|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
tucurel_day
Data înscrierii: 22/Noi/2006 Mesaje: 16 Locație: ploiesti
|
Trimis: Mie Iul 09, 2008 5:55 pm Titlul subiectului: parere difuzoare BLAUPUNKT GTx 693 |
|
|
difuzoarele sunt acestea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/GTx_693/ si le-am gasit in altex la 100 ron . ce parere aveti cum vi se par . l-am rugat pe un angajat sa le desfaca insa mi s-a parut magnetul foarte mic . _________________ gt200 |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mie Iul 09, 2008 6:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Iti pot spune doar 1 lucru: avem 1-2 clienti pe saptamana care vin cu astfel de difuzoare, cumparate din hypermarket-ul X sau Y si se plang de calitatea slaba a sunetului. In concluzie, nu te bucura de pretul mic, pentru ca fac exact atat cat dai pe ele. |
|
| Sus |
|
 |
viruxro
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 11
|
Trimis: Vin Iul 11, 2008 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Salut. Eu am achizitionat acum 2 saptamani de la Domo varianta MkII a acestor difuzoare. Ce pot sa iti spun: se aud foarte corect si clar, mai ales tinand cont de pretul platit pt. ele, 107 lei. Au bas-ul dstul de puternic, la fel si inaltele. Am avut in tecut si JBL T595 Limited. Nu au puterea lor, nici claritatea, dar la volum mic este mica diferenta. Nu ma asteptam sa se auda asa de bine la acest pret. HU este tot un Blaupunkt Sevilla MP38, iar pe fata am Blaupunkt GTX 663. Pot sa iti spun cu mana pe inima ca se aude superb configuratia, bineinteles, ca nu am pretentii de volum maxim. Ti le recomand. Singurul inconvenient ar fi ca nu poti da volumul spre max.(>75%) doar decat sa iei serios din bass. Sper ca ti-am fost de ajutor. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Iul 11, 2008 12:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Exact! Se aud bine pentru pretul lor! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|