Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pareri despre aceasta configuratie.
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Jaard

Data înscrierii: 03/Iun/2015
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Feb 04, 2016 1:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Magazinul de unde pot achizitiona din Bucuresti Amplificatorul ESX Signum SE 4120 este la 5-10 minute de mine. Am sa dau astazi o fuga pana acolo, daca il au poate il si achizitionez de ce nu ?

Va tin la curent.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Feb 04, 2016 2:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa-l saluti pe Claudiu din partea mea Very Happy

Il are pe stoc sigur, sau daca nu-l are fizic il comanda si in 1-2 zile ajunge. Pe site nu apare disponibil deoarece le da imediat.

Poti sa-i spui si lui ce masina ai si ce configuratie intentionezi sa faci, te poate ajuta cu pareri sau reglaje.

Daca tot treci pe la el, poate reusesti sa probezi si sistemul de componente ESX din gama Vision, VE6.2C MkII S-ar putea sa-ti placa ca alternativa pt. Hertz.

Jaard

Data înscrierii: 03/Iun/2015
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Feb 05, 2016 12:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vorbit cu Claudiu i-am transmis salutari din partea ta Very Happy.

A ramas sa ma vad maine cu el pentru a-mi arata si o masina care are montat pe ea amplificatorul asta esx se 4120 cu niste boxe esx vision pentru a-mi face o idee. Eu zic ca este mult mai bine asa.

Am sa va tin la curent, promit !
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Feb 06, 2016 12:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

VanIIa a scris:
Trece și Crunch-ul lĂąngĂŁ celelalte petarde.
Puterea dintr-un amp 2ch nu vor sĂŁtura boxele astea, rĂŁmĂąi la esx.

Stimate domnule Mandu, va anunt pe aceasta cale ca pe acest forum nu tolerez un astfel de limbaj si atitudine referitoare la niste produse car audio pe care nu le cunoasteti, pe care nu le-ati detinut sau macar testat cu mana dvs.
V-am mai spus, sunteti victima unei forme de marketing foarte agresiv si din pacate ati devenit poate fara voia si chiar fara cunostinta dvs agentul comercial al unora.
Voi sterege orice astfel de comentariu rautacios asupra oricaror branduri si sanctiunile vor ajunge din nou la stergea contului dvs daca continuati in acest stil.

Pentru a intelege sper cat de mult stiti in car audio fata de cat aveti impresia ca stiti, lasati-ma sa va luminez, sau macar sa incerc:
Dvs ridicati in slavi ESX si loviti CRUNCH dar NU STITI ca aceste doua branduri (plus altele, va las placerea de a le descoperi dvs) apartin aceluiasi producator, si anume Audio Design, si sunt proiectate de aceiasi oameni, produse in aceleasi fabrici si aduse din China pe acelasi vapor pana in germania unde stau in acelasi depozit pana ajung pe piata.
Dvs ati furnizat acest link: http://amp-performance.de/1348-ESX-Signum-SE4120.html
Din moment ce CRUNCH GTX 4800 nu este prezent pe acest site, va sugerez link-ul modelului inferior din gama, GTX 4600: http://amp-performance.de/950-Crunch-GTX-4600.html
Este vorba fix de modelul pe care dvs il adaugati "petardelor", alte produse despre care iar nu stiti nimic din propria experienta dar totusi va permiteti opinii transante.
In functie de nivelul dvs de limba germana, cunostinte de electronica sau macar bun simt, veti constata ca aceste 2 game de amplificatoare seamana ca doua picaturi de apa. Acelasi PCB layout, PCB potentiometre identic, etc.
Puteti deasemenea constata ca ambele teste releva o eficienta similara dar si un raport aproape identic intre puterea masurata de acest website verus puterea declarata. Nu cunosc metodologia dansilor de masurare dar nici nu conteaza atata timp cat este aceiasi pentru toate testele.
repet, GTX 4600 este un amp cotat la 4x80W si ESX 4120 la 4x120W. Comparatia ar fi mai potrivita cu GTX 4800 care este cotat la 4x110W. Voi posta mai tarziu poze din el, il avem pe stoc si voi desface unul astazi pentru dvs.
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/CRUNCH/GTX/GTX-4800/

In concluzie, sper sa intelegeti situatia in care va aflati si va rog sa va temperati atitudinea si sa va bazati orice recomandare pe viitor numai pe experienta proprie cu produsele pe care le-ati detinut sau macar probat, si nu pe ce vi se spune.
Aceste produse NU sunt chiar atat de diferite incat sa va pot permite sa dati cu unul de pamant iar pe celalalt sa-l ridicati in slavi pentru a satisface anumite interese comerciale evidente.

Daca noi, Be-loud, in calitate de reprezentanti Crunch in Romania, ne abtinem de la a ridica in slavi pe acest forum vreunul din brandurile importate, cu siguranta nu voi permite altora sa faca ce faceti dvs.

Ultima modificare efectuată de către mihai la Sâm Feb 06, 2016 12:59 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Feb 06, 2016 12:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
De testat amplificatoare pana acum nu am testat stiu doar ca trebuie sa ma feresc de petarde cum ar fi MAC, Magnat, Blaupunkt, Juice si inca cateva..

Nu stiu absolut nimic despre firma CRUNCH Confused.

Daca nu ar fi o idee buna o sa raman la acest ESX Signum SE4120.

Ma distreaza sa observ cat de eficienta este masinaria de marketing mai sus mentionata care loveste intr-un brand nevinovat ca Juice, amplificatoare pe care NICI NOI SI NICI ALTCINEVA nu le mai aduce in Romania de peste 5 ANI!
Intr-adevar, amplificatoarele Juice ne-au dezamagit si desi lucram cu acest brand in continuare, NU AM MAI ADUS vreun amplificator Juice de peste 5 ani. Intotdeauna TESTAM ce vindem si raman in schema doar produsele pe care le consideram valabile.
De unde aceasta inversunare populara impotriva Juice din moment ce in total in Romania s-au vandut maxim 20 de bucati si asta acum mai mult de 5 ani?
In ceea ce priveste Blaupunkt, MAC sau Magnat, fiecare produs isi are locul si isi merita pretul.
Daca nevoile dvs dicteaza ceva superior, foarte bine, felicitari, exista foarte multe variante in gama imediat superioara unde se gasesc si ESX, si Crunch dar si multe altele pe care le puteti vedea si chiar testa la noi.
Asta nu inseamna ca Magnat, Mac sau Blaupunkt sunt petarde. Sunt doar pentru alte buzunare (desi majoritatea producatorilor au mai multe game de produse de niveluri calitative si de pret diferite). La fel de gresit ar fi sa spunem ca ESX sau Crunch sunt pedarde pentru ca avem in masina numai Genesis, JL sau alte produse clar superioare, care insa acum lipsesc din Romania pe fondul lipsei cererii (sunt foarte bune dar si foarte scumpe).

In concluzie, dupa ce vedeti astazi ESX-ul, puteti trece si pe la noi pentru a vedea alte 2-3 amplificatoare comparabile si a lua cea mai buna decizie pentru dvs.

Ultima modificare efectuată de către mihai la Sâm Feb 06, 2016 4:44 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Feb 06, 2016 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poze interior Crunch GTX-4800

IMG_3894.JPG
 Description:
 Filesize:  431.42 KB
 Viewed:  307 Time(s)

IMG_3894.JPG

IMG_3895.JPG
 Description:
 Filesize:  434.85 KB
 Viewed:  297 Time(s)

IMG_3895.JPG

IMG_3896.JPG
 Description:
 Filesize:  487.88 KB
 Viewed:  303 Time(s)

IMG_3896.JPG

IMG_3897.JPG
 Description:
 Filesize:  400.83 KB
 Viewed:  298 Time(s)

IMG_3897.JPG

IMG_3898.JPG
 Description:
 Filesize:  376.18 KB
 Viewed:  289 Time(s)

IMG_3898.JPG

IMG_3899.JPG
 Description:
 Filesize:  456.98 KB
 Viewed:  295 Time(s)

IMG_3899.JPG

IMG_3900.JPG
 Description:
 Filesize:  434.02 KB
 Viewed:  285 Time(s)

IMG_3900.JPG

Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Feb 09, 2016 5:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intervin si eu prin a spune ca un produs este adresat unui anumit procent de consumatori insa acesta nu este un prilej ca restul procentajului de consumatori sa surclaseze produsul in favoarea celui mai scump/care este la pret promotional/care este intens sponsorizat/la moda samd.

Fiecare produs are un anumit target de consumator ceea ce nu il face cu nimic mai slab decat concurentul notabil mai scump.Nu putem compara 2 produse cu orientari/preturi/specificatii diferite fara a introduce o doza de subiectivitate si asta duce la particularizarea alegerilor.

Personal cred ca in cazul amplificatoarelor doza de subiectivitate si/sau placebo este mai mare ca si in restul produselor.Singurul argument final la ce se poate apela in ultima instanta este puterea si sustenabilitatea acesteia.

Consider ca nu ar trebuii sa descriem produsele ca si proaste/petarde/pocnitori atata timp cat nu sunt adresate noua si mai mult in lipsa unei testari.Daca un produs nu este compatibil cu asteptarile mele nu il face inferior ci pur si simplu nu v-a face parte din lista alegerilor mele.

Ar fi cazul sa incetam sa ne lasam manipulati de strategii de marketing daca le pot spune asa cum spune Mihai agresive si sa incepem sa digeram produsele.

Pot spune ca am fost surprins placut de niste produse ce se considera underground,firme mai putin cunoscute si mediatizate la preturi de nimic.Si dezamagit de produse cu preturi enorme,de la care se asteapta pretentii,de la firme mari,bine cotate pe piata.Nu mai e un secret ca o fabrica din China poate produce produse pentru 2 firme concurente,in house,fara ca si consumatorul sa isi dea seama ca sunt o apa si un pamant.
Sus
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Mie Feb 10, 2016 12:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"Consider ca nu ar trebuii sa descriem produsele ca si proaste/petarde/pocnitori atata timp cat nu sunt adresate noua si mai mult in lipsa unei testari.Daca un produs nu este compatibil cu asteptarile mele nu il face inferior ci pur si simplu nu v-a face parte din lista alegerilor mele. "

Daca privesti din alt punct de vedere, nu este chiar asa.
Majoritatea producatorilor sustin ca produsele lor sunt cele mai bune, chiar si cele mai ieftine.
Ori in fata unei descrieri de produs in care se sustine ca acela iti ofera o calitate peste medie, insa in realitate nu este asa, atunci acel produs este o "porcarie".

Uite un exemplu.
"The DEH****PRS offers optimum, competition-grade sound quality to meet the specific needs of any audiophile"

Din descrierea asta de produs, oricine intelege ca este unul ce ofera o calitate cel putin peste medie.
In realitate este total opus.

"Calitatea" sound-ului, fiindca desprea ea vorbim pana la urma, este depasita de a unui alt player ce costa pe sfertul celui descris mai sus, dar acesta din urma nu are nici un fel de descriere a "calitatii".

Un astfel de produs, cred eu ca poate fi denumit "pocnitoare", "petarda", fiindca pe langa faptul ca nu ofera standardul pe care il pretinde, mai este si depasit cu mult de un produs mult mai ieftin.

Un alt exemplu de producator, zic eu corect , ce ofera o descriere sincera a produselor sale. Astfel incat cumparatorul sa stie de la inceput pe ce da banii.

" Performance series are our standard speakers well suited as upgrade speakers in most vehicles.
- Reference series is for you who want something extra that still can be used without external amps.
- Ultimate series. If you want the ultimate sound our Ultimate speaker line is the natural choice."

Iar despre subiectivism, cel putin firmele ce comercializeaza echipament audio sa nu se planga, fiindca nu ofera nici un suport, iar atunci cand il ofera este unul ce priveste intereselor proprii si ale cumparatorului.

Cate din aceste firme de la noi ofera posibilitatea sa testezi produse, sa faci comparatii?
In partea de sud a tarii eu nu am gasit, atunci cand a trebuit sa fac anumite achizitii.
A trebuit sa apelez la "underground-ul" pietei, unde abia , abia gasesti pe cineva care sa nu iti recomande alte produse dacat cele pe care le are la vanzare...........

Deci firmele sa nu se planga..... nu au dreptul!

Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 10, 2016 2:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Impartasesc aceasi parere cu tine in ceea ce priveste playerul.L-am ascultat si eu ,detin predecesorul si voi ramane la el atata timp cat se vor mai produce CDuri.

In alta ordine de idei cunosc persoane care sunt pur impresionate de playerul acesta,considerandul upgrade de la playere precum 9855/p88/9835.Poate urechile noastre sunt diferite de acelor care sustin ca este un player bun.Insa eu sustin ca produsul nu imi este adresat mie,nu imi e pe plac ,asadar in loc sa arunc cu rahat in firma si consumatorii acestuia prefer sa raman la alegrea mea.

Chestia cu ce scrie ,e o alta strategie de marketing care apeleaza la naivitatea cumparatorilor.Si cei care sunt audiofili pun pariu ca nu vor achizitona un player fara auditie.Totusi dotarile aparatului sunt orientate spre obiectivul de sound quailty.

Evident exista si vor exista intotdeauna produse mai ieftine ,superioare celor scumpe .Despre asta era vorba pana la urma.

Cred ca ar fi cazul sa ramanem on topic asupra celor doua recomandari Crunch si Esx fara a devia in seciunea headunituri/difuzoare unde ne putem adanci foarte mult in discutii.

Apreciezi totusi fair-play-ul domnului Mihai in businessul care il conduce.Vorbind de auditia si demo-uri,din cate stiu acesta a fost prezent la eventuri car-audio(printre care si la Severin unde am luat parte) si a oferit oricaruia doreste o auditie,o expozitie a produselor precum si o participare cu un sistem de categorie medie cu produsele ce le vinde.Pe acest forum nu am auzit nicoodata ca un produs concurent sa fie descris negativ de catre un membru al stafului.Nu pot spune acelasi lucru despre concurenta.

Astept cu nerabdare sa vad daca parerea lui Ionuț se va schimba despre produsele crunch si nu numai.
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Feb 10, 2016 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, intr-adevar, parerea s-a mai schimbat in legatura cu produsele Crunch.

Cu toate ca stiam ca ambele sunt produse Audio Design si se vand sub brand-uri diferite (publicitatea in Germania se face "la pachet") sunt placut surprins sa aflu, desi nu ma asteptam, sa fie 2 amplificatoare identice doar intr-o carcasa diferita. Si se pare ca nu-i singurul, si ESX SE 480 e identic cu Crunch GTX 4600 doar ca pretul e mai mare. M-am lamurit!

In acest caz, Crunch-ul castiga detasat datorita pretului; ESX-ul nu mai merita diferenta inutila de 345 lei fiind exact acelasi produs la interior. Se pare ca amplificatoarele Crunch seria GTX chiar isi fac banii si poate nu numai.

Mai bine aflii mai tarziu decat niciodata Smile

N-as zice tocmai ca am ajuns agentul comercial al altora (mai ales fara sa vreau) dar pt. mine au cantat mult mai bine niste ESX XE 6.2C in comparatie cu setul laudat de be loud, si anume, Crunch GTX-6.2C N-au fost testate pe aceeasi masina, player, amp dar un lucru a fost cert, ambele seturi aveam destula puere, de la amplificatoare destul de potente, player-ele nu erau mediocra dar usile in abmele cazuri erau neinsonorizate. Daca Dieci nu statea atat de rau pe inalte, cu siguranta sunau mai bine.

Oare nu se intreaba nimeni de ce am mers pe Hertz HSK 165XL comandate la be loud in defavoarea seturilor ESX QE6.2C sau VE6.2C MkII propuse de Claudiu? Evident, pt. ca astea mi-au placut mai mult, nu pt. ca ESX e miezul.

dragosdls
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 10, 2016 9:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Referitor la amplifurile astea. Exista posibilitate de a suna diferit, chiar daca au aceeasi constructie. De exemplu pot fi identice toate circuitele si componentele dar cu exceptia "opoamp-urilor", caz in care sunetul este diferit.

Sper sa nu se interpreteze ca tin partea cuiva. Nu am nici un interes. Insa daca tot ne dam cu parere, si e gratis, de ce nu.
De exemplu la genesis seria profile se poate inlocui opoamp-ul cu unul la bun si calitatea ajunge considerabil mai buna doar ca cel nou costa aprox 100euro. Inlocuirea se poate faca chiar de utilizator daca au soclu, fara a fi necesare alte reglaje.

JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Mie Feb 10, 2016 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La amplificatoare din categoria asta de pret, chiar daca inlocuiesti operationalele, nu o sa prea simti nicio modificare a sunetului, in mod normal ar trebui sa scada zgomotul de fond daca pui ceva mai bun. La produse hi-end, cu scheme complexe, orice imbunatatire isi pune amprenta asupra sunetului.
Mai este si varianta in care amplificatoarele sunt identice ca aspect, schema, placa de baza, etc., dar unul sa aiba componente de foarte buna calitate, iar celalalt componente de slaba calitate, poate si de alte valori - dar identice la aspect exterior cu cele scumpe, caz in care si sunetul este diferit si in mod normal si pretul ar trebui sa fie altul... oare!? Am spus asta la modul general, nu referindu-ma la produsele aduse in discutie in cazul acestui subiect!
E celebra poza urmatoare, dar nu stiu cat de adevarata este:
http://tinypic.com/view.php?pic=2dmfm35&s=9#.VruPMVKP_H0
Sus
dragosdls
Priceput

MesajTrimis: Joi Feb 11, 2016 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din aceeasi categorie - este vorba despre sub-urile rockford
https://www.youtube.com/watch?v=L7BVY9tgroo

Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 14, 2016 12:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vei compara difuzoare dupa marimea magnetului,am vesti proaste pentru tine...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum