|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
thunder rock Pasionat
Data înscrierii: 14/Sep/2007 Mesaje: 83
|
Trimis: Sâm Sep 15, 2007 12:19 am Titlul subiectului: Pe frontera ...ce? |
|
|
| Vreu pe un Opel Frontera o statie JBL si un sub JBL...m am gandit dupa indelungi cautari la JBL gto 75.2 cu jbl 1204 BR....ce ziceti? e prea mult,e prea putin? Are careva un second in configuratia asta?Am nevoie de condensator sau nu? ce cabluri imi recomandati....Multumesc ...La bugetul celor 2 bine inteles |
|
| Sus |
|
 |
thunder rock Pasionat
|
Trimis: Sâm Sep 15, 2007 1:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da...multa promptitudine din cate vad.....oare chiar nimeni nu da un sfat? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Sep 15, 2007 1:52 pm Titlul subiectului: Re: Pe frontera ...ce? |
|
|
| thunder rock a scris: | | Vreu pe un Opel Frontera o statie JBL si un sub JBL...m am gandit dupa indelungi cautari la JBL gto 75.2 cu jbl 1204 BR....ce ziceti? e prea mult,e prea putin? Are careva un second in configuratia asta?Am nevoie de condensator sau nu? ce cabluri imi recomandati....Multumesc ...La bugetul celor 2 bine inteles |
combinatia e reusita.
kit de cabluri ar fi buna asta : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V25/
configuratia asta o poti gasi SH,dar tre sa astepti...cat nu stiu
avand in vedere ca nu e o putere mare merge si fara condensator,dar daca ai fonduri poti sa iti cumperi unu ca nu face decat bine.
prea mult nu o sa fie niciodata (dupa parerea mea), iar prea putin nu cred ca e cazul la configuratia asta.
pai cata promtitudine vrei ???
azi la 00/20 ai facut topicul acum e 14... eu zic ca e destul de bine avand in vedere ca e Weekend _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
thunder rock Pasionat
|
Trimis: Sâm Sep 15, 2007 2:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult pentru sfat asa e....am avut insomnii de cand cu muzica asta
Am crezut ca sunt in sectiunea nepotrivita si am mai postat si la configuratii.... MERSI inca o data |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|