Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pareri amplificator Sony Xplod

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Error

Data înscrierii: 05/Apr/2014
Locație: Arad

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2014 8:17 pm    Titlul subiectului: Pareri amplificator Sony Xplod Răspunde cu citat (quote)

Salut! Am achizitionat un amp Sony Xplod si acum trebuie sa aleg un difuzor care sa fie ok pt acest amplificator, doresc sa leg iesirile rear in punte, lada o am si are gaura pt dif de 12" sau 30cm.
P.S. Astept pareri si despre modelul acesta de amplificator. Atasez poza cu amplificatorul si o poza informativa cu lada.

Va multumesc anticipat!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Apr 06, 2014 12:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tot esti din Arad, ia legatura cu dragster de pe 4tuning, e super ok omu' ala in car audio, te rezolva el cat ai zice peste Very Happy

"Lada" se alege in functie de difuzor si nu invers cum vrei sa faci tu.

Error

MesajTrimis: Dum Apr 06, 2014 1:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionuutzuu a scris:
Tot esti din Arad, ia legatura cu dragster de pe 4tuning, e super ok omu' ala in car audio, te rezolva el cat ai zice peste Very Happy

"Lada" se alege in functie de difuzor si nu invers cum vrei sa faci tu.

Merci de raspuns in primul rand.
O sa incer sa fac rost de numarului lui de contact.
Daca am deja "lada" sau mai bine zis incinta, nu-i pot gasi un difuzor potrivit sau cum, ca sincer m-am pierdut putin...
As vrea cateva pareri despre ce dif sa aleg la un buget bineinteles decent dar care sa fie ok atat pt amplificator cat si pt incinta care o detin deja. O sa revin maine cu poze reale si cu dimensiuni exacte ale incintei.
Respecte!
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Apr 06, 2014 1:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ai deja incinta si vrei sa gasesti difuzor e mai greu, nu stiu exact, nu ma bag !

Daca iti cumperi un difuzor ii faci o lincinta in cateva ore cu parametrii T/S ai producatorului ca sa scoti tot ce-i mai bun din el. Tu avand deja incinta nu stiu ce probabilitate exista sa gasesti un difuzor (in afara de ala pt. care a fost proiectata) sa sune asa cum trebuie.

Ai nr. lui de tel pe profilul de pe 4tuning.

Error

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2014 1:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionuutzuu a scris:
Daca ai deja incinta si vrei sa gasesti difuzor e mai greu, nu stiu exact, nu ma bag !

Daca iti cumperi un difuzor ii faci o lincinta in cateva ore cu parametrii T/S ai producatorului ca sa scoti tot ce-i mai bun din el. Tu avand deja incinta nu stiu ce probabilitate exista sa gasesti un difuzor (in afara de ala pt. care a fost proiectata) sa sune asa cum trebuie.

Ai nr. lui de tel pe profilul de pe 4tuning.

Mi-am luat un Kenwood KFC-WF305 200w RMS si 700w max, sper sa fie ok pt amplificatorul meu, cat despre incinta am vazut ca producatorul recomanda incinta de 50.9 litri si eu o sa o modific pe a mea, a mea fiind de 86 litri, am calculat exact cat si de unde trebuie taiat si maine merg la un tamplar sa rezolv. Merci de sfaturi!
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2014 12:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laso asa.daca nu ai control pe dif modifico.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum