Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Palavrageala si alte discutii ...
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Feb 06, 2010 11:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Somn (Silurus glanis)

Traieste in ape adanci cu fundul malos. Este un peste de panda stand nemiscat mult timp in asteptarea prazii, de unde si numele de somn. Principala sa arma sunt mustatile care atrag pestisorii curiosi pe care acesta ii insfaca de cum s-au apropiat in deajuns pentru a fi o prada sigura. Se hraneste cu crustacei, pesti , broaste, lipitori, viermi mari. Spre sfarsitul toamnei se aduna in numar mare in gropane adanci unde, ingropati in mal, isi petrec iarna.
Prezinta un corp cilindric pana la inotatoarea dorsala, apoi se turteste lateral. Capul este mare si turtit, gura foarte mare, cu dintii ascutiti si desi ca o perie. Are trei perechi de mustati din care una cu firele foarte lungi (folosite ca momeala pentru pestisori). Culoarea este verde cenusie pe spinarea si flancuri; pe alocuri corpul este marmorat. Burta este alba sau galbuie. Nu are solzi.
Laughing Laughing Laughing

Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Feb 11, 2010 12:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sus
dan 77

Data înscrierii: 25/Feb/2009

MesajTrimis: Joi Feb 11, 2010 12:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt mai multe varietati de somn, de ex: somn pitic, somn african... Laughing
Sus
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Vin Apr 09, 2010 9:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai ziceti ceva de tendinta asta nebuna a cresterii pretului combustibilului Crying or Very sad , sau de starea catastrofala a drumurilor Sad Mad ...sau Confused Question mai stiu eu de ce...
Sus
gigi_kent86
Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Apr 09, 2010 9:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Apropo de drumuri...

Decat sa ai masina in Romania si sa mai si mergi cu ea mai bine iti bagi un bat in c*r.

Plus ca daca ai jenti de aluminiu sau magneziu si trebuie sa le indrepti la un service care stie ce face te costa de te rupe si asta numai jentile; daca mai ai si alte alea you are fuc**d.

remus83
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Apr 09, 2010 9:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

blacired a scris:
Mai ziceti ceva de tendinta asta nebuna a cresterii pretului combustibilului Crying or Very sad , sau de starea catastrofala a drumurilor Sad Mad ...sau Confused Question mai stiu eu de ce...

Venind vorba de scumpirea combustibilului .. acu 2 zile cand am mers sa alimentez imi spune sa astept putin ca se face inventaru... s-o mai intamplat asta si am stat 7-10 minute... merg la pompa,cand sa ridic furtunul am si vazut ca o sarit pretul Shocked ...

Nu puteau si ei sa ma lase sa bag de dinainte Rolling Eyes neseriosi Crying or Very sad Laughing

Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 09, 2010 9:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu cred ca sunt niste interese pentru mentinerea starii in care se afla drumurile din tara dupa fiecare iarna Rolling Eyes ! Se repara prin august-septembrie si ne laudam doua-trei luni ca iar sunt bune(?) Mad . Miine-poimiine vom discuta despre tuning de senile Razz , care pune mai meseriase pe buldozere sau tigai... Crying or Very sad
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Vin Apr 09, 2010 9:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile) urat asa..
apropo de asta, n-are nimeni PECO acasa? m-ar interesa sa cumpar si io niste motorina mai cu discount Smile

o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Apr 09, 2010 10:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

niq a scris:
Smile) urat asa..
apropo de asta, n-are nimeni PECO acasa? m-ar interesa sa cumpar si io niste motorina mai cu discount Smile

grija mare cu motorina cu discount...
sunt multi care au patit-o...

azi am umplut rezervorul cu ~4.3 lei / litru...
cat dracu o sa mai creasca pretul la motorina in conditiile in care euro e destul de stabil si barilul de petrol e relativ ieftin... ?

otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Apr 09, 2010 10:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bine de mine ca de 4 luni is per-pedes Very Happy

in alta ordine de idei am vb acum 10 min cu un vecin ce lucreaza la rutiera si mi-a spus sa avem grija cu statiile CB ca si unii politisti au si dau anunturi false gen "drumu x pana la localitatea y e liber", noi auzim pe statie si ii dam si ne trezim pe sticla.

o zis ca cel mai bine legal Sad

blacired
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 09, 2010 10:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La noi, ieri la OMV a fost 5,3ron benzina super...super nervozat eram de ei...fff
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Apr 09, 2010 10:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

otzy a scris:
mai bine de mine ca de 4 luni is per-pedes Very Happy

in alta ordine de idei am vb acum 10 min cu un vecin ce lucreaza la rutiera si mi-a spus sa avem grija cu statiile CB ca si unii politisti au si dau anunturi false gen "drumu x pana la localitatea y e liber", noi auzim pe statie si ii dam si ne trezim pe sticla.

o zis ca cel mai bine legal Sad
.

las ca doar mai sunt oameni cu statie CB si daca vad radarul imediat se anunta...degeaba zice gaborul cu cap de creta ca e liber pt ca e contrazis de restul lumii...

acum am ajuns de la deva si au fost vreo 5 radare pe drum (dus+intors) si de toate am aflat din timp...

tu d c esti pieton de atata vreme ?

niq
Audiofil

MesajTrimis: Vin Apr 09, 2010 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

auziti, io sunt mai de moda veche, nu le am cu tehnologia, cum e cu statiile CB ? sunt legale ? daca da (de fapt, si daca nu Laughing ) , unde gasesc si eu una si la ce bani ?
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Apr 09, 2010 10:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am dat pe derdelus ..cu tot cu masina Laughing si n-am fost decis ce sa fac cu masina, sa o repar, sa o casez, sa o recarosez, sa ma fac biciclist...

da vine vara si am hotarat sa o repar sa aiba RE-u unde sa cante Razz

tu ti-ai montat statie cb pe teddy?

LE: @ niq http://www.mondoplast.ro/Statii-Radio-pentru-TIR-camioane-CB-27MHz-pg_radio-24

e un fel de forum pe statie Smile)

LE: @ovi alinco ala e pe masina de taxi Very Happy ma gandeam sa fac un up-grade la masina de taxi si sa pun pe golf alinco-u asta, da daca nu frecventa care trebuie nu mai fac up-grade-u Razz

niq
Audiofil

MesajTrimis: Vin Apr 09, 2010 11:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai din ce vad eu acolo, nu sunt scumpe, dar ce raza au ? ma bate rau gandul...
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare
Pagina 4 din 8

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum