| |
| Autor |
Mesaj |
damte09
Data înscrierii: 15/Sep/2013 Mesaje: 12 Locație: Buc
|
Trimis: Joi Dec 19, 2013 12:21 am Titlul subiectului: Parere subwoofer slim (gen pioneer) |
|
|
As dori un subwoofer slim deoarece nu doresc spatiu irosit cu o "cutie" in portbagaj si in plus am nevoie sa car cu masina , dar m-am gandit sa imi fac o cutie sa acopere tot portbagajul si sa nu fie mai inalta
de 10 cm , si in acelasi timp sa pot pune ceva deasupra .
Daca se poate asa ceva va rog sa ma ajutati cu ceva modele sau pareri:D ~!!!
(eu stiu doar de cei de la pioneer care au adancime 6 cm )
Multumesc ~!
_________________ vcds 11.11.4 vag com peste 17000 de coduri |
|
| Sus |
|
 |
rockford Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2013 Mesaje: 105 Locație: Nevers
|
Trimis: Joi Ian 23, 2014 12:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| recomad subwooferele active slim de la focal, am doua si se aud super ok + ca se pot monta sub scaunul din fata al masinii.
|
|
| Sus |
|
 |
macx
Data înscrierii: 27/Mai/2013 Mesaje: 14
|
Trimis: Mie Mar 05, 2014 12:28 am Titlul subiectului: |
|
|
salutare
folosesc si eu un subwoofer focal slim i20 si sunt destul de multumit.
ca sa nu mai deschid alt topic am o mica problema : am rupt din neatentie una dintre mufele de intrare rca, s-a agatat in sina de scaun. cablul prost,desi era tot focal. acum varful a ramas in interior si singura solutie ar fi sa schimb mufa mama. eu nu am observat vreo diferenta la sunet. are nevoie subwooferul de cele doua canale L si R ?
| Description: |
|
| Filesize: |
106.47 KB |
| Viewed: |
286 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
danijblbass Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007 Mesaje: 217 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mar 23, 2014 3:45 am Titlul subiectului: |
|
|
| daca reusesti cu un varf de ac sa tragi restul de acolo e perfect, daca nu, poti incerca sa desfaci amplificatorul si posibil sa poti impinge cu ceva prin rca ( daca iti permite ) din interiorul amplificatorului spre exterior
|
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Mar Mar 25, 2014 12:32 am Titlul subiectului: |
|
|
@damte09 nu am ascultat vreo data un subwoofer slim dar mergi pe ce spune rockford sau incearca sa testezi inainte sa cumperi Focal IBus 20
Ce as face eu cu banii pe un subwoofer ca acesta slim... I-as pune de-o parte si as incerca sa mai strang cati-va si mi-as lua un amplif 2x100-150 rms niste difuzoare capabile si insonorizat usi fata... Ar fii mult mai bine decat un sub ca ala...
@macx Daca nu are vreun sigiliu, desfa ampliful cu grija (Eventual cauta pe youtube clipuri cu desansamblarea lui) vei putea sa impingi din interior spre exterior cuiul de la rca.
_________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
|