Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Palavrageala si alte discutii ...
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Apr 10, 2010 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Care mai e pretul benzinei in tara la OMV-Carrera 95 respectiv Carrera 100?Multzam
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
gigi_kent86
Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Apr 10, 2010 12:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

You can check it out here :

http://www.gazonline.ro/

mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Sâm Apr 10, 2010 12:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.pretbenzina.ro/omv
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Apr 10, 2010 9:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

otzy,
eu mi-am montat...esti muuult mai relaxat la volan cu CB in functiune...
stii exact ce ai de facut, adica de multe ori se blocheaza traficul si daca aflii din timp ai sansa sa stii vreo ruta ocolitoare + treaba cu radarele .

am antene mici si frumoase (eu am obtat pt astea) sau mari si eficiente, urmeaza un import mare de statii , deci gasim ce si cum...

niq ai mp

bag si ceva poze mai tarziu

otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Apr 10, 2010 9:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si care ar fi dimensiunile le antene si distanta aprox cat poti acoperii cu ea?

referitor la benzol carerra 100 vs 95 e apa de ploaie Crying or Very sad

chimic diferetele nu sunt atat de mari cat sa justifice diferenta de pret.

cine spune ca "trage mult mai bine" cu carerra 100 vine de la efectul placebo pentru ca aditivii care ar trebui sa fie adaugati la carerra 100 sunt in cea mai mare aprte furati in loc sa junga in benzina ( romania, deh )

o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Apr 10, 2010 10:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

antena are ~45 cm si magnetul ~8cm.
raza de acoperire cu 4W (cat au majoritatea statiilor CB) e undeva la 3km, dar e suficient pt radar...si oricum decat sa pui o antena de ~150cm pe masina arata destul de urat.
oricum o sa am in curand ceva antene de ~75 cm , astea ar fi o varianta, iar eficienta ar trebuii sa fie undeva intre cea mica si cea de 150cm.

p.s nu "puneti botu" la aia care va spun ca daca folositi o antena mica bate 10 km Laughing
eu ce spun spun din experienta, nu din auzite sau din carti.

niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Sâm Apr 10, 2010 11:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g, putem sa auzim si ce vorbesc gaborii intre ei ?
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Apr 10, 2010 12:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ii putem auzii cu statii CB...
gaborii inca ii putem auzii cu alt gen de statii, dar in curand nu o sa ii mai putem auzii cu scule relativ ieftine....

cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Sâm Apr 10, 2010 6:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ii putem au frecvente protejate....dar cu CB-urile nici nu vom avea nevoie sa ii auzim....eu pentru microbuz mi-am luat o antena President Ml-145 (cam 160 cm) talpa magnetica, din cate am inteles calibrata corect mi-ar da o raza de acoperire de aprox 15 Km. ceea ce este mai mult decat suficient. Saptamana viitoare o sa fac un drum de capitala si va tin la curent cum se descurca.
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Apr 10, 2010 6:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alea cu frecventa protejata nu e mare filozofie... sunt statii relativ ieftine, sau scanere care ii intercepteaza fara probleme, dar acum vor sa treaca pe ceva transmise de date digitala...
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Sâm Apr 10, 2010 8:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shocked upps!Very Happy Digital politzai...Laughing
Sus
blacired
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 18, 2010 9:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mad
Cine ne poate lamuri cum sa circulam pe drumurile catastrofale autohtone?
Crying or Very sad
Cine ne poate spune ce e responsabilul vinovat in cauza?
Crying or Very sad
Bag seama ca-s santurile! Exclamation
Sus
bogo4all
Pasionat

Data înscrierii: 04/Mar/2007

MesajTrimis: Mar Apr 20, 2010 7:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

baieti am o intrebare, ce poate fi defect sau gresit montat sau mai stiu eu, desi eu cred ca rca-urile playerului sunt duse...
am montat un player, boxele merg pe masina ok, dar cand dau drumul la statie(am remote cu intrerupator) si dau putin din volum din playere, incepe wooferul sa "bubuie" intr-una dar aiurea, nu dupa muzica, am montat playerul si in alta masina si identic face si acel woofer, sunt duse rca-urile din player? am incercat cu toate setarile, dau volum din gain aproape de 0 si merge, cand maresc un pic volumul din statie incepe sa faca la fel, identic face si pe alta masina cu acelas player.

Dj Dog
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Mar Apr 20, 2010 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

probabil ai tensiunea prea mare la iesirile pre-out de la casetofon
Sus
blacired
Priceput

MesajTrimis: Mar Apr 20, 2010 8:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sau nu face RCA-ul masa...Sad
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare
Pagina 5 din 8

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum