Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Nubira II

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Rafy
Pasionat

Data înscrierii: 06/Feb/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Ian 11, 2009 1:33 pm    Titlul subiectului: Nubira II Răspunde cu citat (quote)

Salut cum fac sa prind si eu noile difuzoare....(poza) http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX502/

usadem_dif.jpg
 Description:
 Filesize:  224.26 KB
 Viewed:  336 Time(s)

usadem_dif.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Rafy
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 14, 2009 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sad nimeni nici o idee Shocked
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Ian 14, 2009 6:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rafy a scris:
Sad nimeni nici o idee Shocked

In stanga difuzorului, cam la ora 11, dai o gaura cu burghiu de 2.5mm si prinzi difuzorul cu un surub de 4mm lungime si 3mm grosime. Mai pe la ora 3 tot asa si la ora 6 dai o gaura de 4mm si prinzi cu un surub de 7mm lungime si 4mm diametru.

Iti lipseste inspiratia ? Desfa ce ai acum si uita-te cum poti sa-l potrivesti acolo si sa pui un inel de mdf. Astea sunt lucruri care se rezolva la fata locului, nu prin internet.

Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mie Ian 14, 2009 11:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma uitam la poza si.. ai ceva rugina, nu (pe langa difuzor si pe clema aia)? Si dupa cum arata folia aia de plastic alba, ai ceva probleme cu apa in usi? Ai grija sa nu se ude difuzorul.
Sus
Rafy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 12:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing este o poza luata de pe net la masina mea inca nu am apucat sa desfac fetele usilor e urat afara si nu am unde sa lucrez la ea Sad astept sa se faca ceva mai frumos afara macar mai uscat si dupa va primi o antifonare + difuzoare noi dar pana atunci vroiam sa stiu cum le prind acolo ca as vrea sa nu scap de suportu ala de plastic dar vorba lui ssril ar fii bine sa desfac si sa vad ce este pe acolo Rolling Eyes
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 12:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rafy a scris:
Laughing este o poza luata de pe net la masina mea inca nu am apucat sa desfac fetele usilor e urat afara si nu am unde sa lucrez la ea Sad astept sa se faca ceva mai frumos afara macar mai uscat si dupa va primi o antifonare + difuzoare noi dar pana atunci vroiam sa stiu cum le prind acolo ca as vrea sa nu scap de suportu ala de plastic dar vorba lui ssril ar fii bine sa desfac si sa vad ce este pe acolo Rolling Eyes

Nu am zis de rautate. Atat ca sunt multe lucruri ce trebuie vazute : adancime la difuzoare, adancime la usa, posibilitati de prindere, forma la fata de usa...etc...

Poti re-folosi inelul de plastic. Insonorizat corespunzator e o alternativa buna la mdf. Cred ca inelele de plastic pe care le-am modificat au iesit duble la greutate decat echivalentul din mdf.

Sus
Rafy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy sa vad poate o sa iasa cum zici tu nu stiu sa vad Smile alte sugestii de difuzoare ca daca e sa dau jos suportu ala negru sigur incap difuzoare de 16.5 ceva pana in 200ron
Sus
Rafy
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mar 29, 2009 6:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut am si eu o intrebare sunt bune produsele alese de mine...

amplificatorul: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Mutant/NW280SP/
difuzoare fata: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/Sisteme/GTS_5.2c/
difuzoare spate:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/Coaxiale/GTR_62CXi/
kit cabluri http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/AS_Connect/PPA-702A/
HU este deocamdata un pioneer DEH 2920MP iar subwooferul deja il am,nu doresc un sistem extrem de performant vreau doar un sistem audio mediu dar care sa fie cat de cat peste cel cu care vine masina din fabrica,care sa aiba un sunet placut,clar masina va avea parte si de o mica insonorizare la usi si in portbagaj podeaua si plafonul chiar nu necesita acestea fiind facute foarte bine din fabrica Very Happy daca aveti alte idei va rog scrieti aici Cool Multumesc
Sus
Rafy
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mar 30, 2009 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sad haideti mai baietii ca trece oferta la amp si la difuzoare Laughing
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008

MesajTrimis: Lun Mar 30, 2009 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai PM Exclamation
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum