Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

olympic 2.16 sau infinity kappa 60.7cs?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Sep 27, 2006 8:25 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

asa sunt la toate produsele de altfel.. toate sunt mai scumpe dincolo,..desi nu inteleg, deoarece aparatura electronica pe dincolo e mult mai ieftina decat la noi,..dvd-uri, camere digitale...cele audio nu stiu ca nu ma interesa la momentul acela, dar cred ca mai bine fac un drum si ma conving, oricum tre sa plec..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Sep 27, 2006 8:27 pm    Titlul subiectului: Re: sal Răspunde cu citat (quote)

sculele audio, mai ales "for car", sunt la inceput de drum in romania....de aici si preturile mai mici ale unor producatori care cauta sa se afirme pe piata.
Sus
adig01

Data înscrierii: 17/Sep/2006

MesajTrimis: Mie Sep 27, 2006 10:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sau poate pe alea din afara (nu toate) nu scrie made in china
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Sep 27, 2006 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai linistit...n-o sa vezi prea curand DLS made in china. oricum, la cat de mare e productia in tarile orientale si cata experienta au acumulat, incepe sa devina un atuu "made in TW/CH etc"

iar o dam in diverse...exista topic ptr asa ceva.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Sep 28, 2006 1:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Offf, veste proasta Asus.. din pacate au inceput sa apara si DLS made in China... Din ce am observat in ultima luna e vorba numai de modelele mai ieftine / entry level si calitatea pare similara.
Sper sa nu-i afecteze prea tare la imagine, la calitate nu se schimba nimic.
La urma urmei ca sa mentii preturi mici faci si pasul asta; toti producatorii mainstream produc total sau partial in China / TW / Vietnam etc.

Legat de discutia de mai sus, daca un producator muta productia unui anumit model in China, atunci acel produs va fi vandut si in USA, si in Germania si in Romania.
Diferente exista totusi: de exemplu seria JBL CS nu exista in USA Smile... de ce oare Question Smile (restul sunt aceleasi produse)
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Joi Sep 28, 2006 5:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dls in china....hai sa fim optimisti si sa vedem partea buna. Inseamna ca merg bine vanzarile. partea proasta e ca incepe sa devina un brand ca oricare altul. dupa cum am zis si mai sus, incepe sa nu mai conteze daca e fabricat in china/taiwan, la cata productie se face in tarile alea, implicit a crescut si experienta/calitatea produselor. In domeniul IT de ex, Made in Taiwan deja e un lucru apreciat. in urma cu 5 ani ma cam feream de produse fabricate acolo...acuma le caut.
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Joi Sep 28, 2006 11:10 pm    Titlul subiectului: salutare tuturor! Răspunde cu citat (quote)

Mihai, m-ai convins. am sa-l cumpar pana la urma,..ca tot am inceput sa pun pe ea ce e mai bun, acum cat sunt tanar..
trebuie sa strang banii, dar pana atunci trbuie sa-i gandesc bine cutie,..ca vreau ca tuburile de bass reflex sa fie introduse innauntru habitaclui.
cat despre olympic, le-am gasit pe un alt site, dar mult mai ieftine. disponibilitatea si pretul si-au spus cuvantul, le-am comandat.
ramane sa-mi mai cumpar sp15 si gata!
nu vreau sa fac anti-reclama, sunt doar clientul vostru!
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Sep 28, 2006 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Despre Olympic -> stiu la ce site te referi, nu e nici o problema de anti-reclama... pretul nostru este asa cum era el in primavara; din moment ce nu am mai avut marfa nu l-am mai actualizat... acum pot sa zic ca costa si 10 lei, tot aia e.
Nu vreau sa te descurajez sau sa-i pun bete in roate "concurentului" dar vreau sa-ti spun ca acele produse mac "disponibile" la preturi mici (cateva repere doar) nu sunt importate oficial in Romania, sunt aduse pe diverse alte cai. Asta inseamna probleme cu emiterea facturilor si cu garantia. Din acest motiv noi am ales sa nu le comercializam... Insista sa primesti factura pe care sa scrie exact ce cumperi si intreaba cine raspunde de garantie (si saluta-l pe Bogdan din partea mea te rog Wink ).
In momentul in care va exista din nou mac Audio importat oficial/legal te asigur ca vom vinde si noi si vom practica preturi excelente!
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Sep 29, 2006 12:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar are 3 segmente de magneti din ferita woofer-ele de la sistemul asta ??? Shocked Shocked Shocked ILOGIC. N-au auzit de neodym ??
Care e adancimea de montare, ca iese prin portiere asa ceva ?? Shocked
La pretul asta nu are contacte aurite ????

Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Dum Oct 01, 2006 11:30 pm    Titlul subiectului: cine vrea olympic 2.16 Răspunde cu citat (quote)

salutare baieti!...am facut o mare greseala, zic eu, deoarece, nu am fost atent ca abea intrau jbl-urile mele in portiere, iar mac-urile sunt super difuzoare cu magnetii foarte lungi, si deci nu am ce face cu ele, deoarece nu au loc de ranforsari, atat in fata cat si in spate!! Cat de decupat in spate, incaa nu sunt sigur, dar dc as face asta, cred ca s-ar auzi foarte tare, deoarece conul lor efectiv zboara, asa sunt de puternice, si fara distorsiuni!!!!
cine vrea sa le foloseasca, sa se gandeasca sa le monteze doar in spate + un amplificator pe masura, cu siguranta, cred ca ar inlocui suwooferul din portbagaj!! pret 385 lei, tel: 0724.750.503
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum