Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Palpaire faruri!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
astyle0392

Data înscrierii: 23/Dec/2010
Locație: Horezu

MesajTrimis: Dum Ian 23, 2011 11:29 pm    Titlul subiectului: Palpaire faruri!! Răspunde cu citat (quote)

Buna seara, am o statie mac audio mpx 2500 si un soobwoofer mac box 112 si condensator US blaster 5473... problema care o intampin sunt caderile de tensiune .. deci ..palpaitul luminilor.
As dori sa stiu .. cu ce cablu sa incep verificarea.... si .. de unde pot sa-mi dau seama daca nu e facuta bine vreo legatura... toti papucii sunt sertizati bine si cositoriti .. Masina e o dacia logan mcv .. si eu cred ca .. am cablurile de la baterie la caroserie si de la alternator la baterie prea subtitri .. As dori sa stiu cum a rezolvat cineva aceasta problema .. am incercat cu un cablu de masa mai gros .. si nu prea .. s-a observat vreo diferenta... dropurile de voltaj se micesc cand accelerez ..... si sunt mult mai mici ... cu motorul oprit!
Bateria este Rombat de 60AH si alternatorul Bosch .. cred de 110A deci destul pt .. ceea ce am eu.
Multumesc!!!

SergyU
Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 24, 2011 12:08 am    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

Degeaba sunt cablurile cositorite daca + de la borna face contact imperfect sau masa nu ai legat-o de unde trebuie ,verifica daca legaturile sunt perfecte (sa nu fie vopsea pe sub papuci etc.) si apoi treci la dublarea cablurilor de + respectiv - dupa cum urmeaza cumpara 2-3 m de cablu de 35 mm si shimba cablul de la alternator si + baterie , caroserie si - baterie, caroserie si motor dupa astea n-ar mai trebui sa ai probleme eu asa am facut am baterie Rombat 62 A si alternator Bosch 90 A
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007

MesajTrimis: Vin Feb 11, 2011 11:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alternatorul este foarte potent, mai duce inca un sistem identic cu ce ai tu acum fara nici un fel de problema. Cat de groase sunt cablurile care iti alimenteaza amplificatorul ?
astyle0392

Data înscrierii: 23/Dec/2010
Locație: Horezu

MesajTrimis: Lun Feb 21, 2011 5:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai cablurile sunt de 20mm2... cred ca sunt destul de ok... acum ramane de vazut cu cablurile masinii!
Ms!

bfk
Pasionat

Data înscrierii: 03/Noi/2010

MesajTrimis: Lun Feb 21, 2011 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut.si eu am aceeasi problema ca tn. fa-ti upgrade la cele 3 esentiale.eu nu am mai apucat pt ca mi-au dat buzna hotii si mau lasat chel. eventual o baterie de peste 70 amperi si upgrade cele 3. poti pune cabluri si de 50 mm si tot la fel o sa iti faca. am incercat eu si asta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
SergyU
Pasionat

MesajTrimis: Lun Feb 21, 2011 8:43 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

bfk a scris:
salut.si eu am aceeasi problema ca tn. fa-ti upgrade la cele 3 esentiale.eu nu am mai apucat pt ca mi-au dat buzna hotii si mau lasat chel. eventual o baterie de peste 70 amperi si upgrade cele 3. poti pune cabluri si de 50 mm si tot la fel o sa iti faca. am incercat eu si asta.

Explicate ca eu nu am inteles nimic din ce ai scris tu acolo prima data zici ca nu ai apucat ca ti-au dat buzna hotii (ce treaba are hotii cu palpaitul farurilor) si a doua oara zici ca ai incercat asta (ce ai incercat) Shocked Shocked Shocked Question Question Question

bfk
Pasionat

Data înscrierii: 03/Noi/2010

MesajTrimis: Lun Feb 21, 2011 8:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da ma rog am scris pe fuga. acum sa le spunem pe rand ...in primul rand trebuia sa rezolv problema sigur cu palpaitul farurilor prin upgrade la cele 3 . plus alternator minus baterie minus motor. despre asta era vb asta trebuie upgrade pt problema cu farurile . iar faza cu incercatul. era vb despre cabluri alimentare amplificator. ma refeream la faptul cat poate sa isi puna si de 50 mm ca tot asa o sai faca farurile .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
SergyU
Pasionat

MesajTrimis: Lun Feb 21, 2011 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da acum te-am inteles Laughing si eu i-am zis acelasi lucru in postul de mai sus Idea
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum