Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pareri despre aceasta configuratie.
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Jaard

Data înscrierii: 03/Iun/2015
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Ian 28, 2016 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru raspunsuri.

Am sa dau comanda de :
1)http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Hi-Energy/HSK-165XL/
2)SPL Dynamics ICE-150.4
3)Kit Amplificare 50mm Hollywood CCA 20

Daca am sa trag un singur cablu de 50mm pana in spate si in spate un distribuitor de 2x 20mm pentru amplificatorul Spl Dynamics si pe viitor pentru Alpine MRX-M110 ar fi ok ?

In final .. pareri despre aceasta configuratie ? M-ar dezamagi sau isi merita banii ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Ian 29, 2016 12:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E super ok alegerea, nu te va dezamĂŁgi dar nu uita de insonorizare, e un must have la boxele astea Exclamation

Si pregĂŁtește-te sĂŁ lĂŁrgești gaura din scheletul ușii, nu intrĂŁ Ăźntr-una de 16.5 din cauza șasiului sĂŁnĂŁtos care-l are.

În legĂŁturĂŁ cu distribuitorul de curent, Ăźmi permit sĂŁ-ți adresez o-ntrebare:

Tu citești posturile Ăźn totalitate pe aici?

Jaard

MesajTrimis: Vin Ian 29, 2016 1:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai tu mi-ai dat ideea asta, dar eu ma refeream daca din 50mm plec cu 2 fire de 20mm una in SPL Dynamics si una in MRX-M110 este o problema ? Ajung 50mm pentru ambele amplificatoare ?

Inca ceva ce am uitat sa precizez.. Momentan am sa trag minusul pe caroseria masinii, iar cand va sosi si subwooferul se va trage direct de la baterie pana in spate .

Scheletul meu de pe portiere este de 13cm daca nu ma insel .. boxele stoc pe fata au 13cm si pe spate 16,5 parca.. Nu mai stiu exact. Nu-i problema.. gasim noi o modalitate sa le prindem .. am nevoie si de inele MDF pentru usi oricum.

Cineva mi-a spus ca in loc de amplificatorul Spl Dynamics .. mai bine as merge pe B2 Quattro si sunt in dubii .. Ma va dezamagi oare SPL Dynamics ?
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Vin Ian 29, 2016 1:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E ok cu distribuitorul de curent dar pleaca cu un 2awg pt. sw si 4awg pt. medii.

Cu minusul nu e problema, daca e luat de la centura dintr-un loc unde ai curatat bine bine, chiar n-ai treaba. Singurul aspect important e sa ai cablul - identic cu + ca sectiune, nr de lite si rezistenta/conductivitate.

In legatura cu dimensiunile, colegul @alecspc a reusit sa monteze fara probleme niste focaluri pe 16.5 Ia legatura cu el sau poate ne zice chiar aici de ce modificari a fost nevoie (are tot aveo dar nu mai stiu sigur ce an, ceva 2010-2012).

Te va dezanagi mai rau B2 Quattro. Pe ala am vrut si eu sa-l iau. Daca vrei ceva mai bun decat SPL Dynamics te uiti la ESX, e cam 1200 lei dar merita.

alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Vin Ian 29, 2016 2:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Prezent.
Aveo 2o10..da tot pe 13 aveam pe fata. Am folosit cate 2 inele mdf altfel attingea in geam. Si am fost obligat sa tai fata de usa si apoi grilele de la dif le.am prins pe fata de usa..pt aspect. Fata am taiat pt ca folosind 2 inele nu mai incapea. Daca vrea mai multe detalii sa intre pe forum club chevrolet..sectiunea.aveo. in topicul masinii mele e descrisa cu amanunte toata operatiunea. Alescspc sunt si acolo.

alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Vin Ian 29, 2016 3:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.clubchevrolet.ro/forum/aveo-f85/chevrolet-aveo-sedan-2010-16v-84cp-t26080-660.html

pagina 34 si 35

Jaard

MesajTrimis: Sâm Ian 30, 2016 12:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc pentru raspunsuri ! Multumesc colegului Alex imi va fi de mare ajutor topicul tau de pe Chevrolet Club.

Am sa fac cum a spus "VanIIa" .. Cablu de 20mm pe medii si 35/50mm pe subwoofer.

Vreau sa dau comanda acum si nu stiu ce cabluri de 20mm sa aleg pentru amplificatorul SPL Dynamics .. Oare fac fata ( Kit Amplificare 20mm Hollywood CCA 24 ) ? Aici la descriere scrie "Pentru puteri de maxim 600w RMS", dar nu prea as crede asa ceva.. Confused Ce sa fac ? Sa iau Hollywood-ul de 20mm sau ceva de 35mm ?
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Ian 30, 2016 1:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu cca24 folosesc pt. esx și e ok.

Ce scrie acolo nu e scris prost. 10mm e ok pt. un max de. 300w, 20mm pt. 600 șamd

Un 0awg as connect are 40mm spre exemplu și conductivitate mai slabĂŁ ca Hollywood, de asta toți producĂŁtorii recomandĂŁ cabluri supradimensionate și nu fix cĂąt ar fi nevoie pt. cĂŁ nu se respectĂŁ suprafața.

Jaard

MesajTrimis: Mie Feb 03, 2016 1:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va salut !
Din nefericire astazi m-a contactat o doamna pentru a-mi comunica ca amplificatorul SPL Dynamics nu il mai au pe stoc(Cu toate ca pe site scrie IN STOC.. ma rog tipic romanesc) si mi-a spus ca nici daca ar vrea nu ar mai avea cum sa faca rost de acest amplificator pentru ca nu se mai importa ca ei sunt singurii importatori .. m-am enervat ce-i drept si i-am cerut anularea comenzii.

Ar trebui sa inloceuiesc amplificatorul SPL Dynamics cu altul dar nu stiu cu care..

As vrea niste pareri daca se poate va rog frumos.
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 03, 2016 2:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca e vorba despre esderman, stiu exact despre ce vorbesti. Si eu am avut cateva experiente neplacute de genul cu ei, sunt foarte neseriosi.

Ca amplificator, mergi pe ESX SE 4120. E foarte bun.

http://amp-performance.de/1348-ESX-Signum-SE4120.html

Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 03, 2016 5:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa ma bag si eu ca musca-n lapte😅 am vazut ce fel de muzica asculti si e pacat..daca ai ajuns acolo inseamna ca vrei detalii pe bass medii Ăźnalte si mai vrei si scena, transparenta si eventual o localizare buna a ficarui instrument ca si cum ai fi acolo in sala unde este concertul.. am postat acum ceva vreme despre babluri rca si de boxe. Merita pretul, stiu ce zic! Adica unul de cel putin 300 lei la rca si cabluri de 25 lei/m pt sisteme.. de ex, eu am luat cablu stereo rca ATLAS EQUATOR 6N, 6N fiind puritatea cuprului pt sub dali 12F- a prins viata imediat. Boxele dali zenzor 3 legate cu oehlbach silver de 2.5mm recomandat pt o putere de 125w, iar la rca-jak am mers pe un cablu tot oehlbach mp3 cel de 4 stele silver, cupru scaldat in argint..iar cand am vazut diferenta, am cumparat si la masina urgent unul de 300 lei luna 7, facut in SUA..diferenta este imediata, chiar si cand asculti doar mp3 de calitate maxima. Am bagat peste 1000 lei doar la interconect..iti doresc sa vezi si tu diferenta!
Cat despre amplificator..trebuie sa fie sq 100% degeaba sisteme bune! Adica dls ultimate este SQ!
Daca tot esti dispus sa faci modificari, eu ti-as sugera sa faci incinte inchise la midd-bass in portiere, pe langa insonorizare!
Cat despre SW, la fel, incinta inchisa si montat cat mai corect: daca ai sedan- pe polita din spate- asta dc tot esti dispus modificarilor..adica sa intre presiunea sonora direct in habitaclu. Eu am luat cablurile de la stereo planet, tot acolo am primot informatia ca ele trebuie sa valoreze 20% din valoarea jucariilor. Bafta!
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 03, 2016 7:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e pacat, eu nu urmaresc SQ-ul in masina, eu ma axez pe SQL. Nu sunt genul care asculta cabluri, microdetalii samd pt. ca un sistem SQ intr-o masina da tot ce poate doar cand se investeste, ce-i drept, mult in conectica (ceea ce eu nu voi face-n veci, 900 lei doar pt. 3 perechi RCA mi se pare absurd), pozitionarea este perfecta si motorul este oprit, adica efectiv stai pe loc.

Daca esti la volan, merge mai bine orice altceva, parerea mea.

Singurele lucruri care mi se par ok de facut intr-o masina (si pe care le voi face) pt. a castiga calitate sunt:

-stalpi custom pt. o mai buna prezenta a tw / oem integration
-player destept (3way+TA)

Stalpii sunt in lucru, player-ul vine la vara (grea decizie intre alpine 92bt si kenwood bt53u) apoi poate imi voi prezenta masina pe aria "prezentari sisteme".

Cu incintele inchise in portiere n-am inteles. Te referi la fete custom?

Sw-ul in polita nu e montat "cat mai corect". Daca-l vrei corect pus, il pui in locul torpedoului, dar asta pt. midbass bun, pt. subjoase tot mai ai nevoie de un 15", sealed. De ce sa intre presiunea sonora direct in habitaclu? Ar fi mult prea prezent, nu e ok.

Jaard

MesajTrimis: Mie Feb 03, 2016 11:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu as putea sa merg pe un amplificator pe 2 canale ? Unul de 2x 150w la 4ohm ? Nu ar fi mai ok asa ?

1)http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/Ground-Zero/Titanium/GZTA-2255X/

2)http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/Ground-Zero/Iridium/GZIA-2235HPX/

3) DLS XM40 -> Legat in punte are 2x 170w la 4ohm

4) http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/CRUNCH/GTX/GTX-4600/

Variante la 2 canale sau amplificatoare pe 4 canale dar legat in punte sunt multe .. acum depinde si de eficienta si calitatea amplificatorului .. DLS XM40 oare o fi ceva de el ?
De testat amplificatoare pana acum nu am testat stiu doar ca trebuie sa ma feresc de petarde cum ar fi MAC, Magnat, Blaupunkt, Juice si inca cateva..

Nu stiu absolut nimic despre firma CRUNCH Confused.

Daca nu ar fi o idee buna o sa raman la acest ESX Signum SE4120.
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Joi Feb 04, 2016 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Trece și Crunch-ul lĂąngĂŁ celelalte petarde.

Puterea dintr-un amp 2ch nu vor sĂŁtura boxele astea, rĂŁmĂąi la esx.

Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Feb 04, 2016 1:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dls xm40 mi se pare interesant, pe langa faptul ca e dls are sq reglat in Anglia..deci sigur suna frums. Am avut dls si se aude mai frumos ca focal..nu oboseste urechea, are sunet cald.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum