| |
| Autor |
Mesaj |
pcyp cyp
Data înscrierii: 23/Noi/2006 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 6:50 pm Titlul subiectului: O "problema" cu DEH-P4800MP |
|
|
Va rog daca ma puteti ajuta.
Am achizitionat de 3 zile DEH-4800 si am legat un amplificator pe iesirea RCA corespunzatoare iesirii REAR-SW si nu pot auzi nimic pe boxe.Daca trec pe SW se aude doar frecventele joase corespunzatoare subwoofer-ului. Am citit manualul(il stiu pe de rost) si nu imi apare la FUNCTION optiunea R-SP si sunt putin stresat....
va multumesc pentru ajutor.[/b]
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 7:23 pm Titlul subiectului: Re: O "problema" cu DEH-P4800MP |
|
|
intra in meniul function cu playerul oprit. si de ce folosesti rear ptr difuri? mai bine foloseste celelalte iesiri RCA.
| Description: |
|
| Filesize: |
82.68 KB |
| Viewed: |
305 Time(s) |

|
Ultima modificare efectuată asus la Vin Dec 01, 2006 9:27 pm, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| asus, din cate am inteles eu vrea sa amplifice difuzoarele spate... ii normal sa le puna pe RCA-urile Back/SW.
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 7:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai daca nu amplifica si fata, poate linistit sa ia semnal de la front. doar e acelasi semnal, e tot stereo, e tot stg/dr, nu-i diferenta fata/spate. in schimb, LPF-ul e valabil doar pe iesirea sub. daca amplifica toate 4 si nu vrea splittere, atunci da, trebuie dezactivat LPF-ul.
|
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da, inteleg ce zici.... asa-i, e acelasi semnal si pe front si pe rear... dar in cazul in care amplifica de pe RCA-urile de front nu va mai putea folosi fader-ul... sau?
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 7:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| asa e, dar nu tin minte ca fader-ul din meniul audio sa afecteze iesirea de sub. adica sunt sigur ca nu afecteaza. deci e aceeasi poveste. iesirile RCA au reglaje separate de cele amplificate. se poate sa vb tampenii, nu am folosit niciodata iesirea sub ptr altceva decat sub. o sa ma uit maine dimineata, chiar sunt curios. apropo, poate n-am zis am exact modelul in cauza.
|
|
| Sus |
|
 |
pcyp cyp
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Scuze , dar nu m-am facut inteles.Nu am difuzoare pe iesirea normala din player. Am difuzoare pe statie care primeste semnal din RCA -REAR. Si nu se aude nimic decit atunci cind activez subwoofer-ul din butonul dreapta-jos de pe fata playerului. In meniu(FUNCTION) nu imi apare R-SP...
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 9:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ai incercat ce am zis mai sus, sa intri in meniul "function" cu playerul oprit?
|
|
| Sus |
|
 |
pcyp cyp
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 9:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da, chiar acu. degeaba...
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 9:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
e draci. trebe sa fie. mai incearca o data......opresti playerul si apoi tii apasat butonul SOURCE pana apare meniul "function". deci nu butonul function, ci butonul SOURCE. ala mare si rotund. acolo e.
| Description: |
|
| Filesize: |
82.68 KB |
| Viewed: |
316 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
pcyp cyp
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 9:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
ALELUIA....
MULTUMESC CA EXISTI...
ACU MA DUC LA MASINA...
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
...mersi.
esti tare....zi daca ai reusit.
|
|
| Sus |
|
 |
ovvy
Data înscrierii: 10/Oct/2006 Mesaje: 17 Locație: Craiova
|
Trimis: Joi Dec 14, 2006 10:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu am o alta problemutza cu 4800, nu imi trece dintr-un folder in altul pe un cd-mp3 nush ca am bantuit toate meniurile alea si n-am reusit sa-l fac ziceti-mi si mie cum sa fac.
|
|
| Sus |
|
 |
ovvy
Data înscrierii: 10/Oct/2006 Mesaje: 17 Locație: Craiova
|
Trimis: Vin Dec 15, 2006 1:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| am rezolvat, problema eram eu si nu playerul, uitasem ca cd-ul respectiv nu avea decat un folder il confundasem cu alt cd cu mp3-uri.
|
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
|
Trimis: Vin Dec 15, 2006 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| n-ai nici o treaba cu meniul. ca sa schimbi folder-ul apesi in sus sau in jos.... pe consola aceea unde ai un "+" si-n dreptul fiecarei liniute ai un buton.
|
|
| Sus |
|
 |
|