Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

parere difuzoare BLAUPUNKT GTx 693

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
tucurel_day

Data înscrierii: 22/Noi/2006
Locație: ploiesti

MesajTrimis: Mie Iul 09, 2008 5:55 pm    Titlul subiectului: parere difuzoare BLAUPUNKT GTx 693 Răspunde cu citat (quote)

difuzoarele sunt acestea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/GTx_693/ si le-am gasit in altex la 100 ron . ce parere aveti cum vi se par . l-am rugat pe un angajat sa le desfaca insa mi s-a parut magnetul foarte mic .
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Iul 09, 2008 6:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti pot spune doar 1 lucru: avem 1-2 clienti pe saptamana care vin cu astfel de difuzoare, cumparate din hypermarket-ul X sau Y si se plang de calitatea slaba a sunetului. In concluzie, nu te bucura de pretul mic, pentru ca fac exact atat cat dai pe ele.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
viruxro

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Iul 11, 2008 12:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut. Eu am achizitionat acum 2 saptamani de la Domo varianta MkII a acestor difuzoare. Ce pot sa iti spun: se aud foarte corect si clar, mai ales tinand cont de pretul platit pt. ele, 107 lei. Au bas-ul dstul de puternic, la fel si inaltele. Am avut in tecut si JBL T595 Limited. Nu au puterea lor, nici claritatea, dar la volum mic este mica diferenta. Nu ma asteptam sa se auda asa de bine la acest pret. HU este tot un Blaupunkt Sevilla MP38, iar pe fata am Blaupunkt GTX 663. Pot sa iti spun cu mana pe inima ca se aude superb configuratia, bineinteles, ca nu am pretentii de volum maxim. Ti le recomand. Singurul inconvenient ar fi ca nu poti da volumul spre max.(>75%) doar decat sa iei serios din bass. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Iul 11, 2008 12:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exact! Se aud bine pentru pretul lor!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum