|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Joi Apr 24, 2008 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| andreyi a scris: | | Mda, nu stiam exact ce-i cu C6A-urile, is super difuozoare din ce vad. DLS 269 are un prieten tot pe Logan si suna un pic mai inchis dar cred ca cu mai mult bass decat GZ-urile. Ce ma seaca e ca ma uit la GZ_uri cum se misca cand "dau in ele" dar practic bass rezonat nu e chiar asa de mult. Cred ca am prea multe pretentii in materie de bass probabil din cauza ca am si Z-5500 in casa... |
Daca desfacii logitecul ala din casa de la tine z-5500 o sa ai o mare surpriza, (cea mai mare teapa dupa piata) , ma refer la subwoofer, sunt 2 modelul acuma nu stiu pe care il ai tu , unu cu difuzor de 35w rms si unu cu dif de 48w rms ) ... cum ai putut da bani pe ala? _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
andreyi Pasionat
Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 53
|
Trimis: Joi Apr 24, 2008 4:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ma indoiesc ca acel difuzor de 25,5 cm ar avea 30-50 W, in specificatii e trecut ca fiind de 188 W RMS. Ce stiu e ca e facut de Tangband, o firma chinezeasca, si chiar se aude de cel putin "100W" reali, asta dupa "urecheometrul" meu. Dar sa zici ca are 30-50 W reali un woofer de 25,5 cm, nu cred ca denota decat ceva "potrivnicie" pentru firma respectiva. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Apr 24, 2008 4:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai daca esti obisnuit cu pseudobasul oferit de Z5500 atunci clar ca in masina ai simtii nevoia de woofer+ un bost in zona de 60hz.
EnZO are dreptate in legatura cu wooferul, dar sa nu uitam ca nu auzim W ci db.
sunetul dat de wooferul de la z5500 se datoreaza patii de procesare, care dispune de un bost pronuntat pe la 60-70hz si pe langa asta tipul incintei bandpass de asemenea ofera un bas "huruit" cu GD mare care sporeste senzatia de bas.
sistemul in cauza eu l-as evalua undeva intre 750-850lei, in mici un caz 12-15mil cum am vazut pe la mine prin oras...la banii astea e jaf la drumul mare...dar fiecare isi baga banii in ce vrea.
andreyi verifica sa nu fie defazate GZ-urile tale. foloseste functia FAD lasand doar difuzoarele spate in functiune si apoi balance (BAL) vezi daca nu cumva ai mai mult bas dintr-un singur difuzor decat din amandoua.daca se intampla lucrul asta inverseaza firele unui difuzor intre ele. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Apr 24, 2008 4:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| andreyi a scris: | | Ma indoiesc ca acel difuzor de 25,5 cm ar avea 30-50 W, in specificatii e trecut ca fiind de 188 W RMS. Ce stiu e ca e facut de Tangband, o firma chinezeasca, si chiar se aude de cel putin "100W" reali, asta dupa "urecheometrul" meu. Dar sa zici ca are 30-50 W reali un woofer de 25,5 cm, nu cred ca denota decat ceva "potrivnicie" pentru firma respectiva. |
Tangband are produse bune  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Joi Apr 24, 2008 5:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| andreyi a scris: | | Ma indoiesc ca acel difuzor de 25,5 cm ar avea 30-50 W, in specificatii e trecut ca fiind de 188 W RMS. Ce stiu e ca e facut de Tangband, o firma chinezeasca, si chiar se aude de cel putin "100W" reali, asta dupa "urecheometrul" meu. Dar sa zici ca are 30-50 W reali un woofer de 25,5 cm, nu cred ca denota decat ceva "potrivnicie" pentru firma respectiva. |
Credema ca atat are am desfacut vreo 6 sisteme din alea , pt mici reparatii deobicei ori le sare siguranta si nu mai merge(un fel de protectie daca se incinge) si la unele le-am strans difuzorul de bass ca se desfacuse un pic si se auzea total aiurea. Ti se pare ca suna tare pt ca are un boos de 12db la 60hz. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Vin Apr 25, 2008 1:22 am Titlul subiectului: |
|
|
am desfacut si eu unul acum 1 an tot din cauza de stricaciune si si ala avea 7 finalii 7294(2 in punte pt sub) alimentati cam la 35v dupa filtrare
Difu are 8o ,deci din 2 dalea in punte tot ajunge la un 150w scremut,35w ce zici tu e cam putin nu crezi
Cutia este br clasic,nicidecum bp4,iar sunetul ala de 'butoi'(cavernos) si huruit provine de la cutia prea mica si acordul sus,fara nici un fel de fono pt amortizare.Nu cred ca s-a depus prea mult efort in procesare ca sa-l mai lungeasca,am ascultat doar modulul separat pe alte difuri si suna cum normal pt cat pot ele
Sub 40hz nu prea mai reda,chiar daca pare 'imens' si nu se pot percepe diferite note de toba(sau toba de panza,piele..),percutiile suna ca o toba lungaa continua,nu se poate face diferenta in lossless si lossy sub nici o forma
Punctul de cross intre ele si sateliti oricum l-ai regla nu se poate scoate acea gaura clasica in zona midbasului(vocea barbateasca)
Are un traf toroidal cam de 450-500w
Sunetul este f imbacsit si de neinteles,atat sateliitii cat si bum bumu produc doar sunete,eu infara de efecte nu am putut sa ascult ceva vocal sau acustic pe ele
Excelent pt manele si haos _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Vin Apr 25, 2008 1:34 am Titlul subiectului: |
|
|
| andreyi a scris: | | Cred ca am prea multe pretentii in materie de bass probabil din cauza ca am si Z-5500 in casa... |
Mai degraba ai urechea invatata prost,ca altfel nu mai tineai asa ceva in casa,si pt muzica
| andreyi a scris: | | Mda, nu stiam exact ce-i cu C6A-urile, is super difuozoare din ce vad |
Sunt pe naiba.De unde ai 'vazut' tu asta?sincer,din auzite,din poze
ce inseamna 'super dupa tine,dupa standardele tale
Nu sunt ele cine stie ce GZ-urile alea,dar daca vroiai bas lung ca la lojitek,trebuia sa-ti iei ceva chinezesc,cu acel 'bas' specific
ATata timp cat le 'amplifici' cu HU,ce pretentii poti sa ai _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
andreyi Pasionat
|
Trimis: Vin Apr 25, 2008 10:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ok, am inteles, deci tre' sa ma bag la o statie pentru masina, iar cu Logitechul o sa rezolv prin achizitionarea unui SB Audigy X-Fi Extreme Music. Problema e ca HU meu nu are Pre-out sau iesiri de genul asta. As putea sa montez spre exemplu un amplificator cu subwoofer pe playerul asta? |
|
| Sus |
|
 |
andreyi Pasionat
|
Trimis: Vin Apr 25, 2008 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| Daca tot m-ati "certat" atata, hai ca dupa Paste m-apuc sa strang bani de amplificator+woofer si de X-Fi. Ce-mi recomandati pentru Logan la maxim 5-600 lei woofer+amplificator? Sincer chiar nu prea as vrea sa ocupe spatiu mult si nici nu prea as vrea woofer tub(din considerente de spatiu si din ce am auzit ca s-ar auzi mai prost decat cele trapezoidale). Ma rog, voi stiti mai bine. chiar nu am experienta in domeniu si nici nu am avut de unde. Tot de la voi am mai invatat cate ceva. |
|
| Sus |
|
 |
andreyi Pasionat
|
Trimis: Joi Mai 01, 2008 10:40 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu-mi poate recomanda nimeni o combinatie woofer + amp? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|