|
Autor |
Mesaj |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
purebhp a scris: | ssrli a scris: | ai cumva jeibiel de 97 decibeli ? |
Eu cred ca tu ai o problema cu capul. Te-am mai intrebat odata si ai zis ca nu .. dar acum nu te mai cred. De ce oricand vine vorba de un subwoofer ... oarecare ... tu trebuie sa te legi de "jeibiel". Ca producatorul declara ca "jeibiel" are 97 db si tu ti-ai dat seama ca minte ... BRAVO! FELICITARI! Asta nu-ti da dreptul ca oricand, fara motiv, sa compari orice subwoofer cu "jeibiel". De cand e "jeibiel" referinta? Si pana la urma, cum iti sustii afirmatiile despre sensibilitatea "jeibiel"? Asta e forum ... nu maidan ...
Scuze de offtopic ... |
cam multi avocati pt gbl
purebhp a scris: | [Asta nu-ti da dreptul ca oricand, fara motiv, sa compari orice subwoofer cu "jeibiel... |
cine ii interzice e vre-o lege de care nu am auzit eu ... nu trebuie sa fi asa de nervos  |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 1:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
_vrx_ a scris: | purebhp a scris: | ssrli a scris: | ai cumva jeibiel de 97 decibeli ? |
Eu cred ca tu ai o problema cu capul. Te-am mai intrebat odata si ai zis ca nu .. dar acum nu te mai cred. De ce oricand vine vorba de un subwoofer ... oarecare ... tu trebuie sa te legi de "jeibiel". Ca producatorul declara ca "jeibiel" are 97 db si tu ti-ai dat seama ca minte ... BRAVO! FELICITARI! Asta nu-ti da dreptul ca oricand, fara motiv, sa compari orice subwoofer cu "jeibiel". De cand e "jeibiel" referinta? Si pana la urma, cum iti sustii afirmatiile despre sensibilitatea "jeibiel"? Asta e forum ... nu maidan ...
Scuze de offtopic ... |
cam multi avocati pt gbl
purebhp a scris: | [Asta nu-ti da dreptul ca oricand, fara motiv, sa compari orice subwoofer cu "jeibiel... |
cine ii interzice e vre-o lege de care nu am auzit eu ... nu trebuie sa fi asa de nervos  |
Nici nu-mi bat capul ... n-am cu cine |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 2:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
doamne , nu are nici un rost sa va certati .
adi spunem tu un dif bun pana in 11 milioane care sa fie bun din toate punctele de vedere.
eu unu zic ca pretul e unul bun pentru acest dif si plus ca arata al dracului de bine , iar de coborat in frecventa trebuie sa coboare...
motor puternic de 32.07 tesla-m deci cred ca are un control bun pe membrana , corectati-ma daca gresesc , sau spueti un dif mai capabil ca asta pana in pretul de 11 mil oriunde in europa care sa inbine si un pic de sq dar presiunea creata sa fie una maricica (oricum masina e mica fiat punto sport) |
|
Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 7:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am marea rugaminte la ce-i 3 nervosi de aici, si nici nu vreau sa-i numesc .....in legatur cu Electroacustica putini sunt ce-i care ii vor da lectii lui ssrli si aceasta rugaminte vine de la un inginer care cunoaste cit de cit electroacustica.
Mare atentie la "calul de lemn"![/b] |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
|
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
am pus un link in primul post cu toate testele si rezultatele insa sunt un pic sceptic in privinta lor. |
|
Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
mgm2000ro a scris: | Am marea rugaminte la ce-i 3 nervosi de aici, si nici nu vreau sa-i numesc .....in legatur cu Electroacustica putini sunt ce-i care ii vor da lectii lui ssrli si aceasta rugaminte vine de la un inginer care cunoaste cit de cit electroacustica.
Mare atentie la "calul de lemn"![/b] |
 |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
baubau a scris: | doamne , nu are nici un rost sa va certati .
adi spunem tu un dif bun pana in 11 milioane care sa fie bun din toate punctele de vedere.
eu unu zic ca pretul e unul bun pentru acest dif si plus ca arata al dracului de bine , iar de coborat in frecventa trebuie sa coboare...
motor puternic de 32.07 tesla-m deci cred ca are un control bun pe membrana , corectati-ma daca gresesc , sau spueti un dif mai capabil ca asta pana in pretul de 11 mil oriunde in europa care sa inbine si un pic de sq dar presiunea creata sa fie una maricica (oricum masina e mica fiat punto sport) |
atentie la BL. el singur nu spune tot despre forta. BL ^ 2 / Re = forta motorului.
oricum, orion nu a facut lucruri rele. vechiul hcca a fost foarte apreciat. singura problema cu cel nou este chiar faptul ca e nou si asta inseamna ca nu prea multa lume a apucat sa puna mana pe el si sa isi spuna parerile.
te-ai gandit la un import din state ? nu mi se pare dificil deloc
banuiesc ca vrei sa-l folosesti in masina. ce vrei de la sistem ?
adi_0106 : ignora-ma. o sa ma supar.
purebhp : sa stii ca nu am probleme cu nici o firma si singura firma a carui fan sunt este soundsplinter.
ok fratilor, un exemplu la cat de irelevanta e sensibilitatea subwooferelor :
http://www.soundsplinter.com/rls12_subwoofer_information.html
si testul :
http://www.soundsolutionsaudio.com/forum/index.php?showtopic=4315
uitati-va doar la spl si la conditiile testului. comparati cutiile recomandate cu cea din test si sa-mi spuneti atunci ca sensibilitatea e importanta.
din acest moment incetez sa va corectez. puteti sa va lafaiti  |
|
Sus |
|
 |
noname_x Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 115 Locație: Terra
|
Trimis: Joi Sep 06, 2007 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
stie cineva de unde se poate aduce...sau cine comercializeaza orionul in romania....vreau si eu 2 bucati sper c se poate aduce.... _________________ MyCar -> Hyundai SantaFe |
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Sep 06, 2007 11:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca ai pe cineva sa iti trimita din state.. www.sonicelectronix.com sau care vine de acolo... atentie sa nu zica ca e bomba..  |
|
Sus |
|
 |
noname_x Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 115 Locație: Terra
|
Trimis: Vin Sep 07, 2007 12:11 am Titlul subiectului: |
|
|
ce aiurea este ca lucrurile bune nu se aduc si la noi...si nu este vb de orion neaaparat...dar asa in general....sunt foarte multe firme puternice care ocolesc tzara noastra... ...cred ca multi de aici si-ar dorii ceva diferit...credeti-ma ca stau cu banii in buzunar (in portbagaj jbl si magnat)si nus ce sa imi cumpar...aiurea rau _________________ MyCar -> Hyundai SantaFe |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Vin Sep 07, 2007 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
in UK e pretul foarte bun la acest orion.
cu transortul nu stiu cat poate ajunge(nu stiu cate kg are cu tot cu ambalaj) , oricum e mai ieftin decat din state. |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Dum Aug 26, 2012 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi permit sa aduc sus acest topic pentru ca sunt pe cale sa-mi achizitionez cat de curand un Orion HCCA 10.2 (varianta de 25cm) si as vrea sa stiu mai multe pareri de ale voastre  _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
zexxe
Data înscrierii: 23/Mai/2013 Mesaje: 37
|
Trimis: Joi Aug 15, 2013 1:37 pm Titlul subiectului: Interes |
|
|
As dori sa cumpar si eu unul uzat . Daca stiti pe cineva , pls pm-me !!! |
|