| |
| Autor |
Mesaj |
alexmarius_1
Data înscrierii: 16/Apr/2010 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Apr 16, 2010 8:42 pm Titlul subiectului: Panasonic CQ-C8301N |
|
|
| va salut baieti! pana acum 2 3 zile, stiam, merg in carff sau mai stiu eu ce magazine sa mi iau boxe, eh de cand mi a zis un prieten de site u asta , acum nu stiu pe care sa le iau ca toate sunt bune in felul lor. as ori sa mi dati un sfat in ceea ce priveste difuzoarele. mi au placut la specificatii tehnice JBL DLS INFINITY si FOCAL. m ar interesa un sistem cu diametru de 13cm voi ce mi ati recomanda? va multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
alexmarius_1
|
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Sâm Apr 17, 2010 4:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
...incinta face basul...
Incearca sa te orientezi spre sistem care are mid-bass de 16,5cm...  |
|
| Sus |
|
 |
alexmarius_1
|
Trimis: Sâm Apr 17, 2010 5:38 pm Titlul subiectului: nu pot decat de 13 cm. |
|
|
| nu pot sa pun de 16.5, 13 e diametru din usi. le ce te referi cand zici mid-bass, ca nu le am. pls |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
|
Trimis: Sâm Apr 17, 2010 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Unde intra de 13 intra si de 16...cu grija.
Cauta un garaj car-audio, ca sa fii multumit de rezultate, nu numai sa arunci cu banii in vint...  |
|
| Sus |
|
 |
alexmarius_1
|
Trimis: Sâm Apr 17, 2010 10:53 pm Titlul subiectului: le montez pe un Fiat Regata (reconditionat total) |
|
|
| crezi ca merita sa o duc in service specializat pe car-audio? intreb si eu:P, si sa pun pe 16 chiar nu pot ca asta ar insemna sa i tai din buzunarul usii ca iese innafara. da mi un staf te rog. ms. |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
|
Trimis: Sâm Apr 17, 2010 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Clar ca merita !
Poate te scapi putin si cu bugetul alocat si iti prepara baietii putin usile la masina , mai pune si niste inele adaptoare sub difuzoare de 16, apoi sigur vei fi multumit de rezultat decit daca te apuci singur intrebind ca ce inseamna mid-bass ...parerea mea...  |
|
| Sus |
|
 |
alexmarius_1
|
Trimis: Sâm Apr 17, 2010 11:11 pm Titlul subiectului: te ocupi cu asa ceva? |
|
|
| ms pt sfat, o sa caut un service specializat si sa sa le cer o parere. tu te ocupi cu asa ceva? ce boxe m ai sfatui sa pun? |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
|
Trimis: Dum Apr 18, 2010 8:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Sunt sigur ca intr-un garaj unde se lucreaza in domeniu iti poate da sfaturi concrete pentru tine, depinde multe de muzica care asculti, masina pe care va fi pus sistemul .
ps. Observ ca esti la inceput de pasiune car-audio , dar nimeni nu a nascut priceput , de aceea ti-am sugerat sa apelez un profesionist din localitatea ta . |
|
| Sus |
|
 |
alexmarius_1
|
Trimis: Dum Apr 18, 2010 12:04 pm Titlul subiectului: exact! |
|
|
intradevar pana acum mergeam si imi cumparam boxe dn orice magazin, dar de cand am intrat pe site u asta, ti am zis nu stiu ce sa iau. in ceea ce priveste car-audio nu prea ma pricep, dar in schimb stiu ce inseamna miile de wati pt un spectacol in aer liber . ms pt sfaturi inca odata. |
|
| Sus |
|
 |
|