe cand clarion este axat pe mp3 playere de masina si car audio.

vrei neaparat cu USB ?
Sus
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Feb 15, 2007 11:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu as merge pe Clarion dar asta nu prin prisma faptului ca Sony e o firma polivalenta ci prin prisma faptului ca inca nu am vazut un player sony (actual cel putin) care sa sune bine.

Parerea mea este ca acel player stie sa vada maxim 255 de foldere care fiecare contin maxim 255 files.
Sus
Johnny_K

MesajTrimis: Joi Feb 15, 2007 11:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@monk: Multumesc frumos de sfat. Da, as vrea sa aiba si USB, pentru ca mi-ar fi mai usor sa scriu muzica pe usb stick decat sa scriu o gramada de cd-uri. Stiu, exista cd-rw, dar oricum ele au o capacitate limitata pe la 125-150 de fisiere (in functie de marimea fisierului), pe cand pe un stick de, sa zicem, 2 GB incap mult mai multe. nu stiu daca e un rationament bun, dar asa ma gandesc eu.

@pesteimputit: Multumesc frumos pentru ajutor. Smile Daca e asa cum spui tu, atunci ar trebui sa fie chiar ok.

Si eu inclinam spre Clarion dar am vrut intai sa lamuresc niste detalii tehnice ca sa fiu sigur.
Apropo de asta, nu stiti cumva de unde as putea sa descarc un manual de Clarion pentru acest model?

Referitor la intrebarea 4, cu montarea pe masina, ce ziceti? Se poate monta? Question
Sus
Johnny_K

MesajTrimis: Joi Feb 15, 2007 1:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am gasit pe un site din SUA niste review-uri la un Clarion seria DB365USB.
http://www.crutchfield.com/S-5BtXRT3BQCF/cgi-bin/ProdView.asp?s=0&cc=01&g=300&tab=review&i=020DB365US&pg=1&sortBy=3

Acum nu stiu daca acela este varianta americana a Clarion-ului DBDB568RUSB.
Din cate am citit pe acolo, sunt o serie de inconveniente.
1. Dispaly-ul e aproape imposibil de citit pe timpul zilei.
2. Portul USB accepta device-uri de MAXIM 1 GB
3. Partea cu 255 directoare si 255 fisiere e ca accepta 255 fisiere in TOTAL. Daca suntmai multe fisiere, da eroare.
4. Daca directoarele au un nume mai mare de 16 caractere si fiserele un nume mai mare de 28 de caractere da erori.

Aceste 4 puncte sunt parerile utilizatorilor, citite pe site-ul de mai sus. Cel putin asa le-am inteles eu.

Nu stiu exact daca Radio CD ul de pe acel site are aceleasi caracteristici ca si DBDB568RUSB. Daca da, atunci... nu prea ma incanta. Oare Sony ul are aceste limitari? Sau p[uteti sa-mi recomandati un alt Radio CD cu MP3 si USB, cam in acest pret, fara aceste inconveninete?
Sus
monk
Priceput

MesajTrimis: Joi Feb 15, 2007 1:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/MUTANT/MT1105USB/
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/LG/LAC-M5600R/

cam astea sunt la banii astia ... dar inca o data ma pronunt... mi se pare mult mai practic cd-ul... nush ... eu as merge tot pe varianta standard.
mi se pare gama mult prea restransa (si cu calitate destul de scazuta) ca sa merite bataia de cap.

in locul tau as merge pe ceva clasic cu cd, mp3, dar care sa se auda bine.
Sus
Johnny_K

MesajTrimis: Joi Feb 15, 2007 1:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

monk, tu spui sa ma orientez la ceva fara USB? Daca da, ce m-ai sfatui sa aleg?
Sus
monk
Priceput

MesajTrimis: Joi Feb 15, 2007 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la aceiasi bani ar fi cam asa:

Alpine CDE-9848RB
sau
Pioneer DEH-P4800

daca vrei sa investesti ceva mai mult, as zice intre http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDA-9852RR-RB/ si http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P5900MP/ ... si as inclina spre al doilea atat ca design cat si ca performante.
Sus
Johnny_K

MesajTrimis: Joi Feb 15, 2007 3:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intr-adevar ultimele cred ca sunt foarte bune. Doar ca nu vreau sa dau atata pe unul. Eu nu merg asa de mult cu masina si de aia.
Radio CD-urile astea Mutant sunt bune? sau intre Mutant si LG ce sa aleg? (nu de alta dar inclin spre unul cu USB) Very Happy
Sus
Johnny_K

MesajTrimis: Vin Feb 16, 2007 2:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am mai documentat in legatura cu aspectele legate de USB.
Astfel LG-ul LAC-M5600R poate citi de pe stick 999 fisiere.
Sony CDX-GT410U poate citi pana la 512 foldere si pana la 65535 fisiere.
Mutant MT1105USB a fost testat, dupa spusele celor de la Armour Automotive Ltd. (mutant este brand-ul lor) cu un MP3 player de 40 GB. Nu am primit mai multe detalii in legatura cu numarul de foldere si fisiere sau cu lungimea numelui lor.
De la Clarion mai astept o clarificare deoarece vreau sa fiu sigur. Nu pot sa ma incred 100% in spusele persoanei din link-ul dat in intr-un post de-al meu anterior, deoarece modelul nu era acesta de care sunt eu interesat (cel din titlu).

In cazul in care Clarion confirma cele spuse de utilizatorul din SUA, imi ramane de ales intre Sony si Mutant.

Probabil ca nu multa lume este interesata de aceste detalii, dar chiar daca o singura persoana gaseste lamuriri ajutatoare in ceea ce am scris eu, ma declar multumit. Smile

O alta rugaminte la voi ar fi urmatoarea: daca Clarion-ul va iesi din schema, as vrea un sfat pentru a putea alege intre Sony si Mutant. Nu cunosc absolut nimic despre acest brand. Este mai bun decat Sony-ul, mai slab... Va rog pe voi sa ma ajutati.

Multumesc frumos anticipat! Smile
Sus
Johnny_K

MesajTrimis: Sâm Feb 17, 2007 1:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu si-a luat nimeni un "Mutant" in masina? Laughing
Sus
dl_dr25
Pasionat

Data înscrierii: 03/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu iti recomand un jvs kd-g722 sau 721 pe care il am si sint foarte multumit de el Laughing are si port usb Shocked
Sus
Johnny_K

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 1:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, m-am uitat si eu la alea. Problema e ca sunt cam scumpe. Sad Cam 700 de lei. Nu zic ca nu sunt bune. Dar pretul e ceva mai mare decat as vrea eu sa dau pe un Radio CD.
Sus
dl_dr25
Pasionat

Data înscrierii: 03/Ian/2007

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 2:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca cauti il gasesti la 5.6mil
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum