Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

O nelamurire cu un amplificator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Ionut.AB

Data înscrierii: 26/Iul/2014

MesajTrimis: Sâm Iul 26, 2014 6:55 pm    Titlul subiectului: O nelamurire cu un amplificator Răspunde cu citat (quote)

Salut baieti!
Am si eu o nelamurire legata despre un amplificator auto Crunch,dupa ce ascult cateva melodi incepe sa se incalzeasca chiar sa se incinga si in cele din urma intra in protectie.
Am inceput sa masor tensiunea pe cabluri crezand ca nu am curent suficient,dar tocmai ce le schimbasem cu unele de 21mm.
Am masurat cu multimetrul tensiunea la intrarea in statie cu motorul oprit, cand statia este in functiune am un curent de 11.8 si atunci cand intra in protectie am 12,8 spre 9.
Nelamurirea mea este urmatoarea: oare sa fie in scurt si din acea cauza sa se incinga si sa se opreasca?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Iul 26, 2014 8:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da-ne seria lui si spune ce amplifici cu el, probabil ai legaturile gresite rezultand o impedanta cu care ampu' nu se pupa.
Ionut.AB

MesajTrimis: Sâm Iul 26, 2014 9:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Amplif-ul este crunch gtr 250.2 si sub-ul este un jbl 1000w/250rms pe 4 ohmi
deci s-ar pupa, am facut proba si pe un difuzor de aceasi marca cu statia dar tot aceasi simptoma o are, firele nu au cum sa fie legate gresit deoare-ce stiu si eu putina electrica intrucat sa leg corect 3 cabluri + 2 rca-uri.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iul 26, 2014 9:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sw-ul are decat o singura bobina ? Eu ma refer strict la cablurile amplif <> sw

Setarile cum le ai facute ? Gain/LPF/bass boost daca e cazul si altele daca mai ai.

Ionut.AB

MesajTrimis: Dum Iul 27, 2014 10:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Are o singura bobina, dar aseara am observat ca se incinge si atunci cand nu sunt conectale sub-ul si rca-urile
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Dum Iul 27, 2014 11:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atunci e clar o problemĂŁ din amplificator.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum