Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Parere subwoofer slim (gen pioneer)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
damte09

Data înscrierii: 15/Sep/2013
Locație: Buc

MesajTrimis: Joi Dec 19, 2013 12:21 am    Titlul subiectului: Parere subwoofer slim (gen pioneer) Răspunde cu citat (quote)

As dori un subwoofer slim deoarece nu doresc spatiu irosit cu o "cutie" in portbagaj si in plus am nevoie sa car cu masina , dar m-am gandit sa imi fac o cutie sa acopere tot portbagajul si sa nu fie mai inalta
de 10 cm , si in acelasi timp sa pot pune ceva deasupra .

Daca se poate asa ceva va rog sa ma ajutati cu ceva modele sau pareri:D ~!!!
(eu stiu doar de cei de la pioneer care au adancime 6 cm )

Multumesc ~!

rockford
Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2013
Locație: Nevers

MesajTrimis: Joi Ian 23, 2014 12:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

recomad subwooferele active slim de la focal, am doua si se aud super ok + ca se pot monta sub scaunul din fata al masinii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
macx

Data înscrierii: 27/Mai/2013

MesajTrimis: Mie Mar 05, 2014 12:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salutare

folosesc si eu un subwoofer focal slim i20 si sunt destul de multumit.
ca sa nu mai deschid alt topic am o mica problema : am rupt din neatentie una dintre mufele de intrare rca, s-a agatat in sina de scaun. cablul prost,desi era tot focal. acum varful a ramas in interior si singura solutie ar fi sa schimb mufa mama. eu nu am observat vreo diferenta la sunet. are nevoie subwooferul de cele doua canale L si R ?

foxcal.jpg
 Description:
 Filesize:  106.47 KB
 Viewed:  287 Time(s)

foxcal.jpg

Sus
danijblbass
Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Mar 23, 2014 3:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca reusesti cu un varf de ac sa tragi restul de acolo e perfect, daca nu, poti incerca sa desfaci amplificatorul si posibil sa poti impinge cu ceva prin rca ( daca iti permite ) din interiorul amplificatorului spre exterior
Sus
darkofeel
Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009
Locație: Bucuresti/Berceni

MesajTrimis: Mar Mar 25, 2014 12:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@damte09 nu am ascultat vreo data un subwoofer slim dar mergi pe ce spune rockford sau incearca sa testezi inainte sa cumperi Focal IBus 20

Ce as face eu cu banii pe un subwoofer ca acesta slim... I-as pune de-o parte si as incerca sa mai strang cati-va si mi-as lua un amplif 2x100-150 rms niste difuzoare capabile si insonorizat usi fata... Ar fii mult mai bine decat un sub ca ala...

@macx Daca nu are vreun sigiliu, desfa ampliful cu grija (Eventual cauta pe youtube clipuri cu desansamblarea lui) vei putea sa impingi din interior spre exterior cuiul de la rca.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum