|
Autor |
Mesaj |
Error
Data înscrierii: 05/Apr/2014 Mesaje: 29 Locație: Arad
|
Trimis: Sâm Apr 05, 2014 8:17 pm Titlul subiectului: Pareri amplificator Sony Xplod |
|
|
Salut! Am achizitionat un amp Sony Xplod si acum trebuie sa aleg un difuzor care sa fie ok pt acest amplificator, doresc sa leg iesirile rear in punte, lada o am si are gaura pt dif de 12" sau 30cm.
P.S. Astept pareri si despre modelul acesta de amplificator. Atasez poza cu amplificatorul si o poza informativa cu lada.
Va multumesc anticipat!
 |
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Apr 06, 2014 12:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Tot esti din Arad, ia legatura cu dragster de pe 4tuning, e super ok omu' ala in car audio, te rezolva el cat ai zice peste
"Lada" se alege in functie de difuzor si nu invers cum vrei sa faci tu. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
Error
|
Trimis: Dum Apr 06, 2014 1:35 am Titlul subiectului: |
|
|
ionuutzuu a scris: | Tot esti din Arad, ia legatura cu dragster de pe 4tuning, e super ok omu' ala in car audio, te rezolva el cat ai zice peste
"Lada" se alege in functie de difuzor si nu invers cum vrei sa faci tu. |
Merci de raspuns in primul rand.
O sa incer sa fac rost de numarului lui de contact.
Daca am deja "lada" sau mai bine zis incinta, nu-i pot gasi un difuzor potrivit sau cum, ca sincer m-am pierdut putin...
As vrea cateva pareri despre ce dif sa aleg la un buget bineinteles decent dar care sa fie ok atat pt amplificator cat si pt incinta care o detin deja. O sa revin maine cu poze reale si cu dimensiuni exacte ale incintei.
Respecte! |
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Apr 06, 2014 1:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca ai deja incinta si vrei sa gasesti difuzor e mai greu, nu stiu exact, nu ma bag !
Daca iti cumperi un difuzor ii faci o lincinta in cateva ore cu parametrii T/S ai producatorului ca sa scoti tot ce-i mai bun din el. Tu avand deja incinta nu stiu ce probabilitate exista sa gasesti un difuzor (in afara de ala pt. care a fost proiectata) sa sune asa cum trebuie.
Ai nr. lui de tel pe profilul de pe 4tuning. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
Error
|
Trimis: Lun Apr 07, 2014 1:21 am Titlul subiectului: |
|
|
ionuutzuu a scris: | Daca ai deja incinta si vrei sa gasesti difuzor e mai greu, nu stiu exact, nu ma bag !
Daca iti cumperi un difuzor ii faci o lincinta in cateva ore cu parametrii T/S ai producatorului ca sa scoti tot ce-i mai bun din el. Tu avand deja incinta nu stiu ce probabilitate exista sa gasesti un difuzor (in afara de ala pt. care a fost proiectata) sa sune asa cum trebuie.
Ai nr. lui de tel pe profilul de pe 4tuning. |
Mi-am luat un Kenwood KFC-WF305 200w RMS si 700w max, sper sa fie ok pt amplificatorul meu, cat despre incinta am vazut ca producatorul recomanda incinta de 50.9 litri si eu o sa o modific pe a mea, a mea fiind de 86 litri, am calculat exact cat si de unde trebuie taiat si maine merg la un tamplar sa rezolv. Merci de sfaturi! |
|
Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Apr 07, 2014 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Laso asa.daca nu ai control pe dif modifico. |
|