|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 3:08 am Titlul subiectului: olympic 2.16 sau infinity kappa 60.7cs? |
|
|
| SAlut! vreau sa-mi schimb boxele pe fata si m-ar interesa ce se aude mai bine pe un blaupunct gta 2.75? multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 8:19 am Titlul subiectului: Re: olympic 2.16 sau infinity kappa 60.7cs? |
|
|
eu as merge pe uratele astea: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/Reference_R6A/
mac...e mac am avut destule neplaceri cu produse mac si SAL...e o parere personala. oricum sunt cam mari...150rms nu? nu duc ele atata.... infinity sunt bune, dar sunt pe 2 ohm, si umbla un zvon ca impedanta mai mica are o calitate ceva mai mica. (eu n-am observat da-n fine) deci strict intre cele 2 propuse de tine as lua infinity. daca ar fi dupa capul meu, n-as sta pe ganduri si as lua DLS. |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 9:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Vorba aia de umbla este reala. Dar sa nu crezi ca le-au pus pe piata daca s-ar fi auzit mai prost decat generatia de 4 ohm. Le-au finisat, si au remediat problemele de genul asta.
MacAudio in nici un caz, nici nu se pune cu Infinity, DLS, JBL
Daca vrei sa scoti mustu' din statie si sa se auda mai tare ia-ti Infinity.
Gama la care te-ai dus tu este ceva gen Hi-Fi. Merita o statie buna:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/DLS/CLASSIC_CA22/
O sa-mi dea dreptate si ceilalti. Se merita la asemenea difuzoare si o statie ca asta. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 9:22 am Titlul subiectului: |
|
|
sa stii ca GTA 275 nu-i o statie de neglijat. e chiar excelenta. sincer, desi eu prefer oricand dls-ul, sunt constient ca in cazul asta, diferenta de bani se duce mai mult pe brand decat pe calitate. ca22 nu-i cu mult peste 275.
vazut, probat, tras concluzia. (bine, nu le-am incercat amandoua deodata, ca n-am avut ocazia, dar la o diferenta de cateva zile) |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 12:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca difuzoarel ar fi fost mai slabe diferenta nu s-ar observa. Si chiar daca platesti firma, tot DLS e mai buna ca statie si (parerea mea) se merita intr-adevar.
Vrei sa-ti pui fata-spate sau doar pe fata ? Banuiesc ca vorbim de un Audi A6 ? _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 4:05 pm Titlul subiectului: salut |
|
|
da, am un A6. momentan am pe masina urmatoarele:
-pe fata jbl gto 70 w, 2 ohm, amplificate de gta2.75
-pe spate jbl gto 60w, 4 ohm, amplificate de un alpine 50/70w, 4/2 ohm
-in portbagaj, jbl cs 125, 30 cm, amplificate de un ca12!!
pt fata, intradevar s-ar pupa bine un infinity in 2 ohm 90w, dar ma intereseaza daca olympic 2.16 se aude mai bine ca infinity mai sus mentionate. eu as merge pe olympic, deoarece, cred eu au mai multa felxibilitate: as putea sa bag mai mult bass in ele sau de ce nu sa le amplific cu un jbl cs60.4, adica 160w pe canal.. urmand ca cele de pe fata sa le pun pe spate, iar cele de pe spate impreuna cu subwoofer-ul sa le vand..
Iar pt sub as merge pe dls sp 15, care din pacate nu am primit inca un raspuns de la echipa be-loud |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Difuzoarele Olympic de la mac Audio sunt varful lor de gama. Le-am ascultat, suna bine bine... Vlad le-a avut o perioada pe masina.
In acest moment insa nu sunt disponibile, importurile mac Audio s-au oprit in primavara si nu stim inca nimic.
Iti recomand sa te gandesti si la DLS R6A, MS6 sau mai sus.
In legatura cu SP15, ce zici ca astepti de la noi? (am ratat vreun email / topic?) |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 4:20 pm Titlul subiectului: salut |
|
|
| in legatura cu sp 15, doresc un raspuns de 2 saptamani! Am vb si la tel, si fata-n fata, si tot nu am primit un pret. |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 4:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vrei neaparat pentru SPL ? Asta inseamna ca arunci la cos ideea de caliatate sunetului si optezi pentru ceva care se aude doar foarte tare intr-o anumita sectiune a basului, nu neaparat neclar, nu neaparat rau, dar tare. DE CE ? Vrei la o competitie ? Daca da, 800 euro e cam mult, ar fi si alte alternative care sa-ti castige premiul. Cauta pe la Ground-Zero, Hertz, Kicker si multi altii. S-ar putea sa gasesti ceva mai avantajos. Nu uita ca si pentru acel DLS ti-ar trebui o amplificare serioasa.
P.S. Cu cat e mai mare diametrul se va auzi mai tare si profund. Profundul se poate transforma in "extrem de tare". _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 5:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu uita ca si pentru acel DLS ti-ar trebui o amplificare serioasa.
AM un dls ca 12, 500w intr-un ohm!, este exact ce ii trebuie! vreau sa-mi fac un sistem astfel incat orice incepator sa poata da de potentiometru si sa nu se arda absolut nimic,...dar daca tot am 500 de wati, de ca sa nu-i foloses?! 800 euro, intr-adevar este mult.. |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 5:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Kicker/S12L5/
La asta ma refeream in principal. Ai putea sa iei pe frate-sau mai mare ca o sa se auda mai tare la 500W. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 5:45 pm Titlul subiectului: Re: salut |
|
|
| Audi_A6 a scris: | | in legatura cu sp 15, doresc un raspuns de 2 saptamani! Am vb si la tel, si fata-n fata, si tot nu am primit un pret. |
Am vorbit cu Vlad, nu te-a uitat dar nici pret nu ti-a dat pentru ca SP15 nu este pe stoc la importator si e posibil ca daca vine sa vina pe noile preturi, mai mari...
Preturile pe care ti le pot da in momentul asta sunt:
1100 RON pentru SP15
1360 RON pentru SP15S (4 bobine)
(TVA inclus)
Daca esti hotarat trimite-ne un email, il putem comanda cu plata unui avans. Deh, se aduc mai rar monstrii d-astia (99,9 dB la 1W/1m)...
Preturile noi ar fi 1360 respectiv 1670 RON (TVA inclus).
aviz amatorilor de DLS... acum e momentul, noua politica de preturi a importatorului poate intra in vigoare si maine... |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 8:04 pm Titlul subiectului: salut |
|
|
| DA, chiar 11 mil ma gandeam ca este, dar 13.600, chiar cred ca e mult,..nu stiu de ce dar eu sunt de parere ca ar trebuii sa se ieftineasca un produs cu trecerea timpului, nu sa se scumpeasca.. in fine, am sa fac tot posibilul sa-mi achizitionez olymoic 2.16, iar la asta ma mai gandesc. va multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 8:22 pm Titlul subiectului: Re: salut |
|
|
| Audi_A6 a scris: | | DA, chiar 11 mil ma gandeam ca este, dar 13.600, chiar cred ca e mult,..nu stiu de ce dar eu sunt de parere ca ar trebuii sa se ieftineasca un produs cu trecerea timpului, nu sa se scumpeasca.. in fine, am sa fac tot posibilul sa-mi achizitionez olymoic 2.16, iar la asta ma mai gandesc. va multumesc! |
dls nu scumpeste...am impresia ca intra preturile in normal. am un amic din DE care-mi mai aduce "jucarii"...s-a crucit cand a vazut preturile la DLS de la noi. acuma nu stiu cum sunt dicolo, dar dupa reactia lui am impresia ca mult mai mari. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|