Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Panasonic CQ-C8301N

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
alexmarius_1

Data înscrierii: 16/Apr/2010

MesajTrimis: Vin Apr 16, 2010 8:42 pm    Titlul subiectului: Panasonic CQ-C8301N Răspunde cu citat (quote)

va salut baieti! pana acum 2 3 zile, stiam, merg in carff sau mai stiu eu ce magazine sa mi iau boxe, eh de cand mi a zis un prieten de site u asta , acum nu stiu pe care sa le iau ca toate sunt bune in felul lor. as ori sa mi dati un sfat in ceea ce priveste difuzoarele. mi au placut la specificatii tehnice JBL DLS INFINITY si FOCAL. m ar interesa un sistem cu diametru de 13cm voi ce mi ati recomanda? va multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alexmarius_1

MesajTrimis: Sâm Apr 17, 2010 11:51 am    Titlul subiectului: pentru cine este posesor de FOCAL Răspunde cu citat (quote)

sunt interesat de modelul asta http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Sisteme/Access_130_A1/ , spune ti mi si mie cum se aud, dac aau bas destul, va multumesc.
Sus
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Sâm Apr 17, 2010 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

...incinta face basul... Cool
Incearca sa te orientezi spre sistem care are mid-bass de 16,5cm... Wink
Sus
alexmarius_1

MesajTrimis: Sâm Apr 17, 2010 5:38 pm    Titlul subiectului: nu pot decat de 13 cm. Răspunde cu citat (quote)

nu pot sa pun de 16.5, 13 e diametru din usi. le ce te referi cand zici mid-bass, ca nu le am. pls
Sus
blacired
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 17, 2010 10:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Unde intra de 13 intra si de 16...cu grija. Wink
Cauta un garaj car-audio, ca sa fii multumit de rezultate, nu numai sa arunci cu banii in vint... Confused Cool
Sus
alexmarius_1

MesajTrimis: Sâm Apr 17, 2010 10:53 pm    Titlul subiectului: le montez pe un Fiat Regata (reconditionat total) Răspunde cu citat (quote)

crezi ca merita sa o duc in service specializat pe car-audio? intreb si eu:P, si sa pun pe 16 chiar nu pot ca asta ar insemna sa i tai din buzunarul usii ca iese innafara. da mi un staf te rog. ms.
Sus
blacired
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 17, 2010 11:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clar ca merita Very Happy !
Poate te scapi putin si cu bugetul alocat si iti prepara baietii putin usile la masina Cool , mai pune si niste inele adaptoare sub difuzoare de 16, apoi sigur vei fi multumit de rezultat decit daca te apuci singur intrebind ca ce inseamna mid-bass Crying or Very sad ...parerea mea... Smile
Sus
alexmarius_1

MesajTrimis: Sâm Apr 17, 2010 11:11 pm    Titlul subiectului: te ocupi cu asa ceva? Răspunde cu citat (quote)

ms pt sfat, o sa caut un service specializat si sa sa le cer o parere. tu te ocupi cu asa ceva? ce boxe m ai sfatui sa pun?
Sus
blacired
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 18, 2010 8:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt sigur ca intr-un garaj unde se lucreaza in domeniu iti poate da sfaturi concrete pentru tine, depinde multe de muzica care asculti, masina pe care va fi pus sistemul Smile .
ps. Observ ca esti la inceput de pasiune car-audio Wink , dar nimeni nu a nascut priceput Very Happy , de aceea ti-am sugerat sa apelez un profesionist din localitatea ta Cool .
Sus
alexmarius_1

MesajTrimis: Dum Apr 18, 2010 12:04 pm    Titlul subiectului: exact! Răspunde cu citat (quote)

intradevar pana acum mergeam si imi cumparam boxe dn orice magazin, dar de cand am intrat pe site u asta, ti am zis nu stiu ce sa iau. in ceea ce priveste car-audio nu prea ma pricep, dar in schimb stiu ce inseamna miile de wati pt un spectacol in aer liber Razz. ms pt sfaturi inca odata.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum