| |
| Autor |
Mesaj |
astyle0392
Data înscrierii: 23/Dec/2010 Mesaje: 8 Locație: Horezu
|
Trimis: Dum Ian 23, 2011 11:29 pm Titlul subiectului: Palpaire faruri!! |
|
|
Buna seara, am o statie mac audio mpx 2500 si un soobwoofer mac box 112 si condensator US blaster 5473... problema care o intampin sunt caderile de tensiune .. deci ..palpaitul luminilor.
As dori sa stiu .. cu ce cablu sa incep verificarea.... si .. de unde pot sa-mi dau seama daca nu e facuta bine vreo legatura... toti papucii sunt sertizati bine si cositoriti .. Masina e o dacia logan mcv .. si eu cred ca .. am cablurile de la baterie la caroserie si de la alternator la baterie prea subtitri .. As dori sa stiu cum a rezolvat cineva aceasta problema .. am incercat cu un cablu de masa mai gros .. si nu prea .. s-a observat vreo diferenta... dropurile de voltaj se micesc cand accelerez ..... si sunt mult mai mici ... cu motorul oprit!
Bateria este Rombat de 60AH si alternatorul Bosch .. cred de 110A deci destul pt .. ceea ce am eu.
Multumesc!!! _________________ Victoria este-a celor care cad, dar se ridica! |
|
| Sus |
|
 |
SergyU Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 153 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 24, 2011 12:08 am Titlul subiectului: re |
|
|
Degeaba sunt cablurile cositorite daca + de la borna face contact imperfect sau masa nu ai legat-o de unde trebuie ,verifica daca legaturile sunt perfecte (sa nu fie vopsea pe sub papuci etc.) si apoi treci la dublarea cablurilor de + respectiv - dupa cum urmeaza cumpara 2-3 m de cablu de 35 mm si shimba cablul de la alternator si + baterie , caroserie si - baterie, caroserie si motor dupa astea n-ar mai trebui sa ai probleme eu asa am facut am baterie Rombat 62 A si alternator Bosch 90 A _________________ CDX-GT828U/DLS Classic B5A/TS-G1702i/rxMONO/GZHW 30X/ |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 11, 2011 11:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
alternatorul este foarte potent, mai duce inca un sistem identic cu ce ai tu acum fara nici un fel de problema. Cat de groase sunt cablurile care iti alimenteaza amplificatorul ? _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
astyle0392
Data înscrierii: 23/Dec/2010 Mesaje: 8 Locație: Horezu
|
Trimis: Lun Feb 21, 2011 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai cablurile sunt de 20mm2... cred ca sunt destul de ok... acum ramane de vazut cu cablurile masinii!
Ms! _________________ Victoria este-a celor care cad, dar se ridica! |
|
| Sus |
|
 |
bfk Pasionat
Data înscrierii: 03/Noi/2010 Mesaje: 118 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 21, 2011 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| salut.si eu am aceeasi problema ca tn. fa-ti upgrade la cele 3 esentiale.eu nu am mai apucat pt ca mi-au dat buzna hotii si mau lasat chel. eventual o baterie de peste 70 amperi si upgrade cele 3. poti pune cabluri si de 50 mm si tot la fel o sa iti faca. am incercat eu si asta. |
|
| Sus |
|
 |
SergyU Pasionat

|
Trimis: Lun Feb 21, 2011 8:43 pm Titlul subiectului: re |
|
|
| bfk a scris: | | salut.si eu am aceeasi problema ca tn. fa-ti upgrade la cele 3 esentiale.eu nu am mai apucat pt ca mi-au dat buzna hotii si mau lasat chel. eventual o baterie de peste 70 amperi si upgrade cele 3. poti pune cabluri si de 50 mm si tot la fel o sa iti faca. am incercat eu si asta. |
Explicate ca eu nu am inteles nimic din ce ai scris tu acolo prima data zici ca nu ai apucat ca ti-au dat buzna hotii (ce treaba are hotii cu palpaitul farurilor) si a doua oara zici ca ai incercat asta (ce ai incercat)  _________________ CDX-GT828U/DLS Classic B5A/TS-G1702i/rxMONO/GZHW 30X/ |
|
| Sus |
|
 |
bfk Pasionat
Data înscrierii: 03/Noi/2010 Mesaje: 118 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 21, 2011 8:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da ma rog am scris pe fuga. acum sa le spunem pe rand ...in primul rand trebuia sa rezolv problema sigur cu palpaitul farurilor prin upgrade la cele 3 . plus alternator minus baterie minus motor. despre asta era vb asta trebuie upgrade pt problema cu farurile . iar faza cu incercatul. era vb despre cabluri alimentare amplificator. ma refeream la faptul cat poate sa isi puna si de 50 mm ca tot asa o sai faca farurile . |
|
| Sus |
|
 |
SergyU Pasionat

|
Trimis: Lun Feb 21, 2011 8:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da acum te-am inteles si eu i-am zis acelasi lucru in postul de mai sus  _________________ CDX-GT828U/DLS Classic B5A/TS-G1702i/rxMONO/GZHW 30X/ |
|
| Sus |
|
 |
|